t-nelly Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Το σχεδιαστικό αποτέλεσμα ( της "έρευνας" ) είναι εδώ http://www.athensbenchmark.com/athens-bench-mark/seat-system . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το κάθισμα μόνο η πλάτη ή σε συνδυασμούς. Είναι φθηνό και ανθεκτικό ( φτιαγμένο από στραντζαριστή λαμαρίνα ). Θα εκτιμούσα τα σχόλιά σας. ( Ελπίζω να μην πέσει κράξιμο για την προώθηση όποιο θέλετε ψηφίζετε εγώ για τα σχόλια γράφω. Ούτως ή αλλως δεν είμαι και φαβορί )
Kasrith Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εγώ θα προτιμούσα να έχουν φαρδύτερο το πάνω μέρος γιατί συνηθίζω να κάθομαι εκεί και μου πιάνεται ο κ*λος έτσι στενό που είναι. Με προλαβεςςςς
jason_rethymno Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το σχεδιαστικό αποτέλεσμα ( της "έρευνας" ) είναι εδώ http://www.athensbenchmark.com/athens-bench-mark/seat-system . δε φορτωνει το site.
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 νομίζω πως το καλό παγκάκι το κάνει το σημείο όπου βρίσκεται. Κατά τα άλλα όμως, τα παγκάκια στην νέα παραλία σαλλλονίκης είναι ότι καλύτερο έχω πετύχει: τεράστια και σε μήκος και σε πλάτος, και με ένα φαρδύ ξύλο αντί για πολλά σανίδια, για να μην πονάει ο κώλος σου. Καταπληκτικά.
giorgos147 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 δε φορτωνει το site. Έχει πέσει, από τη κίνηση μάλλον.
Höfdingadrapa Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τα παγκάκια είναι παρακμή αγόρια. Ή κάθεσαι μεσ' το κρύο και κάνεις τσιγάρο καμπουριασμένος και μίζερος ή αράζεις πίσω τη πλάτη με το μισό κώλο σου χυμένο έξω από το παγκάκι. Όπως και να 'χει αυτό που θέλω να πω είναι ότι το παγκάκι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μη σε βολεύει. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μη κάθεσαι αναπαυτικά. Άρα το παγκάκι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι ξύλινο, σάπιο και γεμάτο αναρχικά στιχάκια και ερωτικά ποιηματάκια από χαζούς και τελειωμένους έρωτες του Γυμνασίου.
insomniaK Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 αυτό είναι παγκάκι, ειδικα το καλοκαίρι με κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.