Προς το περιεχόμενο

Παγκάκι

t-nelly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σχεδιαστικό αποτέλεσμα ( της "έρευνας" ) είναι εδώ http://www.athensbenchmark.com/athens-bench-mark/seat-system .

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το κάθισμα μόνο η πλάτη ή σε συνδυασμούς. Είναι φθηνό και ανθεκτικό ( φτιαγμένο από στραντζαριστή λαμαρίνα ).

Θα εκτιμούσα τα σχόλιά σας.

( Ελπίζω να μην πέσει κράξιμο για την προώθηση όποιο θέλετε ψηφίζετε εγώ για τα σχόλια γράφω. Ούτως ή αλλως δεν είμαι και φαβορί :-D )

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ θα προτιμούσα να έχουν φαρδύτερο το πάνω μέρος γιατί συνηθίζω να κάθομαι εκεί και μου πιάνεται ο κ*λος έτσι στενό που είναι.

082juliesittingonbench.jpg

Με προλαβεςςςς :P

Δημοσ.

νομίζω πως το καλό παγκάκι το κάνει το σημείο όπου βρίσκεται. Κατά τα άλλα όμως, τα παγκάκια στην νέα παραλία σαλλλονίκης είναι ότι καλύτερο έχω πετύχει: τεράστια και σε μήκος και σε πλάτος, και με ένα φαρδύ ξύλο αντί για πολλά σανίδια, για να μην πονάει ο κώλος σου. Καταπληκτικά.

Δημοσ.

Τα παγκάκια είναι παρακμή αγόρια. Ή κάθεσαι μεσ' το κρύο και κάνεις τσιγάρο καμπουριασμένος και μίζερος ή αράζεις πίσω τη πλάτη με το μισό κώλο σου χυμένο έξω από το παγκάκι.

Όπως και να 'χει αυτό που θέλω να πω είναι ότι το παγκάκι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μη σε βολεύει. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μη κάθεσαι αναπαυτικά. Άρα το παγκάκι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι ξύλινο, σάπιο και γεμάτο αναρχικά στιχάκια και ερωτικά ποιηματάκια από χαζούς και τελειωμένους έρωτες του Γυμνασίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...