frans- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 γεια σας παιδια! μου επεσε καταλαθος ενα ποτηρι νερο στο laptop μου (Τoshiba) ενω ηταν ανοιχτος. τον εκλεισα αμεσως, εβγαλα την μπαταρια και το σκουπισα εξωτερικα κ εβγαλα οσα νερα μπορουσα με πανια κ σεσουαρ, γυριζοντας τον αναποδα χωρις να τον ανοιξω. το πηγα αμεσως και σε τεχνικο ο οποιος μου ειπε να το παω αμεσως στην αντιπροσωπεια του διοτι δεν εβγαινε με ευκολια το πληκτρολογιο και απλα εριξε καποιον αερα χωρις να τον ανοιξει. το laptop δουλευε κανονικα οταν εγινε η ζημια αλλα το εκλεισα αμεσως. το ανοιξα πριν απο λιγο και δουλευει αλλα ανησυχω μηπως μου παρουσιαστει μετεπειτα προβλημα. επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια η οποια μου ειπε να το παω και θα το παραλαβω σε 5 εργασιμες μερες και δε θα το ελεξουν την ημερα που θα το παω! δε ξερω τι να κανω και δεν ειμαι ειδικη στο να "σκαλιζω" υπολογιστες. δε ξερω τι πρεπει να κανω...χρειαζομαι επειγοντως καποια αρχεια λογω εργασιας και μου φαινεται καπως παραλογη η πολιτικη της αντιπροσωπειας οτι βλαβες καποιου μηχανηματος του υπολογιστη φτιαχνονται αμεσως ενω βλαβες απο υγρο το βαζουν στη "σειρα". κ αμα σκουριασει λογω της βραδυτητας τους θα πληρωσω εγω το λαθος τους ενω θα μπορουσαμε να το ειχαμε προλαβει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.