Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Το ´χεις.... :-Ρ!!!Αν η ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα σου έχει σημαντικές διακυμάνσεις με την αγωγή που ήδη παίρνεις ίσως το eucreas με τον συνδυασμό των ουσιών που περιέχει να είναι η λύση στο πρόβλημα αυτό και αφού το ταμείο σου σε καλύπτει πλήρως....θα έλεγα να ακούσεις τον γιατρό σου! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Θα την ακουγα με κλειστα ματια αλλα μετα απο ενα μηνα με Γλυκοφαζ μου εδωσε το ακριβο γιατι ταχα κανω καθιστικη ζωη αν και τα επιπεδα σκαχαρου και η γλυκοζιομενη ηταν το μεν πρωτο στα 1.15 και η γλυκοζιομενη στα καλα αλλα οχι αριστα επιπεδα(αν θυμαμαι καλα καπου στο 6 ηταν) .Δεν ξερω αν εχω αδικο αλλα κατι δεν μου παει καλα.
Giristroula10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Θα την ακουγα με κλειστα ματια αλλα μετα απο ενα μηνα με Γλυκοφαζ μου εδωσε το ακριβο γιατι ταχα κανω καθιστικη ζωη αν και τα επιπεδα σκαχαρου και η γλυκοζιομενη ηταν το μεν πρωτο στα 1.15 και η γλυκοζιομενη στα καλα αλλα οχι αριστα επιπεδα(αν θυμαμαι καλα καπου στο 6 ηταν) .Δεν ξερω αν εχω αδικο αλλα κατι δεν μου παει καλα. Αα....μάλλον έχεις κάπου δίκιο' date='γιατί το σάκχαρο στο 115 θεωρείται καλή τιμή αν δεν έχεις αυξομειώσεις σημαντικες.Τί να σου πώ,μήπως να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη δια παν ενδεχόμενο;;;;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Αα....μάλλον έχεις κάπου δίκιο,γιατί το σάκχαρο στο 115 θεωρείται καλή τιμή αν δεν έχεις αυξομειώσεις σημαντικες.Τί να σου πώ,μήπως να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη δια παν ενδεχόμενο;;;;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Επειδη ειμαι σε διαδικασια μετρισης πρωι/μεσημερι/βραδυ εναλαξ καθε μερα τα βραδυνα επιπεδα ειναι πιο πανω καπου στο 1,30-1,40 .Ελαχιστες φορες εχω δει πιο πανω αλλα απολυτα δικαολογημενα νομιζω αφου ειχα φαει ...τουλουμπα ή κατι παρεμφερες .
kage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 γιατροι+φαρμακεια δεινουν οτι τους πουν οι εταιριες για να εχουν το μεγαλυτερο κερδος..(γι αυτο υπαρχουν και τοσοι ιατρικοι επισκεπτες στην Ελλαδα)
tzotzo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 γιατροι+φαρμακεια δεινουν οτι τους πουν οι εταιριες για να εχουν το μεγαλυτερο κερδος..(γι αυτο υπαρχουν και τοσοι ιατρικοι επισκεπτες στην Ελλαδα) παντου υπαρχουν ιατρικοι επισκεπτες.
Vasilis89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 γιατροι+φαρμακεια δεινουν οτι τους πουν οι εταιριες για να εχουν το μεγαλυτερο κερδος..(γι αυτο υπαρχουν και τοσοι ιατρικοι επισκεπτες στην Ελλαδα) Έβλεπα προχθές ένα ντοκιμαντερ για το ασφαλιστικό στην αμερική και της φαρμακοβοιομηχανίες και έλεγε ότι το λόμπυ των ασφαλειών και φαρμάκων είναι διπλάσιο από ότι όλοι οι γερουσιαστές μαζί. Σαν να λέμε ότι για κάθε βουλευτή υπάρχουν δυο άτομα που δουλειά τους είναι να του τα πρίζουν κάθε μέρα. Έλεγε και πολλά για τους ιατρικούς επισκέπτες κλπ Ένα άλλο παράδειγμα για να καταλάβουμε την κατάσταση στην αμερική.... Σε ένα νοσοκομίο τους ανακάλυψαν την θεραπία για μια σπανια μορφή καρκίνου, και "κόπηκε" γιατί δεν θα είχε εμπορική επιτυχία. Προσωπικά δεν τους κατηγορώ και απόλυτα, γιατί αν και το κόστος παραγωγής των φαρμάκων είναι ελάχιστο, αυτές οι εταιρίες πρέπει και να αποζυμιωθούν για την έρευνα που χρόνια έκαναν για να ανακαλύψουν το κάθε φάρμακο, και πρέπει να έχουν λεφτά για να ερευνήσουν για καινούργια. Η αιτία της "καθηστικής ζωής" δεν μου φαινετε και πολύ πιστική
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Η αιτία της "καθηστικής ζωής" δεν μου φαινετε και πολύ πιστική Ουτε κι εμενα Βασιλη (?)......
kage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 στην αμερικη ειναι χειροτερα τα πραγματα απο εδω γιατι δεν εχει κρατικη ασφαλιση αλλα ιδιωτικη. οι ιδιωτικες ασφαλιζουν μονο οσους ειναι υγιεις...οσοι δεν εχουν λεφτα απλα δεν εχουν και ασφαλιση.. http://www.imdb.com/title/tt0386032/ ισως να δες αυτο το ντοκυμαντερ... http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_100041_18/08/2009_325962 http://en.wikipedia.org/wiki/Health_insurance_in_the_United_States#Status_of_the_uninsured
doctorkostis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Κανονικα καθε φαρμακο εχει και μια ενδειξη.Η χορηγηση ενος ακριβου,νεου σκευασματος συνηθως εχει πιο αυστηρες ενδειξεις χορηγησης(πχ αποτυχια προηγουμενης θεραπειας).Δυστυχως ο ελεγχος ειναι ανυπαρκτος,ο καθε γιατρος κανει οτι θελει με αποτελεσμα να φορτωνεται ο ασφαλισμενος και το ταμειο με πανακριβα φαρμακα,ενω το ιδιο αποτελεσμα θα υπηρχε και με πολυ φτηνοτερα σκευασματα,generics και μη. Παραδειγμα για αγωγη πνευμονικης υπερτασης.Ο γιατρος χορηγει ενα σκευασμα που κανει 1500ευρω το μηνα για τον ελεγχο της πνευμονικης υπερτασης.Για να παρει ο ασθενης το φαρμακο αυτο,αρκει η υπογραφη του γιατρου αντιστοιχης ειδικοτητας στο βιβλιαριο.Το ταμειο δε ζηταει ΚΑΜΙΑ αποδειξη(πχ υπερηχογραφημα) οτι ο ασθενης οντως εχει πνευμονικη υπερταση και τι βαθμου. Μπατε σκυλοι αλεστε....
Giristroula10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Κανονικα καθε φαρμακο εχει και μια ενδειξη.Η χορηγηση ενος ακριβου' date='νεου σκευασματος συνηθως εχει πιο αυστηρες ενδειξεις χορηγησης(πχ αποτυχια προηγουμενης θεραπειας).Δυστυχως ο ελεγχος ειναι ανυπαρκτος,ο καθε γιατρος κανει οτι θελει με αποτελεσμα να φορτωνεται ο ασφαλισμενος και το ταμειο με πανακριβα φαρμακα,ενω το ιδιο αποτελεσμα θα υπηρχε και με πολυ φτηνοτερα σκευασματα,generics και μη. Παραδειγμα για αγωγη πνευμονικης υπερτασης.Ο γιατρος χορηγει ενα σκευασμα που κανει 1500ευρω το μηνα για τον ελεγχο της πνευμονικης υπερτασης.Για να παρει ο ασθενης το φαρμακο αυτο,αρκει η υπογραφη του γιατρου αντιστοιχης ειδικοτητας στο βιβλιαριο.Το ταμειο δε ζηταει ΚΑΜΙΑ αποδειξη(πχ υπερηχογραφημα) οτι ο ασθενης οντως εχει πνευμονικη υπερταση και τι βαθμου. Μπατε σκυλοι αλεστε....[/quote'] Συμφωνώ απόλυτα με τον doctorkostis,υπάρχει μεγάλο θέμα με τον έλεγχο στα ταμεία και ιδίως στο ΙΚΑ,όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στην κυριολεξία!!Για να πώ και το άλλο...ποιός πραγματικά ασχολείται με το σύνολο των φαρμάκων που παίρνει ένας ασθενής τις αντενδείξεις και τις αλληλεπιδράσεις;;;Όλοι έχουμε δει ηλικιωμένους κυρίως με την κλασσική σακούλα με φάρμακα που κάποια από αυτά κάνουν την ίδια δουλειά και κάποια άλλα δεν πρέπει να λαμβάνονται παράλληλα αλλά λαμβάνονται απλά γιατί κάποιος γιατρός δεν μπήκε στον κοπο να διακόψει μια αγωγή πρίν ξεκινήσει κάποια άλλη;; Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας όμως φίλε μου,προσωπική μου άποψη είναι ότι θα έπρεπε να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη.Και ας μην ξεχνάμε πως ένα σκεύασμα όσα περισσότερα χρόνια κυκλοφορεί τόσο καλύτερα δεδομένα έχουμε για την χρήση του και ότι το νέο φάρμακο μπορεί στην πορεία να αποδειχτεί ότι έχει παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις άγνωστες σήμερα ακόμη....,,,, Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.