aristas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Έχω μια φόρμα στην οποία επιλέγοντας submit εμφανίζεται ενα παράθυρο confirm. Πατώντας το ok, θέλω να ανοίγει μια άλλη σελίδα. Δοκίμασα όλους τους τρόπους, ένας απο αυτους και ο παρακάτω αλλα δεν μπόρεσα να βρώ μια λύση. > var ans=window.confirm("Your answers are: \n\n" + "1. " + strSel1 + "2. " + strSel2 + "3. " + strSel3 + "\n Click OK to confirm or Cancel to start again"); if (ans == "true"){ window.location.href = "answers.php"; } else{ history.back(); } Οποιος έχει καμιά ιδεα ας την στειλει. Ευχαριστώ
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Θέλει window.location = "answers.php"; (μου φαίνεται...)
aristas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ουτε αυτο δουλεύει uber, πιθανόν να είναι κάτι απο την φόρτωση της σελίδας, δεν ξέρω και πολλά, φέτος ξεκίνησα με την javascript. Μπορώ να στείλω όλη την σελίδα να δεις.
Aztec Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δώσε μας την HTML εκεί που καλείς την function στο post που κάνεις. Δηλαδή τον κώδικα εκεί στο onclick event του button. Βάλε όλη την γραμμή
aristas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Αυτο είναι μέρος του function, υπάρχουν μερικα string που τα παιρνει απο την φορμα. ><input type=submit value="Submit" name="submit" id="submit" onclick="outputSelected(this.form.question1.options,this.form.question2.options,this.form.question3.options)"></input> αυτό ειναι το submit που καλει την function
Aztec Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Άλλαξε το σε <input type=submit value="Submit" name="submit" id="submit" onclick="outputSelected(this.form.question1.options,this.form.question2.options,this.form.question3.options); return false;"></input>
aristas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Τώρα μου ανοίγει καποια αλλη σελίδα που είχα ανοίξει προηγούμενα στο ιδιο παράθυρο, μάλλον δεν χρειάζεται το history.back(); Θα δοκιμάσω κατι ακόμα αν δεν δουλεψει και τώρα
Aztec Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Να σε ρωτήσω κάτι ? Θέλεις να κάνεις submit μια φόρμα? Να πατάει ο χρήστης το button και στο confirm αν πατήσει oxi να μένει εκεί και αν ναι να την κάνει post κανονικα? Δες αυτό και θα είσαι OK http://www.shiningstar.net/articles/articles/javascript/confirmsubmit.asp
aristas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ουτε αυτο με βοήθησε. Θέλω να ανοίγει μια άλλη σελίδα πατώντας το οκ, που να γράφει οτι οι απαντήσεις του τεστ εχουν αποσταλεί, να μην τα εμφανίζει. Στην συνέχεια με php θα αποθηκεύονται τα session και οι απαντήσεις για κάθε παίκτη. Δεν πειραζει ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.