gtr4460 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 γειά σας παιδιά θέλω να πάρω έναν wd 2 tb green και θέλω να ρωτίσω τη διαφορά έχει ας πούμε απο έναν wd 1 tb που δεν είναι green μου είπανε και καλά οτι είναι ποιό φιλικός προς το περιβάλον αυτό ισχυεί εγώ αυτό που θέλω να ρωτίσω και με καίει είναι οτι αν έχω αυτούς τους δύο δίσκους wd 1 tb 64mb cashe και wd 2 tb 32 mb cashe τεχνολογίας green σε ποιόν πρέπει να διαλέξω για να βάλω λειτουργικό εσείς σε ποιο δίσκο θα βάζατε λειτουργικό; και ενα τελευτέο ερώτημα ο δίσκος που θέλω να πάρω αν είναi τελευταίας τεχνολογίας green ο δύο τέρα υπάρχει περίπτωση επειδή είναι και καλά οικολογικός να μην λειτουργεί σταθερά στης 7200 rpm στροφές
antonl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Οι green λειτουργούν σε χαμηλότερες στροφές. Συνεπώς το λειτουργικό στον μη-green.
empyr3an Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Για εγκατάσταση λειτουργικού δε συστήνεται η χρήση green δίσκου. Mη νομίζεις πως εξοικονομείς μεγάλες ποσότητες ενέργειας. Μεγαλύτερο cache παίζει επίσης σημαντικό ρόλο για το λειτουργικό.Τώρα για την τελευταία σου ερώτηση μόνο έναν green δίσκο ξέρω που τρέχει στις 7200 στροφές. Ο διτεράμπιτος δίσκος που λες τρέχει στις 5400 στροφές και κατ' εξαίρεση πιάνει τις 7200 όταν πιεστεί.
antonl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 [...]η μόνο έναν green δίσκο ξέρω που τρέχει στις 7200 στροφές [...] Από περιέργεια, ποιον λες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ο διτεράμπιτος δίσκος που λες τρέχει στις 5400 στροφές και κατ' εξαίρεση πιάνει τις 7200 όταν πιεστεί. bollocks της WD imho, στις 5400rpm μόνιμα είναι... ---------- Post added at 14:58 ---------- Previous post was at 14:57 ---------- Τώρα για την τελευταία σου ερώτηση μόνο έναν green δίσκο ξέρω που τρέχει στις 7200 στροφές. αυτός είναι Black τότε, όχι Green
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.