Προς το περιεχόμενο

ερωτησεις για κουτια

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει που μπορω να βρω κουτια αποθηκευσης πραγματων με καπακι επανω. απλα κουτια δε θελω κατι περιεργο,απλα επειδη τα ειχα δει νομιζω αρκετα ακριβα στο πρακτικερ ηθελα να δω αν μπορω να βρω πιο φτηνα.

Τελος θα ηθελα μικρα μπολακια τα οποια να κλεινουν αεροστεγως ΚΑΙ να τουφανε τον αερα απο μεσα να μη μενει καθολου. Που μπορω αραγε να βρω κατι τετοιο;

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Αν ψάχνεις για κουτιά από πλαστικό, στο Leroy Merlin έχει πολλά και σε ποικιλία, τουλάχιστον στο κατάστημα εδώ Θεσσαλονίκη. Πήρα τον προηγούμενο μήνα, καλούτσικη ποιότητα (δεν θα σπάσουν σε ένα μήνα) και λογικές τιμές από 7-8€ για διαστάσεις 40Χ60Χ40 περίπου από σκληρό πλαστικό με καπάκι.

Για τα μπολάκια που λες, υπάρχουν διάφορα στο εμπόριο, δεν θυμάμαι όμως τιμές για να σε βοηθήσω. Συνοδεύονται από μια "τρόμπα" για να ρουφάς τον αέρα. Μην περιμένεις να είναι και 100% αεροστεγές όπως με τα οικιακά μηχανάκια αεροστεγούς "σακουλοποίησης". Ψάξε σε μαγαζιά με είδη κουζίνας.

Δημοσ.
Μην περιμένεις να είναι και 100% αεροστεγές όπως με τα οικιακά μηχανάκια αεροστεγούς "σακουλοποίησης"

Ti ειναι αυτα τα οικιακα μηχανακια αεροστεγους σακουλοποιησης;; ισως να με ενδιαφερει!!

Δημοσ.

Κάτι σαν αυτό. Υπάρχουν απλά και επαγγελματικά. Κάνε ένα πιο εκτενές ψάξιμο.

Απλά στο είπα για τα μπολάκι-ταπεράκια, γιατί δεν εφαρμόζουν τέλεια ώστε να είναι 100% αεροστεγή. Εκτός αν πάρεις κάποια ειδικά με λαστιχάκι γύρω από το καπάκι, αλλά ξεφεύγουμε....

Δημοσ.

Αν θελεις παιρνα μια βολτα απο τα jumbo!εχει τα παντα! ειμαι σιγουρη πως εκει θα βρεις αυτο που ψαχνεις! :-)

Δημοσ.

Ωπ πολυ καλη ιδεα!! τοχα ακουσει οτι τα τζαμπο βαλανε και τετοια προιοντα αλλα δεν μου περασε καν απτο μυαλο. ευχαριστω παιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...