Προς το περιεχόμενο

Κρεπερί με Merenda

Grad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10 στις 10 κρεπερί που θα πάω βάζουν Nutella μέσα στις κρέπες τους. Επειδή είμαι fan της Μερέντα γνωρίζει κανείς που φτιάχνουν κρέπες με Merenda και ΟΧΙ Νουτέλα;;; Αν ξέρετε κοντά στα Δυτικά προάστια κάποιο μαγαζί ακόμα καλύτερα...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

merenda κανεις δε βαζει γιατι δε κανει γι'αυτη τη δουλεια.

οντως οι περισσοτεροι βαζουν νουτελα και δε μ'αρεσει ουτε εμενα.

η πιο καλη σοκολατα για κρεπα ειναι η nucrema της ιον!

http://www.nucrema.gr/interiaGR.php

ξερω ενα μαγαζι που βαζει nucrema στο Μενιδι

Δημοσ.
Γιατι δεν κανει η μερεντα για αυτην την δουλεια;

"κοβει" και χαλαει η γευση της οταν ζεστενεται πανω στη κρεπα.

Δημοσ.
"κοβει" και χαλαει η γευση της οταν ζεστενεται πανω στη κρεπα.

Δε νομίζω, έχω φάει σπιτική κρέπα με Μερεντα και ήταν απίστευτη, εξάλλου πριν τη Noutella πως έφτιαχναν κρέπες;;;

Δημοσ.

Ναι αλλα εμεις με μερεντα μεγαλωσαμε αυτην αναγνωριζουμε σαν αυθεντικη και τις αλλες σαν αντιγραφα.

Βασικα δεν νομιζω να βαζουν καν νουτελα. Εχουν τα σουπερ μαρκετ δικες τους μαρκες πολυ φτηνοτερες.

Δημοσ.
Η Nutellα είναι στην αγορά από το 1963 με συνταγή του 1949. Η Merenda είναι Ελληνική αντιγραφή.

επιτελους η αποδειξη οτι δεν ειναι ολα ελληνικα πανω σ'αυτον τον πλαηνητη:-D:-D:-D

Δημοσ.
Η Nutellα είναι στην αγορά από το 1963 με συνταγή του 1949. Η Merenda είναι Ελληνική αντιγραφή.

Τεσπά, εμένα η Μερέντα μ'αρέσει. Ξέρει κανείς καμιά κρεπερί που να φτιάχνει κρέπες με μερέντα; Τα υπόλοιπα είναι offtopic

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις και μονος σου πολυ ωραιες κρεπες με οτι θες μεσα

Μπορεις να παρεις και κρεπιερα με 30-40€ και γινονται σουπερ σε πολυ λιγη ωρα

Δημοσ.

Και στο τηγάνι γίνονται αρκετά εύκολα. Εμείς φτιάχνουμε στο σπίτι κάθε τόσο. Υπάρχουν συνταγές στα ελληνικά στο internet ;)

(και σου έρχονται και πιο φθηνά. Γιατί να φας μια κρέπα με 5 ευρώ ενώ μπορείς να φας πέντε με υλικά των 2-3 ευρώ; :P )

Δημοσ.

Μα δε θέλω να την φτιάξω εγώ την κρέπα! Τη θέλω έτοιμη ΚΑΙ με Μερέντα! Γίνεται;;;;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...