Grad Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 10 στις 10 κρεπερί που θα πάω βάζουν Nutella μέσα στις κρέπες τους. Επειδή είμαι fan της Μερέντα γνωρίζει κανείς που φτιάχνουν κρέπες με Merenda και ΟΧΙ Νουτέλα;;; Αν ξέρετε κοντά στα Δυτικά προάστια κάποιο μαγαζί ακόμα καλύτερα...
aledjo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 merenda κανεις δε βαζει γιατι δε κανει γι'αυτη τη δουλεια. οντως οι περισσοτεροι βαζουν νουτελα και δε μ'αρεσει ουτε εμενα. η πιο καλη σοκολατα για κρεπα ειναι η nucrema της ιον! http://www.nucrema.gr/interiaGR.php ξερω ενα μαγαζι που βαζει nucrema στο Μενιδι
aledjo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Γιατι δεν κανει η μερεντα για αυτην την δουλεια; "κοβει" και χαλαει η γευση της οταν ζεστενεται πανω στη κρεπα.
Grad Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 "κοβει" και χαλαει η γευση της οταν ζεστενεται πανω στη κρεπα. Δε νομίζω, έχω φάει σπιτική κρέπα με Μερεντα και ήταν απίστευτη, εξάλλου πριν τη Noutella πως έφτιαχναν κρέπες;;;
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Η Nutellα είναι στην αγορά από το 1963 με συνταγή του 1949. Η Merenda είναι Ελληνική αντιγραφή.
orck Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ναι αλλα εμεις με μερεντα μεγαλωσαμε αυτην αναγνωριζουμε σαν αυθεντικη και τις αλλες σαν αντιγραφα. Βασικα δεν νομιζω να βαζουν καν νουτελα. Εχουν τα σουπερ μαρκετ δικες τους μαρκες πολυ φτηνοτερες.
aledjo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 δοκιμαστε nucrema και μετα πειτε μου ποια ειναι πιο νοστιμη
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Όντως, κι εγώ τη νουκρέμα της ιον προτιμάω, αλλά υποθέτω πως είναι γούστα αυτά.
evabb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Η Nutellα είναι στην αγορά από το 1963 με συνταγή του 1949. Η Merenda είναι Ελληνική αντιγραφή. επιτελους η αποδειξη οτι δεν ειναι ολα ελληνικα πανω σ'αυτον τον πλαηνητη:-D:-D
Grad Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Η Nutellα είναι στην αγορά από το 1963 με συνταγή του 1949. Η Merenda είναι Ελληνική αντιγραφή. Τεσπά, εμένα η Μερέντα μ'αρέσει. Ξέρει κανείς καμιά κρεπερί που να φτιάχνει κρέπες με μερέντα; Τα υπόλοιπα είναι offtopic
adi32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μπορεις να κανεις και μονος σου πολυ ωραιες κρεπες με οτι θες μεσα Μπορεις να παρεις και κρεπιερα με 30-40€ και γινονται σουπερ σε πολυ λιγη ωρα
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Και στο τηγάνι γίνονται αρκετά εύκολα. Εμείς φτιάχνουμε στο σπίτι κάθε τόσο. Υπάρχουν συνταγές στα ελληνικά στο internet (και σου έρχονται και πιο φθηνά. Γιατί να φας μια κρέπα με 5 ευρώ ενώ μπορείς να φας πέντε με υλικά των 2-3 ευρώ; )
Grad Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μα δε θέλω να την φτιάξω εγώ την κρέπα! Τη θέλω έτοιμη ΚΑΙ με Μερέντα! Γίνεται;;;;;;;;
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Κόβει η Μερέντα αμα πέσει σε ζεστό. Η Νουτέλα είναι το real thing. Η Μερέντα για ψωμί μόνο είναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.