Προς το περιεχόμενο

Κρεπερί με Merenda


Grad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην κρεπερί στο χωριό μου ανέκαθεν την κρέπα την έκανε με μερέντα και δε θυμάμαι να έκοβε.Πεντανόστιμη ήταν και είχες και επιλογή να βάλεις νουτέλα αν δε σου αρέσει.

 

Και δε μιλάμε για συνοικιακή κρεπερί του χωριού.Όσοι έχουν έρθει διακοπές στο Πευκοχώρι σίγουρα θα δοκίμασαν απ το La Creperie.Δυστυχώς έκλεισε :(

Δημοσ.

Τα κονόμησε και πήγε στις Μπαχάμες.

 

Χαχα, έλα και το down vote.

Πάντως in all things serious πιστεύω ότι σε κάτι τέτοια θέματα που δεν τίθεται συζήτηση θα μπορούσε να γίνει ένα forum section Q&A.

Δημοσ.

επρεπε να υπαρχει και σοκολατα μιας και ουτε η νουτελα και τα συναφη ειναι σοκολατες.

Δημοσ.
Κόβει η Μερέντα αμα πέσει σε ζεστό. Η Νουτέλα είναι το real thing. Η Μερέντα για ψωμί μόνο είναι οκ.

 

+1

συμφωνω

Δημοσ.
+1

συμφωνω

 

Εντάξει, με μια αναζήτηση στο Google θα βρείτε πάνω από 10 συνταγές για κρέπα με ΜΕΡΕΝΤΑ. Αυτό είναι στην τελική θέμα γούστου. Αν τώρα η Nutella απλώνει πιο εύκολα ή είναι πιο φθηνή ή έχει κάνει συμφωνία με όλες τις κρεπερί δε με αφορά. Απλά θέλω να βρω ένα μέρος που να τρώω κρέπες με Merenda.

 

Δεν ήθελα να το κάνω άλλο ένα Merenda VS Nutella thread. Υπάρχουν ήδη πολλά...

Δημοσ.

στις συνταγες που γραφει "μερεντα" δεν εννουν τη μαρκα μερεντα αλλα αυτη τη "κρεμα σοκολατα"!

απλος χρησιμοποιουν τη λεξη μερεντα για το περιγραψουν. οπως πχ λεμε coca-cola

 

τελοσπαντων καμια κρεπερι δε βαζει μερεντα για τους λογους που ειπα.

nucrema και nutella βαζουν.

Δημοσ.
επρεπε να υπαρχει και σοκολατα μιας και ουτε η νουτελα και τα συναφη ειναι σοκολατες.

 

Επιτέλους και μια σωστή απάντηση.

Η κρέπα με σοκολάτα είναι ένα επίπεδο πάνω από τις πραλίνες φουντουκιού.

Δεν ξέρω αν έχετε εσείς εκεί κάτω πάντως εδώ πάνω έχουμε.

Δημοσ.
Κοματακια σοκολατας εννοεις; Ποσο πανω εισαι;

 

Όχι κομματάκια, ρευστή σοκολάτα bitter (δεν ξέρω αν έχει και κανονική) ή λευκή.

Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

Η Nutella είναι κάπως πιο ρευστή και απαλή από τη Merenda. Αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που χρησιμοποιείται κατά κόρον στις "έτοιμες" κρέπες. Είναι πολύ λιγότερος κόπος για τον κρεπαδόρο να απλώσει την πραλίνα στην κρέπα. Με τη Merenda ίσως χάνει πιο πολύ χρόνο και δε βγαίνει το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα με τη Nutella που απλώνεται ομοιόμορφα σε όλη την κρέπα.

 

Γευστικά πάντως οι περισσότεροι προτιμούν Μερέντα:

 

Merenda VS Nutella

54 - 28 Πηγή:http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2696

 

63 - 35 Πηγή:http://greekdns.com/showthread.php?t=12477

 

107 - 44 Πηγή:http://www.foodzine.gr/home/merenda-vs-nutella.html

 

Σύνολο: 224(68%) - 107(32%)

 

Όπως δείχνει και η φωτογραφία οι κατασκευαστές της Μερέντας την προτείνουν για χρήση σε κρέπα...

post-17107-129063070276_thumb.jpg

Δημοσ.
Όχι κομματάκια, ρευστή σοκολάτα bitter (δεν ξέρω αν έχει και κανονική) ή λευκή.

Θεσσαλονίκη.

 

Eλα ρε valentino τρελα...:-):-):-)

Δημοσ.

Οτι θα εβλεπα και στατιστικα για την μερεντα και την νουτελα δεν το περιμενα... να εισαι καλα φιλε grad για την ερευνα σου.

Δημοσ.
Εντάξει, με μια αναζήτηση στο Google θα βρείτε πάνω από 10 συνταγές για κρέπα με ΜΕΡΕΝΤΑ. Αυτό είναι στην τελική θέμα γούστου. Αν τώρα η Nutella απλώνει πιο εύκολα ή είναι πιο φθηνή ή έχει κάνει συμφωνία με όλες τις κρεπερί δε με αφορά. Απλά θέλω να βρω ένα μέρος που να τρώω κρέπες με Merenda.

 

Δεν ήθελα να το κάνω άλλο ένα Merenda VS Nutella thread. Υπάρχουν ήδη πολλά...

 

Επειδη απ'οτι φαινεται 9/10 κρεπερι δεν χρησιμοποιουν μερεντα,πηγαινε με την δικια σου και πες του...''βαλε μου απ΄αυτη''.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...