Dropsreef Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Διπλο φυλλο-νουτελα-μπανανα(φρουτο)! Διπλο φυλλο-νουτελα-φραουλες(φρουτο)-σαντιγυ! Σ-ο-κ-ο-λ-α-σ-η!!!:lol::lol:
Finn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Στην κρεπερί στο χωριό μου ανέκαθεν την κρέπα την έκανε με μερέντα και δε θυμάμαι να έκοβε.Πεντανόστιμη ήταν και είχες και επιλογή να βάλεις νουτέλα αν δε σου αρέσει. Και δε μιλάμε για συνοικιακή κρεπερί του χωριού.Όσοι έχουν έρθει διακοπές στο Πευκοχώρι σίγουρα θα δοκίμασαν απ το La Creperie.Δυστυχώς έκλεισε
Cue Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Τα κονόμησε και πήγε στις Μπαχάμες. Χαχα, έλα και το down vote. Πάντως in all things serious πιστεύω ότι σε κάτι τέτοια θέματα που δεν τίθεται συζήτηση θα μπορούσε να γίνει ένα forum section Q&A.
Toufas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 επρεπε να υπαρχει και σοκολατα μιας και ουτε η νουτελα και τα συναφη ειναι σοκολατες.
aledjo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Κόβει η Μερέντα αμα πέσει σε ζεστό. Η Νουτέλα είναι το real thing. Η Μερέντα για ψωμί μόνο είναι οκ. +1 συμφωνω
Grad Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 +1συμφωνω Εντάξει, με μια αναζήτηση στο Google θα βρείτε πάνω από 10 συνταγές για κρέπα με ΜΕΡΕΝΤΑ. Αυτό είναι στην τελική θέμα γούστου. Αν τώρα η Nutella απλώνει πιο εύκολα ή είναι πιο φθηνή ή έχει κάνει συμφωνία με όλες τις κρεπερί δε με αφορά. Απλά θέλω να βρω ένα μέρος που να τρώω κρέπες με Merenda. Δεν ήθελα να το κάνω άλλο ένα Merenda VS Nutella thread. Υπάρχουν ήδη πολλά...
aledjo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 στις συνταγες που γραφει "μερεντα" δεν εννουν τη μαρκα μερεντα αλλα αυτη τη "κρεμα σοκολατα"! απλος χρησιμοποιουν τη λεξη μερεντα για το περιγραψουν. οπως πχ λεμε coca-cola τελοσπαντων καμια κρεπερι δε βαζει μερεντα για τους λογους που ειπα. nucrema και nutella βαζουν.
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 επρεπε να υπαρχει και σοκολατα μιας και ουτε η νουτελα και τα συναφη ειναι σοκολατες. Επιτέλους και μια σωστή απάντηση. Η κρέπα με σοκολάτα είναι ένα επίπεδο πάνω από τις πραλίνες φουντουκιού. Δεν ξέρω αν έχετε εσείς εκεί κάτω πάντως εδώ πάνω έχουμε.
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Κοματακια σοκολατας εννοεις; Ποσο πανω εισαι; Όχι κομματάκια, ρευστή σοκολάτα bitter (δεν ξέρω αν έχει και κανονική) ή λευκή. Θεσσαλονίκη.
Grad Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Η Nutella είναι κάπως πιο ρευστή και απαλή από τη Merenda. Αυτός πιστεύω είναι ο λόγος που χρησιμοποιείται κατά κόρον στις "έτοιμες" κρέπες. Είναι πολύ λιγότερος κόπος για τον κρεπαδόρο να απλώσει την πραλίνα στην κρέπα. Με τη Merenda ίσως χάνει πιο πολύ χρόνο και δε βγαίνει το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα με τη Nutella που απλώνεται ομοιόμορφα σε όλη την κρέπα. Γευστικά πάντως οι περισσότεροι προτιμούν Μερέντα: Merenda VS Nutella 54 - 28 Πηγή:http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2696 63 - 35 Πηγή:http://greekdns.com/showthread.php?t=12477 107 - 44 Πηγή:http://www.foodzine.gr/home/merenda-vs-nutella.html Σύνολο: 224(68%) - 107(32%) Όπως δείχνει και η φωτογραφία οι κατασκευαστές της Μερέντας την προτείνουν για χρήση σε κρέπα...
adi32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Λαθος ! Η μερεντα ειναι πιο ρευστη και αλειφεται πιο ευκολα
Dropsreef Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Όχι κομματάκια, ρευστή σοκολάτα bitter (δεν ξέρω αν έχει και κανονική) ή λευκή.Θεσσαλονίκη. Eλα ρε valentino τρελα...:-)
orck Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Οτι θα εβλεπα και στατιστικα για την μερεντα και την νουτελα δεν το περιμενα... να εισαι καλα φιλε grad για την ερευνα σου.
ducatirulez Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Εντάξει, με μια αναζήτηση στο Google θα βρείτε πάνω από 10 συνταγές για κρέπα με ΜΕΡΕΝΤΑ. Αυτό είναι στην τελική θέμα γούστου. Αν τώρα η Nutella απλώνει πιο εύκολα ή είναι πιο φθηνή ή έχει κάνει συμφωνία με όλες τις κρεπερί δε με αφορά. Απλά θέλω να βρω ένα μέρος που να τρώω κρέπες με Merenda. Δεν ήθελα να το κάνω άλλο ένα Merenda VS Nutella thread. Υπάρχουν ήδη πολλά... Επειδη απ'οτι φαινεται 9/10 κρεπερι δεν χρησιμοποιουν μερεντα,πηγαινε με την δικια σου και πες του...''βαλε μου απ΄αυτη''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.