katerina_a_86 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Είδα το kymatica που είναι ανεβασμένο στο channel του ελληνικού zeitgeist. Τι είναι αυτά τα λιακοπουλίστικα? Περιμένει κανείς να τους πάρει στα σοβαρά προβάλλοντας τέτοιες ανυποστατες αμπελοφιλοσοφίες? Γιατί δεν ασχολούνται μόνο με το σάπιο οικονομικό σύστημα και μπλέκονται με φιλοσοφίες και άλλα χαρδαβελίστικα?
Praetorianos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Είδα το kymatica που είναι ανεβασμένο στο channel του ελληνικού zeitgeist.Τι είναι αυτά τα λιακοπουλίστικα? Περιμένει κανείς να τους πάρει στα σοβαρά προβάλλοντας τέτοιες ανυποστατες αμπελοφιλοσοφίες? Γιατί δεν ασχολούνται μόνο με το σάπιο οικονομικό σύστημα και μπλέκονται με φιλοσοφίες και άλλα χαρδαβελίστικα? Επειδή εδώ που είμαι δεν προλαβαίνω να το δω, τι λέει στα γρήγορα αυτό το kymatica?
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Επειδή εδώ που είμαι δεν προλαβαίνω να το δω, τι λέει στα γρήγορα αυτό το kymatica? Τι να σου λέω τώρα, άμα δεν το δεις δεν θα καταλάβεις. Εγώ πάντως δεν άντεξα να το δω όλο, μου φάνηκε χάσιμο χρόνου μετά από ένα σημείο. Δεν καταδικάζω όσα λέει όμως είναι γελοίο να τα υποστηρίζει και να τα προβάλει κάποιος αν δεν πουλάει βιβλία αγοράζοντας χρόνο σε παρακμιακά κανάλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.