Προς το περιεχόμενο

Δεν "ανάβει" η LG οθόνη μου

schv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω εδώ και 5-6 χρόνια μια οθόνη LG για το desktop μου, η οποία δούλευε κανονικά. Πριν καμια δυο βδομάδες όταν την άνοιγα αναβόσβηνε το φωτάκι για λίγο και μετά έδειχνε κανονικά ό,τι της ερχότανε από τον υπολογιστή. Για 5 μέρες δεν άναβε καθόλου, σαν να μην ήταν στην πρίζα και δοκίμασα καινούργιο πολύμπριζο και μπρίζα άλλαξα και την τροφοδοσία της αλλά τίποτα. Μόνο μια μέρα έπαθε σαν αναλαμπή και δούλεψε πάλι κανονικά αλλά τώρα πάλι τα ίδια σαν να μην είναι στο ρεύμα...Καμιά ιδέα για το τι φταίει; Υποθέτω πως κάτι με τα ρεύματά της θα είναι...Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου αρχίζει και τελειώνει σε αυτή την πρόταση:

Καλησπέρα, έχω εδώ και 5-6 χρόνια μια οθόνη LG

Στείλε την για φτιάξιμο, κάτι κάηκε αν θέλει πάνω απο 50 € για να φτιαχτεί πάρε καινούργια.

Δημοσ.

Να σου πω έχεις δίκιο μου φαίνεται, απλά έλεγα μήπως και παίζει τπτ άλλο,anyway thnx

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και καμιά επαφή ή κάποιος πυκνωτής στο κύκλωμα της τροφοδοσίας - αν πιάνουν τα χέρια σου :-)

Δημοσ.

εχω παρομοιο προβλημα εδω και χρονια. Οταν μου το πρωτο εκανε ανησυχησα και δεν ηξερα τι να κανω. Επειτα ανακαλυψα οτι εφταιγε η χαμηλη θερμοκρασια δωματιου. Η λυση σε μενα γινεται με το να βγαλεις-βαλεις το καλωδιο τροφοδοσιας οσες φορες χρειαστει.

Δημοσ.

την πήγα σ'ένα μάστορα και μου είπε κι αυτός ότι παίζει θέμα με κάποιο πυκνωτή αλλά θέλει 60ευρώ να το φτιάξει... Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο..θα δω μπας και βρω κανα φίλο μου να την πειράξει αλλιώς σκέφτομαι να πάρω καινούρια και μάλιστα τηλεόραση.

Δημοσ.

Ιδιο προβλημα. Eχω μια LG L1715s. αναβει στιγμιαια και σβηνει. απο οσο επαξα και βρηκα και εκει κατελιξα το προβλημα εγγυται στο power board της οθονης. πιο συγκεκριμενα για οσους ξερουν να το κανουν, (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΟ POWER BOARD ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΚΑΝ), βρηκα οτι πρεπει να αντικαταστησεις τον C202 capacitor 680uf 25 Volt m με εναν καινουριο 25 volts kai ανω.. κατα ποσο ισχυει δεν ξερω ουτε το δοκιμασα.

Να συμπληρωσω οτι δεν αξιζει να παρεις καινουριο power board γιατι καταρχας μαλλον δεν βρεις..δευτερον απο οσο εψαξα τα πουλανε 50-80 ευρο... δεν αξιζει...οποτε καλυτερα να δοκιμασεις να αντικαταστασει καποιος που ξερει τον συγκεκριμενο πυκνωτη που ειπα ... ισως δουλεψει και δν χανεις και τπτ...

Δημοσ.
... και μου είπε κι αυτός ότι παίζει θέμα με κάποιο πυκνωτή ...

Ι WIN :-D

Μην του τα δώσεις τα χρήματα πάντως - η όλη δουλεία είναι <5 ευρώ για κάποιον με κολλητήρι και πολύμετρο.

Ψάξου για φιλαράκι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...