nikomania-- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Κατά καιρούς από φίλους μου στο μσν έρχονται μηνύματα τα οποία είναι ιοι αλλά πως μου ήρθε και αυτήν την φορά το πάτησα καταλάθος και τώρα έχω πρόβλημα με το μσν. Όχι σε συγκεκριμένη ώρα, την ώρα που έχει ανοιχτό το messenger μου ανοίγει όλες τισ online επαφές μου και μετά χάνονται τα παράθυρα ομιλίας(αλλά στην πραγματικότητα παραμένουν ανοιχτά). Τί να κάνω για να λυθεί το προβήμα; ΥΓ: Έχω κατεβάσει το μσν 2-3 φορές, έσβησα ότι log είχα, άλλαξα κωδικό μπας και πετυχεί...Τί άλλο να κάνω;
Sir Pretender Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δοκίμασες εκτός από απεγκατάσταση να σβήσεις και ότι κατάλοιπα είχε αφήσει αυτό στη registry;
nikomania-- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Όχι αυτό δεν το δοκίμασα. Ποιο πρόγραμμα προτείνεις?
N0tisOO7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Όχι αυτό δεν το δοκίμασα. Ποιο πρόγραμμα προτείνεις? Κάνε απεγκατάσταη το πρόγραμμα με το Revo Unistaller και σβήσε τα registry με το CCleaner ή με το Glary Utilities.
moldovan20 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ιό απο το msn έχω βγάλει απο ασφαλή λειτουργία με το malwarebytes . Δοκίμασε το .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.