Stergioszx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Motherboard asrock, επεξεργαστής intel celeron 2.8 socket 775. Έχω αλλάξει τροφοδοτικό, έβγαλα όλα τα usb απο πάνω εκτός από το ποντίκι-πληκτρολόγιο, ξεσύνδεσα τα drives εκτός από τον hdd που μπουτάρει, δοκίμασα ένα-ένα τα modules της μνήμης. Τίποτα. Το σύστημα ξεκινάει, αλλά σε 10 δευτερόλεπτα (το λιγότερο) κάνει restart χωρίς να μπορεί να μπει στα windows. Η μητρική δεν έχει σκασμένους πυκνωτές. Θέμα θερμοκρασίας δεν τίθεται γιατί το κάνει και μετά από 24 ώρες κλειστό. Τι άλλο μπορώ να δω? Τι μπορεί να φταίει?
d3m0n Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Bootable Memtest για τυχόν σφάλματα στις μνήμες έχεις τρέξει ;
Stergioszx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Bootable Memtest για τυχόν σφάλματα στις μνήμες έχεις τρέξει ; όχι, πως το κάνω αυτό?
d3m0n Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Πρόγραμμα είναι το κατεβάζεις, το καις σε cd, βάζεις τοο DVD απ΄το bios σαν first boot device και μετά το τρέχεις.Αλλά δεν είναι σε περιβάλλον windows.
Stergioszx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Πρόγραμμα είναι το κατεβάζεις, το καις σε cd, βάζεις τοο DVD απ΄το bios σαν first boot device και μετά το τρέχεις.Αλλά δεν είναι σε περιβάλλον windows. ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω, αν και πολλές φορές δε προλαβαίνει να φτάσει στο σημείο του bootαρίσματος... έχει 2 μνήμες από 512mb. Τις δοκίμασα εναλλάξ αλλά τίποτα δεν έγινε...
nikolakisgk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω, αν και πολλές φορές δε προλαβαίνει να φτάσει στο σημείο του bootαρίσματος... έχει 2 μνήμες από 512mb. Τις δοκίμασα εναλλάξ αλλά τίποτα δεν έγινε... δοκίμασε κάποιες άλλες.
mourgolukos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 κατεβασε το hiren's boot cd καψε το και τρεξε ολα τα διαγνωστικα τεστ που εχει. αληθεια ακομα και αν εισαι μεσα στα βιος το κανει αυτο;;
Stergioszx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 κατεβασε το hiren's boot cd καψε το και τρεξε ολα τα διαγνωστικα τεστ που εχει.αληθεια ακομα και αν εισαι μεσα στα βιος το κανει αυτο;; αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δε φτάνει ούτε στο bios...στο σημείο δηλαδή που πατάμε f2. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα δω μήπως μπορώ να κάνω κάτι με αυτά...
mourgolukos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 επισης δεν ειναι απαραιτητο να εχει φουσκωσει η να εχει σκασει καποιος πυκνωτης.μπορει να εχει κλαταρει ετσι απλα. εαν εχεις ενσωματομενη καρτα γραφικων βγαλε την κανονικη κ βαλε το καλωδιο σου στην ενσωματομενη.βγαλε και τις μνημες τελειως και αναψε τον.εαν σου κανει μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ συνεχεια βαζε μια μια τις μνημες.δεν ειμαι σιγουρος νομιζω οτι ποσταρει βιος και χωρις μνημες απλα δεν προχωραει παρακατω
Stergioszx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 επισης δεν ειναι απαραιτητο να εχει φουσκωσει η να εχει σκασει καποιος πυκνωτης.μπορει να εχει κλαταρει ετσι απλα.εαν εχεις ενσωματομενη καρτα γραφικων βγαλε την κανονικη κ βαλε το καλωδιο σου στην ενσωματομενη.βγαλε και τις μνημες τελειως και αναψε τον.εαν σου κανει μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ συνεχεια βαζε μια μια τις μνημες.δεν ειμαι σιγουρος νομιζω οτι ποσταρει βιος και χωρις μνημες απλα δεν προχωραει παρακατω την κάρτα γραφικών την έχω βγάλει, δοκίμασα αυτό που λες με την on board. Θα κάνω αυτό με τις μνήμες, δεν το σκέφτηκα, σ'ευχαριστώ!
mourgolukos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 την κάρτα γραφικών την έχω βγάλει, δοκίμασα αυτό που λες με την on board. Θα κάνω αυτό με τις μνήμες, δεν το σκέφτηκα, σ'ευχαριστώ! σχετικα αυτο με το μπιπ μπιπ μπιπ ειναι βιος post code.αναλογα με τα βιος που εχει η καθε μητρικη εχει κ ενα κωδικα με μπιπ.κοιτα στο κιαλι(google) που σου εντοπιζεται το προβλημα χωρις μνημες και με μνημες http://e.imagehost.org/view/0177/1_40
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.