Προς το περιεχόμενο

μετατροπέας αναλογικού και ψηφιακού σήματος σε tcp ip Πακετο

xronis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να φτίαξω εναν μετατροπέα που θα μετατρέπει τα αναλογικά και ψηφιακά σήματα σε tcp ip Πακετα ,και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει κατι σχετικό. ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να φτίαξω εναν μετατροπέα που θα μετατρέπει τα αναλογικά και ψηφιακά σήματα σε ethernet εξωδο ,και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει κατι σχετικό. ευχαριστώ

Δημοσ.

Για να καταλάβω καλά αυτό που θες είναι να φτιάξεις ένα modem?

Πρόσοχη!!! όχι router.... modem (modulator -demodulator)

Mε τι modulation tecnique θες να παίζει??

Θες να φτάξεις το υλικό (Hardware)????

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω.

Δημοσ.

βασικά θέλω απο κάποια αισθητήρια να παίρνω την έξοδο τους είτε αναλογική είτε ψηφιακή και έπειτα να την μετατρεπω σε tcp ip πακέτα . θέλω δηλαδή να φτιαξω μια πλακέτα που θα κάνει αθτη τη μετατροπή.

Δημοσ.

:confused::confused:

Πολύ εξεζητημένο αυτό που θές να κάνεις φίλε μου.

Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, έχεις κάποιους σένσορες, από τους οποίους θες να παίρνεις μέσω κάποιας πλακέτας αναλογικές τιμές και να τις μετατρέπεις σε ψηφιακές, οι οποίες θα μεταφέρονται μέσω TCP.

Αυτό που ζητάς θέλει συνδυαστικές γνώσεις ηλεκτρονικής, προγραμματισμού και δικτύων.

Ένα παράδειγμα κατασκευής πλακέτας ADC (analog to digital converter) είναι αυτό: http://www.pages.drexel.edu/~dwk24/ADC.htm

Νομίζω πως καλύτερα θα είναι να ψάξεις μία έτοιμη λύση εμπορίου γιατί θα σου πάρει πολύ χρόνο και κόπο να το πετύχεις. Αν όμως επιμένεις έχε κατά νου ότι δύσκολα θα βρείς βοήθεια για όλο το project μαζί. Πιστεύω ότι θα πρέπει να ψάξεις ξεχωριστά βοήθεια για το κομμάτι κατασκευής και ξεχωριστά για το κομμάτι προγραμματισμού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...