Themos3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 το εκανα και αυτο με το ρευμα στη ram αλλα δεν bootarei μετα... για αυτο σκεφτομαι οτι μαλλον φταινε οι ram. Ποσο ρεύμα τους εδωσες?
nem52 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ποσο ρεύμα τους εδωσες? στο site η ocz λεει 1,75 εμενα η mobo μου δινει 1,74 η 1,76. το δοκιμασα και με τα δυο αλλα οπως ειπα δεν μπουταρει. επισησ δεν τισ γυρισα πισω εχτες τελικα γιατι αρρωστησα με 39,7 πυρετο και δεν μπορουσα για αυτο δεχομαι και αλλες προτασεις (να δειτε που για αυτο το λογο αρρωστησα! ο καταραμμενος ο υπολογιστης φταιει!!!)
nem52 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δοκίμασες να τρέξεις με το ένα DIMMάκι RAM (γιατί περισσότερο για RAM problem μου ακούγεται, σαν να μην παίρνουν αρκετό ρεύμα οι μνήμες); κρασσαρει και με το ενα dimmaki (2 gb) αρα μπορουμε πλεον να πουμε οτι φταιει η ram pretender?
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 κρασσαρει και με το ενα dimmaki (2 gb) αρα μπορουμε πλεον να πουμε οτι φταιει η ram pretender? Aν και το ενα dimm και το αλλο σου βγαζει προβλημα στο memtest,τοτε προφανως μιλαμε για προβλημα στις μνημες.
nem52 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Λοιπον παιδια πραγματικα οφειλω να δωσω τα εντονα συγχαρητιρια μου στην ocz για τις μνημες που φτιαχνει... πραγματικα εδωσα τεραστιο αγωνα για να καψω το ενα dimmaki καθως ουτε με νερο δεν καταφερε να χαλασει.. και ολη αυτη η διαδικασια διοτι το e-shop με ενημερωσε οτι δεν τις επαιρνε πισω τις μνημες καθοτι ειχανε περασει 14 μερες απο την αγορα... τωρα βεβαια δεν θα τους χαλασει που και θα μου τις αντικαταστησουν και θα τις χρεωθει το service τους... τελος αν μετα τις καινουργιεσ μνημες επειμενει το κρασσαρισμα σας ενημερωνω οτι θα δημοσιευσω στο insomnia ενα τελευταιο post το οποιο θα λεει αντιο σκληρε κοσμε..
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Καλμερα, εγω στη θεση σου θα εβγαζα τον/τους σκληρουσ δισκουσ και θα τους εβαζα σε αλλο pc για να βεβαιονομουνα πως δεν τρεχει τιποτα μ'αυτους. Υστερα θα κοιταγα και λιγο στα bios για καμια αλλαγη. Ε λοιπον αμα τοτε εξακολουθουσε 1 μονο πραγμα θα εκανα... ΣΤΟ E-SHOP!!!!!!!!
nem52 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Παιδια εκαψα την μια μνημη γιατι κατι πρεπει να επαιζε με αυτες και τις RMAρισα τωρα περιμενω να δω τι θα γινει. αν παλι εχω προβλημα θα ελενξω την καρτα γραφικων πρωτα και μετα παω σε δισκο (ευχομαι να μην εχω παντως...) οπως και να εχει θα ποσταρω να σας πω τι εγινε...
nem52 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μετα το rma παλικαρια ΦΑΙΝΕΤΑΙ να ειναι ολα οκ... τρεχουν και στα 1333 που επρεπε μονο που τα εβαλα στα αλλα 2 socket της μητρικης και τωρα θελω να δοκιμασω αν οντως φταιγανε αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.