Προς το περιεχόμενο

toshiba A100-11 (PSAARE)

Vasilism13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το παραπάνω laptop, το πρόβλημα μ είναι ότι όταν πάω να εγκαταστήσω drivers για την nvidia 7600 go που έχει το laptop δεν ανοίγει μετά και μου βγάζει μπλε οθόνη.Δοκιμασμένο σε xp,7,vista.

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.
Καλησπέρα, έχω το παραπάνω laptop, το πρόβλημα μ είναι ότι όταν πάω να εγκαταστήσω drivers για την nvidia 7600 go που έχει το laptop δεν ανοίγει μετά και μου βγάζει μπλε οθόνη.Δοκιμασμένο σε xp,7,vista.

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω?

Δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση απο το συνοδευτικό DVD?

Αν έχει πρόβλημα και με τους αρχικούς οδηγούς ίσως να έχει πρόβλημα η κάρτα.

Δημοσ.
Δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση απο το συνοδευτικό DVD?

Αν έχει πρόβλημα και με τους αρχικούς οδηγούς ίσως να έχει πρόβλημα η κάρτα.

:P

το δοκίμασα, ίσως έχεις δίκιο γιατί δεν φαίνεται καλα και η εικόνα :rolleyes::rolleyes:

η κάρτα γραφικών αλλάζει μόνη της?

Δημοσ.
:P

το δοκίμασα, ίσως έχεις δίκιο γιατί δεν φαίνεται καλα και η εικόνα :rolleyes::rolleyes:

η κάρτα γραφικών αλλάζει μόνη της?

Αλλάζει αλλά θα σου κοστίσει αρκετά, αν και το μηχάμημα είναι καλό ακόμα (έχω το 100-906) δεν νομίζω οτι αξίζει τα χρήματα. Απλά σιγούρεψε οτι είναι θέμα κάρτας. Δοκίμασε και με εξωτερική οθόνη μήπως το πρόβλημα είναι σε καμιά καλωδιοταινία.

Δημοσ.
Αλλάζει αλλά θα σου κοστίσει αρκετά, αν και το μηχάμημα είναι καλό ακόμα (έχω το 100-906) δεν νομίζω οτι αξίζει τα χρήματα. Απλά σιγούρεψε οτι είναι θέμα κάρτας. Δοκίμασε και με εξωτερική οθόνη μήπως το πρόβλημα είναι σε καμιά καλωδιοταινία.

Δηλαδή για τι ποσό μιλάμε φίλε?

έχεις καποιο link να κοιτάξω?

δοκίμασα και με εξωτερικό monitor...

Δημοσ.
Δηλαδή για τι ποσό μιλάμε φίλε?

έχεις καποιο link να κοιτάξω?

δοκίμασα και με εξωτερικό monitor...

http://cgi.ebay.co.uk/Nvidia-Geforce-7600-GO-MXM-superb-bargain-*warranty*_W0QQitemZ200424445183QQcmdZViewItemQQimsxq20100104?IMSfp=TL100104217002r22094#shId

http://cgi.ebay.co.uk/NVIDIA-GEFORCE-GO-7600-GRAPHICS-CARD-256MB-GDDR2-VRAM_W0QQitemZ170456743471QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_LaptopMotherboards_CPUs_CA?hash=item27b0037e2f

Μπορείς να ρωτήσεις και στην Ideal.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...