_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέχρι χθες βράδυ που έπεσα για ύπνο ήμουν περίφημα. Τη νύχτα στον ύπνο μου είχα πολλά ρίγη και τελικά ξυπνώντας τσέκαρα και είχα 38 πυρετό χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα κρυώματος. Ήπια μισό ποτήρι νερό και μετά από 2 λεπτά πήγα και το ξέρασα. Φίλη μου είπε πως υπάρχει σχετική ίωση φέτος τον χειμώνα, κρατάει 2-3 μέρες. Η ερώτησή μου είναι, πώς να το χειριστώ; Ήδη νιώθω να έχω πάθει αφυδάτωση, κι όταν δεν κοιμάμαι δεν είμαι καθόλου καλά (πονοκέφαλος επίσης). Δεν ξαναεπιχείρησα να βάλω κάτι στο στομάχι μου (ούτε να πάρω αντιπυρετικό) από το φόβο δεύτερου εμετού (έχω και ευαίσθητο στομάχι, παλιότερα είχα γαστρίτιδα και δε λέει τώρα να καταλήξω με έλκος). Το πέρασε κανείς άλλος;
andreapaog328 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Η ερώτησή μου είναι, πώς να το χειριστώ; να πας σε γιατρό το σκέφτηκες?
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Η ερώτησή μου είναι, πώς να το χειριστώ; Να πας σε γιατρό, ίσως; ---------- Προσθήκη στις 13:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:13 ---------- να πας σε γιατρό το σκέφτηκες? Με πρόλαβες =P
katerina_a_86 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Το πέρασε κανείς άλλος; αχ...έτσι ήταν ο τάκης πριν τον χάσουμε..
_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Έλεγα μήπως το έχει περάσει κανείς από δω, και μπορούσε να με συμβουλέψει "κάνε αυτό, μην πάρεις εκείνο", για την ανακούφιση των συμπτωμάτων. Σε γιατρό τόσο εύκολα δεν συνηθίζω να πηγαίνω, για μια ίωση, πιστεύω ότι το μικρόβιο θα κάνει τον κύκλο του μέσα στο σώμα μου και μετά θα με εγκαταλείψει. Επίσης μένω κέντρο και αυτή τη στιγμή παραπέρα πέφτουν χημικά παντού λόγω πορείας/απεργίας. Και δεν την παλεύω για μετακινήσεις. Αν συνεχιστεί βέβαια κι έχει οδυνηρά συμπτώματα, θα το δω αλλιώς όλο αυτό.
insomniaK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 εγώ το πέρασα. Έπινα νερό και κοκακόλα με το καλαμάκι ανά μία ώρα. Ξέρασα 3-4 φορές μέχρι που έβγαιναν άγνωστα υγρά και το νερό, ενώ είχα έντονους πόνους στο στομάχι και μετά από 1.5 ημέρα ήμουν σαν να μην είχα αρρωστήσει ποτέ. Να πας στο γιατρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.