akefalos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Εδω και δυο μερες ο υπολογιστης μου εκανε αυτοματα check disk σε ενα partition του δισκου μου ( τον δισκο τον ειχα μονο για back up σαν αποθηκη αρχειων και τον εχω μολις δυο μηνες ) αλλα απο σημερα το μεσημερι βλεπει μονο το ενα partition το αλλο οχι!!!!οταν κανω κλικ να τον ανοιξω μου λεει αν θελω να κανω διαμορφωση το θεμα ειναι οτι εχω γυρω στα 200gb που τα χρειαζομαι...υπαρχει λυση εστω ενα μερος των αρχειων μου?
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Κατεβασε τα ubuntu απο εδω http://www.ubuntu.com/GetUbuntu/download γραψτα σε ενα cd και ξεκινα το cd σαν live χωρις εγκατασταση δλδ. δες αν βλεπει το εν λογω παρτιτιον και αν ναι σωσε οτι μπορεις με αντιγραφη επικολληση σε ενα παρτιτιον που σιγουρα ειναι λειτουργικο η ακομα καλυτερα σε ενα εξωτερικο σκληρο. Προς θεου μην κανεις διαμορφωση γτ τοτε τα δεδομενα θα χαθουν σιγουρα Αν το παρτιτιον ειναι απροσπελαστο και ετσι τοτε παμε σε αλλες λυσεις με ειδικα προγραμματα για να διαβασεις-σωσεις-διορθωσεις το παρτιτιον. εδω δεν εχω γνωση για να σου προτεινω κατι καλο. ισως μονο εργαλεια στυλ HIRENS για να ελεγξεις το σκληρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.