damastes Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 πχ: Annilihator 4 (Whenever this creature attacks, defending player sacrifices four permanents.) triggered ability, μπαίνει σε ισχύ με το που δηλώσεις την κάρτα σαν επιτεθέμενο (ταπ). To ability πάει στην στοίβα.
kate23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Για πειτε ποσες καρτες λετε να εχετε περιπου??? edit: να ρωτησω κατι: αν εχω σε ενα creature το unholy strenght και παει νεκροταφιο,παει και το unholy strenght? αν ναι,το ιδιο συμβαινει και με τα υπολοιπα enchantments ( contaminated bond, vampiric link) Επεξ/σία 9 Μαΐου 2010 από kate23
damastes Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ναι τα enchantments - aura πάνε το νεκροταφείο του ιδιοκτήτη τους τους.
Arcanaloth Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Φυσικά και πάνε, που αλλού θα μπορούσαν να πάνε; Να μείνουν in game και να περιμένουν να κατέβει κανά άλλο creature ώστε να κολλήσουν πάνω του από μόνα τους; Πόσες κάρτες έχω...άστο. Πονεμένη ιστορία. Και δεν είναι η ποσότητα, μπορεί να 'χεις χιλιάδες και όλες μαζί να μην πιάνουν 50 ευρώ. Συνολικά πρέπει να 'χω ξοδέψει τόσα λεφτά που ντρέπομαι πλέον να πω το ποσό, φυσικά πάντα αγορασμένες 4άδες από internet και όχι boosters από Ελλάδα (η ΤΡΕΛΗ κλεψιά, 5απλάσια τιμή από έξω). Όλες βέβαια άχρηστες πλέον οι δικές μου, καθώς το τελευταίο σετ απόπου αγόρασα ήταν το Future Sight πριν 3 χρόνια. Αγαπημένες μου κάρτες: η 4άδα foil "Kokusho, the Evening Star" μου (τι καρτάρα!) και αγαπημένο deck το "Magnivore" που πραγματικά τα 'σπαγε. (3 FNM μου κέρδισε) Πρώτο boosteraki που αγόρασα ήταν από Revised Edition το 1994 και είχε μέσα το "Plateau" το οποίο το αντάλλαξα με 5 commons (1 κάρτα για 5; Τρελός θα 'ναι!) 1
kate23 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 α ωραια!ετσι το παιζαμε,να πηγαινει νεκροταφιο αλλα ειπα να ρωτησω καλου κακου! ;-) το 94????? :-ο :-ο καλα πρεπει να χεις κορυφαιες καρτες!!!!
damastes Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αγαπημένες μου κάρτες: η 4άδα foil "Kokusho, the Evening Star" μου (τι καρτάρα!) τι μου θύμησες τώρα. Περίπου με ίδια ηλικία/σειρά κάρτες είχα φτιάξει ενα τέτοιο deck. Blue/black ninjitsu, με ninja, destroy και counter. Αγαπημένες μου Ink-Eyes, Servant of Oni, Higure
kate23 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 πχ: Annilihator 4 (Whenever this creature attacks, defending player sacrifices four permanents.) triggered ability, μπαίνει σε ισχύ με το που δηλώσεις την κάρτα σαν επιτεθέμενο (ταπ). To ability πάει στην στοίβα. μπορει να πω βλακια... Αμα δεν εχει 4 και εχει 3 απλα κανει sacrifise οσα εχει ε? και κατι αλλο! αυτη ειναι η καρτα της ημερας http://gatherer.wizards.com/Pages/Card/Details.aspx?name=Leveler Αμα δεν εχεις library δεν χανεις ρε παιδια????
Arcanaloth Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 μπορει να πω βλακια... Αμα δεν εχει 4 και εχει 3 απλα κανει sacrifise οσα εχει ε? και κατι αλλο! αυτη ειναι η καρτα της ημερας http://gatherer.wizards.com/Pages/Card/Details.aspx?name=Leveler Αμα δεν εχεις library δεν χανεις ρε παιδια???? Χάνεις όταν πρέπει να τραβήξεις κάρτα και δεν μπορείς. Στον επόμενο ακριβώς γύρο δηλαδή, αν δεν αλλάξει κάτι, θα χάσεις. Μέχρι τότε όμως 1. μπορείς να έχεις κερδίσει το παιχνίδι 2. μπορείς με κάποιον τρόπο να έχεις βάλει κάρτες στο library (με κανά spell π.χ. που σου λέει βάλε 5 κάρτες από το graveyard στο library κτλ.) Ουσιαστικά είναι μια από αυτές τις κάρτες ο Leveler που ή θα κερδίσεις αμέσως ή θα χάσεις πανηγυρικά. Πρέπει να στήσεις όλο το deck σου ώστε να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις την κάρτα στο μέγιστο, δεν θα την πετάξεις απλά μέσα σε ένα deck και ό,τι γίνει. Αλλιώς ναι, έχεις έναν γύρο ακόμα maximum μέχρι να χάσεις από library. Και στην άλλη ερώτηση, ναι, αν κάτι σου λέει π.χ. κατάστρεψε 4 permanents και εσύ έχεις 3 μόνο, απλά καταστρέφεις τα 3 μόνο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
damastes Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 διάβα εδώ για να καταλάβεις με τι θα μπορούσε να συνδυαστεί
kate23 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 thanx guys! καλα το platinum angel ειναι λιγο κ ο ρ υ φ α ι α καρτα????
damastes Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) χεχεχεχε ε ναι, αρκεί να μπορέσει να κατέβει και σίγουρα θέλει αρκετή προστασία απο destroy κλπ... είναι στην ίδια κατηγορία απο την αντίθετη πλευρά με αυτή Phage the Untouchable Αυτές θέλουν σίγουρα για προστασία κάτι τέτοιο Whispersilk Cloak Επεξ/σία 10 Μαΐου 2010 από damastes
kate23 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 καλα εχω πορωθει!!!!! πολυ καλο και το Phage the Untouchable! ειναι και black!!! στο Whispersilk Cloak το equip 2 τι εννοει?
damastes Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ολα τα equipment έχουν ενα κόστος για να "κολλήσουν" σε ενα creature. Θέλει 2 colourless mana (οτι να ναι δηλαδή) για να γίνει attach
Arcanaloth Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Γιατί ασχολούμαστε όμως με αρχαίες κάρτες; Θα ήταν κρίμα να δώσεις λεφτά για να αγοράσεις κάρτες που ουσιαστικά σου είναι άχρηστες. Αν είναι να αγοράσεις κάρτες, καλύτερα να επενδύσεις στα τελευταία σετς και όχι σε αυτά που βγήκαν πριν 5-6 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα