Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα με ασκήσεις αγγλικών

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα στο οποίο θα υπάρχουν ασκήσεις αγγλικών (γραμματική και λεξιλόγιο). ΔΕΝ με ενδιαφέρει να το πουλήσω, το θέλω για το φροντιστήριό μου. Ξέρω αρκετά καλά html και πολύ λίγο φλας, μπορώ πάντως να χειριστώ έτοιμα scripts κι έχω και τον κουμπάρο μου που ξέρει αρκετά καλά φλας και μπορεί κι αυτός να με βοηθήσει (αλλά δεν έχει χρόνο, κλαψ). Χρειάζομαι τα εξής:

1. Μια εισαγωγική οθόνη όπου ο χρήστης θα βάζει όνομα χρήστη / κωδικό, για να ξεχωρίζουν οι μαθητές.

2. Ασκήσεις πολλών τύπων (multiple choice, drag n drop, συμπλήρωση προτάσεων).

3. Έλεγχος ορθότητας απαντήσεων.

4. Αποθήκευση απαντήσεων σε txt αρχείο ή κάτι παρεμφερές για να μπορώ να ελέγξω αργότερα το ποσοστό επιτυχίας.

Αυτά κατά βάση. Μπορείτε να μου βρείτε κάποια έτοιμα σκριπτάκια για το κάθε σκέλος;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Φίλε μου αυτά που θες δεν είναι τίποτα δύσκολο, ΑΛΛΑ θέλει χρόνο να καθήσεις να ασχοληθείς.

Από γλώσσες προγραμματισμού χρειάζεσαι σίγουρα γνώση PHP και Mysql για να έχεις μία βάση από πίσω με τους μαθητές σου (για να γίνεται η αυθεντικοποίηση) και για ότι άλλο χρειαστείς (πιθανόν να έχεις στην βάση ερωτήσεις-απαντήσεις).

Το φλας που λες δεν έχει σχέση με την λειτουργικότητα του site αλλά περισσότερο με το εικαστικό κομμάτι της "εφαρμογής" που θες να φτιάξεις.

Τώρα να σου βρούμε κάποια έτοιμα σκριπτάκια χλωμό το κόβω για ευνόητους λόγους.

Επομένως, ή κάθεσαι μόνος σου και σιγά σιγά το στήνεις (γουγλάρεις) ή λες σε κάποιον τι θες και στο φτιάχνει.

Δημοσ.

Τι λες για το Adobe Director; Νομίζω ότι κάνει για τη δουλειά μου αλλά είναι εξαιρετικά πολυσύνθετο γμτ!

Υπάρχει τπτ παρεμφερές αλλά πιο απλό; Δεν έχω το χρόνο να το μάθω ούτε φυσικά να μάθω ΡΗΡ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...