Προς το περιεχόμενο

προβλημα με δεικτη ποντικιου

stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σασ παιδια,δεν ξερω αν ειναι σωστη η κατηγορια που βαζω αυτο το ποστ.λοιπον οταν βαζω να παιξω ενα παιχνιδι στο menu του παιχνιδιου δεν μου δειχνει τον δεικτη του ποντικιου μηπωσ ξερεται γιατι γινεται αυτο?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Δεν το έχω ξανασυνατήσει για να είμαι ειλικρινής! :-)

Θα σου πρότεινα να κάνεις επανεγκατάσταση του DirectX και των drivers της κάρτας γραφικών για αρχή.

Δημοσ.

οκ θα το δοκιμασω

---------- Προσθήκη στις 19:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:16 ----------

ρε φιλε μηπωσ μπορεισ να μου πει που θα βρω το directx γιατι στο πινακα ελεγχου στα προγραματα δεν το εχει

Δημοσ.

Λοιπόν, το έψαξα λίγο στο internet και προτείνονται διάφορες λύσεις.

Μια είναι να απενεργοποιήσεις τα mouse trails (αν τα έχεις ενεργοποιήσει), τα shadows, καθώς και να έχεις το προεπιλεγμένο μέγεθος στον κέρσορα.

Μια δεύτερη λύση, είναι να κατεβάσεις το Hardware Acceleration της κάρτας γραφικών κατά μια σκάλα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η επιλογή είναι πλέον διαθέσιμη. Στα Windows 7 που το κοιτάω δεν το βρήκα κάπου.

Δεν ξέρω αν θα δουλέψει κάτι από αυτά, πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις! :P

Δημοσ.

Δεν ξερω αν στ εκανε τωρα η απο παντα παντως εμενα που μου το εκανε παλια ηταν motherboard... εκει καταλειξα τελικα...μολις αλλαχα mobo σε μια αναβαθμιση ολα φτιαξανε.Και εντωμεταξυ ηταν ηλιθιο προβλημα δεν μπορουσα να κανω ρυθμισεις στο steam και καθε φορα επρεπε να βγαινω στα "παραθυρα" (ουτε chat μπορουσα να κανω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...