Προς το περιεχόμενο

Αργό iphone

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω την εντύπωση οτι και το δεύτερο iphone 3g που πήρα, είναι πιο αργό σε σχέση με άλλα ίδια... μου το έχουν πεί και άλλοι που το "ψαχουλεύουν", αλλα το έχω προσέξει και μόνος μου... έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο? σαν να δουλεύει πάντα ο επεξεργαστής του στο 50% ...

Δημοσ.

το παλιο και jailbroken και official τα ίδια... μετά χάλασε, πριν απο 1 μήνα περίπου πήρα το καινούριο απο το service, δεν το έχω πειράξει ... και πάλι τα ίδια... το scrolling π.χ στον safari είναι άθλιο ώρες ώρες πολύ αργό... :-(

Δημοσ.

Χμμμμ. ο safari γενικά αμα κρατάς στο αρχείο σελίδες που χρειάζονται flash player συνήθως κολλάνε μετά στο scrolling. Πουθενά αλλού σου κολλάει ?

Δημοσ.

ναι και στα μηνύματα... και στις φώτος... δεν είναι απελπιστικά αργό αλλα σε άλλα που το έχω δοκιμάσει είναι 2 φορές πιο γρήγορο... θα τραβήξω και video να δείτε τι εννοώ...

Δημοσ.

Κι εμένα... μια χαρά μου φαίνεται!

2 φορές πιο γρήγορο, το βλέπω απίθανο να είναι... εκτός αν έκανες σύγκριση με κανένα 3GS

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις 1 βιντεάκι, το δικό σου 3G δίπλα δίπλα με το 3G που πάει γρήγορα να δούμε

Δημοσ.

δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά στάνταρ με τα πολλά update κ γενικά χρήση βάλε βγάλε παιχνίδια,μουσική,φωτό κ άσχετα με το εάν είναι 4giga ελεύθερα εγώ βλέπω ότι καμιά φορά αργεί λίγο όταν προσπαθώ να μπω στο app store k sta settings k sto safari..στα άλλα μπαίνει όπως παλιά..όταν το είχα πρωτοπάρει τα πέταγε όλα σε dt..

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

εμένα και άδειο που ήταν τα ίδια έκανε... και τώρα δεν του έχω πολλά πράγματα μέσα.. π.χ για να μπεί στα μηνύματα θέλει 2 δευτερόλεπτα τουλάχιστον.. και ζήτημα αν έχω 10 μηνύματα μέσα

Δημοσ.

διαφορά πιο μεγάλη τώρα που το λες είδα σε κάποιο από τα update, σαν να το βάρυνε το κινητό, μάλλον στο 3.0 ..βέβαια δεν είναι τόσο τραγικές οι διαφορές για να είναι πρόβλημα, απλά φαντάζομαι το 3gs στάνταρ θα είναι πολύ πιο γρήγορο..αλλά εγώ κ με το 3g την κάνω τη δουλειά μου..όταν κακαρώσει εντελώς η μπαταρία βλέπουμε..:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...