Προς το περιεχόμενο

Αρωμα γυναικας...

free-spirit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον οταν μυρισω το Mademoiselle της Chanel σε ακτινα πολλων μετρων παθαινω ντελιριο. Δεν ξερω τι εχουν βαλει στο συγκεκριμενο αρωμα, φερομονες ή οτιδηποτε αλλο, αλλα οταν το εντοπισω θελω οπωσδηποτε να δω ποια το φοραει. Το υπερτατο αρωμα που φτιαχτηκε ever.

Δευτερο το J'adore του Dior με οχι τοσο εντονο συναισθημα.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οκ δεν χρειαζεται να μπεις ποτε στο μπανιο μου.... θα παθεις υπερφορτοση :lol::lol:

συγκατοικουσα με μια πρωην μου...Και στο σπιτι εμενε και για λιγο μαζι μας η αδερφη της....

Εγω στο μπανιο ειχα χωρο μονο για την οδοντοβουρτσα μου...Παλι καλα χρειαζεστε και χαρτι υγειας....

Με τα αρωματα εχω και γω θεμα...ειναι μερικα(ονοματα δεν ξερω) που απλα ,να το θεσω ευγενικα, σε ερεθιζουν!

Δημοσ.
Λοιπον οταν μυρισω το Mademoiselle της Chanel σε ακτινα πολλων μετρων παθαινω ντελιριο. Δεν ξερω τι εχουν βαλει στο συγκεκριμενο αρωμα, φερομονες ή οτιδηποτε αλλο, αλλα οταν το εντοπισω θελω οπωσδηποτε να δω ποια το φοραει. Το υπερτατο αρωμα που φτιαχτηκε ever.

Δευτερο το J'adore του Dior με οχι τοσο εντονο συναισθημα.

βλεπω εχουμε και καλο γουστο;);) πολυ ωραια και τα δυο. αν και απεθυνεται σε αντρες το θρεντ να βαλω ενα λιθαρακι

pure poison dior Pure%20Poison%20-%20Dior.jpg

τουλαχιστον αντρας μου εχει πει οτι του αρεσε παρα πολυ

και το first premier bouquet apo van cleef and Arpels

Van-Cleef-Arpels-First-Premier-Bouquet-Eau-De-Toilette-Spray-60ml-2oz.jpg

μια φιλη καθεται με τις ωρες και μαστουρωνει διπλα μου οταν το φοραω:lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ----------

Γενικα εχω την εντυπωση πως τα βαρια αρωματα δεν αρεσουν στους περισσοτερους.

η μακροχρονη πειρα μου (λεμε τωρα) με εχει αφησει να υποψιαζομαι ακριβως αυτο

• Moderators
Δημοσ.
βλεπω εχουμε και καλο γουστο;);) πολυ ωραια και τα δυο. αν και απεθυνεται σε αντρες το θρεντ να βαλω ενα λιθαρακι

pure poison dior Pure%20Poison%20-%20Dior.jpg

τουλαχιστον αντρας μου εχει πει οτι του αρεσε παρα πολυ

και το first premier bouquet apo van cleef and Arpels

Van-Cleef-Arpels-First-Premier-Bouquet-Eau-De-Toilette-Spray-60ml-2oz.jpg

μια φιλη καθεται με τις ωρες και μαστουρωνει διπλα μου οταν το φοραω:lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ----------

η μακροχρονη πειρα μου (λεμε τωρα) με εχει αφησει να υποψιαζομαι ακριβως αυτο

Ναι και το Pure Poison ειναι αρκετα καλο. Βασικα μου θυμιζει ex οποτε...

Δημοσ.

Ελπιζω το Pure Poison να μην εχει καμια σχεση με το Hypnotic Poison. Ειχα παει hontos για να το παρω και μολις το δοκιμασα απογοητευτηκα παρα πολυ. Απαισιο ηταν.

Δημοσ.
Ελπιζω το Pure Poison να μην εχει καμια σχεση με το Hypnotic Poison. Ειχα παει hontos για να το παρω και μολις το δοκιμασα απογοητευτηκα παρα πολυ. Απαισιο ηταν.

καθολου. φερνει σε νυχτολουλουδο. ουτε κι εμενα μ αρεσει το Hypnotic πολυ βαρυ. και τα δυο που ανεφερα ειναι πολυ λουλουδατα και ελαφρια.

κοιτα και το beyond paradise αν σου αρεσουν τετοιες μυρωδιες thumb_beyondParadise.gif

Δημοσ.

Βασικα εχω αρχισει σιγα σιγα (μιας και ανοιγει ο καιρος) να ψαχνω για πιο καλοκαιρινα αρωματα. Σιγουρα θα αγορασω το Cool Water (davidoff) αλλα δεν ξερω ποιο αλλο να παρω. Θελω να ειναι κατι ξεχωριστο, χωρις να ειναι ιδιαιτερα βαρυ.

Δημοσ.
Βασικα εχω αρχισει σιγα σιγα (μιας και ανοιγει ο καιρος) να ψαχνω για πιο καλοκαιρινα αρωματα. Σιγουρα θα αγορασω το Cool Water (davidoff) αλλα δεν ξερω ποιο αλλο να παρω. Θελω να ειναι κατι ξεχωριστο, χωρις να ειναι ιδιαιτερα βαρυ.

πολυ ωραιο το cool water Και γενικως αρεσει;) και το light blue ειναι ελαφρυ και καλοκαιρινο αν και προσωπικα δεν με τρελαινει light-blue.jpg

Δημοσ.

Πολλες κοπελες συνηθιζουν αν φορανε αντρικα αρωματα...δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο,η κοπελα μου τουλαχιστον το κανει γιατι της (και μου) αρεσει το Pleasures for men...εδω και χρονια.Δροσεροτατο,διακριτικο οσο και ιδιαιτερο...

Δημοσ.

ξερω κι εγω καποιες που το κανουν αυτο αλλα δεν το θεωρω ωραιο... περι γουστου βεβαια κολοκιθοπιτα αλλα νομιζω και οι περισσοτεροι αντρες δεν τρελενονται

υγ προς θεου free spirit μην παρεις το chanel No5 ειναι μεγαλιστηκο και προσωπικα μου φαινεται πολυ αρρωστημενη μυρωδια, η τουλαχιστον πανω μου ειναι σαν φαρμακειο

Δημοσ.

Εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για το Rush1 (Gucci) χωρις ομως να το εχω δοκιμασει ακομα. Ποια η αποψη σου για αυτο;

Δημοσ.
Πολλες κοπελες συνηθιζουν αν φορανε αντρικα αρωματα...δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο,η κοπελα μου τουλαχιστον το κανει γιατι της (και μου) αρεσει το Pleasures for men...εδω και χρονια.Δροσεροτατο,διακριτικο οσο και ιδιαιτερο...

Μήπως, εντελώς κατά τύχη, χρησιμοποιείς Mac;

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα δεν βρισκω για ποιον λογο μια γυναικα να φορεσει ανδρικο αρωμα ενω κυκλοφορουν τοσα αισθησιακα γυναικεια. Αχχχχ μεχρι και τα αρωματα μας πηρατε λολ.

Δημοσ.

ουτε κι εγω το εχω δοκιμασει αλλα απο την συσκευασια και μονο πρεπει να ειναι δυνατο. το ma dame του gautier ειναι επισης καλο. οχι τοσο καλοκαιρινο ουτε ελαφρυ αλλα εχει κατι girly και wild μαζι 2883931495_26b33236f9.jpg

---------- Προσθήκη στις 20:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:48 ----------

Προσωπικα δεν βρισκω για ποιον λογο μια γυναικα να φορεσει ανδρικο αρωμα ενω κυκλοφορουν τοσα αισθησιακα γυναικεια. Αχχχχ μεχρι και τα αρωματα μας πηρατε λολ.

ελα μου ντε. σε λιγο θα βγαλουμε μηλο το αδαμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...