Προς το περιεχόμενο

Mouse για gaming

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ποντίκι για να το χρησιμοποιώ για gaming. Aς γράψει εδώ όποιος θέλει τις προτάσεις του για οικονομικό ποντίκι που θα μπορεί να βολέψει σε παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα ένα ασύρματο αλλά και ενσύρματο να είναι δεν θα πεθάνω κιόλας.

Επίσης δεν είναι ανάγκη να είναι εξ' ορισμού gaming mouse. Αρκεί να είναι κάποιο που ανταποκρίνεται καλά σε παιχνίδια και κυρίως σε fps.

Έχω κάποια υπόψιν μου και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας κι εσείς.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003840

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002131

Η τιμή θα ήθελα να είναι περίπου σε αυτά τα επίπεδα που είναι τα παραπάνω ποντίκια.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Από τα δύο που έχεις βρει, έχω δοκιμάσει το πρώτο και έχω μείνει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. Πριν αγοράσεις πάντως ποντίκι, κάνε μια βόλτα σε κάποιο κατάστημα ώστε να το δεις από κοντά, να το πιάσεις και να δεις αν σε βολεύει just in case, για να 'σαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έχει ροδέλα που να βολεύει στα παιχνίδια γιατί αυτό που ήταν σετ με το πληκτρολόγιο έχει ροδέλα που γυρνάει αβέρτα χωρίς να έχει σταμάτημα. Δηλαδή γυρίζει χωρίς καμία αντίσταση για να φρενάρει πχ στις αλλαγές όπλων στα παιχνίδια.

Επίσης θέλω να έχει ρύθμιση για να αλλάζει η ευαισθησία της κίνησης ώστε να μπορώ να το προσαρμόζω όπως θέλω κάθε φορά.

Το συγκεκριμένο έχει κουμπί κάτω από την ροδέλα που πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά.

Πριν αγοράσω θα πάω να δοκιμάσω. Απλά θέλω να έχω κάποιες απόψεις για να ψάχνω πιο συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Το ποντίκι της logitech μακρυά... είναι ασύρματο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για games πάντα ενσύρματα.

Δημοσ.

οπως λεει και ο φιλος Antretng μονο ενσυρματο.Κοιτα κανα mouse της roccat ή της razer τις φθηνες σειρες, εμενα παντως απο πολλα mouse με εχει βολεψει αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mouses/Mouses/Roccat-Kova-Pure-Performance-Gaming-Mouse.htm αλλα του ανεβασαν την τιμη.Tο χα παρει γυρο στα 35... Αν το βρεις απ αλλους πιο φθηνο τσιμπα το!

Δημοσ.

αν μπορεις να υπερβεις λιγο το buget πηγενε για το g500 το εχω τρεις μηνες και ειναι καταπληκτικο.το ροδακι του πατοντας ενα κουμπι μπορει να αλαξει απο free scroll σε clik to clik scroll ,μπορεις να εχεις μεχρι και 5 ευεσθυσιες on the fly βλεποντας στο πλαι πια εχεις ,εχει εσωτερικη μνημη για να αποθηκεβεις τα profil του ποντικιου και 5700dpi:-D:-D laser αισθητηρα , ειναι πολυ ανετο στο xερι και μπορεις να ρυθμίσεις το βαρος του προσθετοντας βαριδια,εχει και 10 προγραματιζομενα πληκτρα.τι αλλο θες:-)

Δημοσ.

χωρίς μεγάλη υπέρβαση στο budget logitech G5. Περαν τον χαρακτηριστικών αλλαγής DPI κλπ, έχει και τα βαριδάκια. Έχω την προήγουμενη έκδοση και είναι πολύ καλό.

Για την ροδέλα δεν θυμάμαι, θα σου πώ οταν πάω σπιτι. Το σίγουρο είναι οτι έχει tilt wheel που βολεύει πολύ γιατι μπορείς να κάνει map το lean left, lean right :)

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να υπερβεις κανενα budget!

εκπληκτικη τιμη και πολυ πολυ βολικο

και γενικοτερα εφοσον μιλαμε για gaming μονο ενσυρματο

MICROSOFT SIDEWINDER X5 MOUSE DSP 25,42€

το συγκεκριμενο ποντικι το εχω και με εχει βολεψει παρα μα παρα πολυ

παρε και αυτο το πληκτρολογιο για gaming γιατι απλα η τιμη του ειναι super

MS SIDEWINDER X6 KEYBOARD DS 30€

Δημοσ.

παρε και αυτο το πληκτρολογιο για gaming γιατι απλα η τιμη του ειναι super

MS SIDEWINDER X6 KEYBOARD DS 30€

offtopic

σκεφτομε να το παρω και εγω γιατι εχω συνηθισει πληκτρολογια με χαμυλα πληκτρα πως σου φενετε

συγνωμη για το offtopic

Δημοσ.
offtopic

σκεφτομε να το παρω και εγω γιατι εχω συνηθισει πληκτρολογια με χαμυλα πληκτρα πως σου φενετε

συγνωμη για το offtopic

Εγώ που το έχω όπως και το g500 απλά καταπληκτικό και αυτό .Ειδικά στην τιμή που το έχει το pc1 είναι τσάμπα .

Δημοσ.
Εγώ που το έχω όπως και το g500 απλά καταπληκτικό και αυτό .Ειδικά στην τιμή που το έχει το pc1 είναι τσάμπα .

το ψυνω να το παρω ιδικα με αυτη την τιμη.τι διαφορα εχει η DSP εκδωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...