hackerW32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 καταρχάς το pc το είχα κάνει βίδες και το ξανασύνδεσα (είχε ένα πρόβλημα το οποίο διόρθωσα) από τότε μου βγάζει μια άγνωστη συσκευή(δεν υπάρχει τίποτα στις usb και όλο το hardware δουλεύει κανονικά... και ξαφνικά σήμερα μου έκανε reset (όχι restart dld να κάνει shutdown αλλά απότομα...) α και πριν άκουσα τον σκληρό να σβήνει και μετά έγινε αυτό... (δεν έχω βάλει τον σκληρό να σβήνει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα...) ---------- Προσθήκη στις 21:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:56 ---------- τωρα αλλαξα το καλοδιο του σκληροθ γιατι ψιλο επεζε(πιγενε περα δοθε...) ---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:05 ---------- λετε τα windows να το κανουν?(εχουν ληξει ) ---------- Προσθήκη 16-03-2010 στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 15-03-2010 στις 21:29 ---------- ελεος επιδι εβαλα ξανα την ημερομινια κανονικα(γιατι ειχαν ληξει τα win 7 beta) ηταν προγραματισμενο να κλεινει μετα απο 2 ωρες και μολις πιασει τις 2 ωρες μπαμ σβεινει...:devil::devil::mad:
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 προγραματισμενο να κλεινει μετα απο 2 ωρες και μολις πιασει τις 2 ωρες μπαμ σβεινει...:devil::devil::mad: Το ελεος μαλλον σε σενα θα πρεπει να αναφερεται. Anyway,ενας καλος λογος να πας για format.Ποσο μαλλον οταν εισαι με τα beta...
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 δεν ειναι εκει το προβλημα εχω dual boot με μη-beta win 7 (τα extreme αλλα σε 64 bit , ομος δεν υπαρχει driver για το modem μου σε 64... και το ehternet to εχει η μανα μου, αρα πρεπει να περιμενω να παρω αλλο..) τι νομιζεσ οτι δεν ημουνα προετιμασμενο με ενα κενο partition? παντα προετιμασμενος ξερω τι κατεβαζω απλοσ δεν ειξερα οτι θα εκανε αυτο... tespa ολα μια χαρα ---------- Προσθήκη στις 13:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:48 ---------- απλοσ νομιζα οτι ειχε κατι το pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.