agelosLX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το τροφοδοτικό σου είναι πανάκριβο μαν για 550w..δεν υπήρχε λόγος επειδή λέει πάνω Corsair να τους ακουμπήσεις τόσα χρήματα..Καλορίζικο πάντως και thanks για την πληροφορία με τις τιμές!! Το χειρίστικες πολύ σωστά!
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ρε συ τσιμπα το ιδιο τροφοδοτικο απο το pc1 με 75€!μην πληρωνεις νταβατζιλικι 20€ επανω!
MasterX Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δεν πήρα τηλέφωνο, πήγα ο ίδιος στο κατάστημα και τους είπα ότι ενδιαφέρομαι για αγορά υπολογιστή αλλά ότι δεν θέλω να πάρω την κάρτα γραφικών από αυτούς αλλά από αλλού και να την βάλουν αυτοί. Ο υπάλληλος μου είπε πως χρεώνουν την εγκατάσταση parts που δεν αγοράζονται από το πλαίσιο, με ρώτησε σε ποιο κατάστημα βρήκα την κάρτα και σε ποια τίμη, μπήκε στη σελίδα του multirama (!!!) όπου και διαπίστωσε πως έχς δίκιο και μου είπε να ψάξει πόσο την έχουν για να δει αν μπορεί να μου την αφήσει στην ίδια τιμή, όπως και έγινε. Με ρώτησε επίσης αν θα πληρώσω μετρητα και μεχρι πόσα χρήματα διαθέτω για τον υπολογιστή. Του είπα ποια parts θέλω και ότι διαθέτω μέχρι 850ε χωρίς οθόνη και μου έκανε έκπτωση 40ε, από τα 910 στα 870 νομίζω. Αρχικά ήθελα να αγορασω τον υπολογιστή από το eshop αλλά μάλλον θα μου βγει πιο φθηνά στο πλαισιο και τους έχω περισσότερη εμπιστοσύνη για κάποιο παράξενο λόγο. Επίσης να αναφέρω πως κάποια parts δεν υπάρχουν στο site του πλαισίου αλλά στο κατάστημα τα έχουν. μηπως σου εκανε την εκπτωση που θα γινοταν αν επαιρνες τα ιδια με παραγγελια μεσα απο το site τους? Επειδη σε καποια κομματια ειναι πιο φθηνα μεσω Ιντερνετ...
narcotic81 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Όχι, είχα τις τιμές από το site μαζί μου και ήταν ακόμα πιο φθηνά.. Επίσης, αν κοιτάξεις στο site δεν έχουν την sapphire. Αυτός έψαξε, είδε ότι την είχαν στην αποθήκη με τιμή 269ε νομίζω και μου την άφησε 239, όσο και το multirama..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.