cleeverblade Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ξέρει κανείς πως ή πότε σου στέλνουν αυτά που κληρώνονται στο GETITNOW? έχω κληρωθεί για κάτι αλλά ουδείς επικοινώνησε μαζί μου ...
cleeverblade Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 πάτησα να στείλω μνμ από τη φόρμα επικοινωνίας τους, αλλά μου φαίνεται ότι δε δουλεύει... δεν μου έβγαλε κάποιο μνμ ότι εστάλη ή κάτι παρόμοιο :-$
gpanagiotou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Γιατί δεν επικοινωνείς τηλεφωνικά μαζί τους! Τι είχες κερδίσει;
cleeverblade Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 είπα να ρωτήσω μήπως και υπήρχε κάποιο "πρωτόκολλο" ή αν υπήρχαν εμπειρίες άλλων κληρωθέντων να με διαφωτίσουν.. λογικά από τηλεφώνου θα πρέπει να ξέρουν να μου πουν.
cleeverblade Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 τελικά μετά από τηλ επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης τους, ήρθε σε επαφή μαζί μου τηλεφωνικά το αρμόδιο τμήμα και ζήτησαν στα στοιχεία μου. Τη δευτέρα μάλιστα παρέλαβα και το δώρο, αλλά δεν είχα internet για να το postάρω (ο πΟΤΕ μας ενώνει ) thnx guys για τα replies
cleeverblade Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 μια φωτογραφική μηχανή. αν και πρόσφατα είχα αγοράσει από την προσφορά του eworld την canon IXUS 90IS ...
tiniakos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 μια φωτογραφική μηχανή.αν και πρόσφατα είχα αγοράσει από την προσφορά του eworld την canon IXUS 90IS ... αμα δεν τη θες χαρισε τη μου....
cleeverblade Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 άργησες ... :-P έχει ήδη δοθεί ... next time
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.