panos_saxo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δενξερω αν λεγετε οντως ετσι , αλλα θελω τη βοηθεια σας να διαλεξω αυτη τη συσκευη για να "πιανω" ασυρματο δικτυο ενως γειτονα που μου εχει δωσει το κωδικο του.Απλα αυτος ειναι 2 οροφους πανω απο μενα και δε ξερω τι να διαλεξω για να μπορω να συνδεθω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δυο οροφοι ειναι αρεκτοι αποσταση.Εχω δωσει εγω προσβαση στο ισογειο κατω απο μενα και πιανουν με μια φτηνιαρικη καρτα απο το desktor και την ασυρματη του laptop. Ισως αυτη που μπορει να απομακρυνθει λιγο απο το pc ειναι καλη ιδεα.
panos_saxo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 κατι με λιγοτερα ευρα δε παιζει να κανει δουλεια??? παντως με το laptop που εχω δοκιμασει ακριβως εκει που εχω τον σταθερο πιανει στο full αν αυτο εχει καμια σημασια.αν και ξερω οτι τα laptop εχουν αρκετα καλυτερη καρτα. παντως ευχαριστω οπως και να χει ,αλλα μαλλον θα δοκιμασω με κατι πιο απλο κ οτι κατσει...
isay Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Διάβασε αυτό από ανάλογη συζήτηση που έγινε σήμερα. (κάτι ακόμα. Δεν υπάρχει η λέξη ευρά, αλλά ισχύει ευρώ)
panos_saxo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Διάβασε αυτό από ανάλογη συζήτηση που έγινε σήμερα. (κάτι ακόμα. Δεν υπάρχει η λέξη ευρά, αλλά ισχύει ευρώ) οκ φιλε μου ευχαριστω και sorry για το διπλο post,οταν το ανοιξα δεν υπηρχε κατι αντιστοιχο νομιζω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.