Προς το περιεχόμενο

server χωρις πληρωμη!

sotos888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου δωσει ενα server ειναι σημαντικο για εμενα να εχω μια ιστοσελιδα δικια μου οχι subdomain μια δικια μου που να τελιωνει σε .gr , .com κ.τ.λ

----------------------------------χωρις πληρωμη-------------------------------------------------

σας παρακαλω το χρειαζομαι αυτο!!! το msn μου [email protected]

για περαιτερω...................................................

Δημοσ.

Δεν γίνεται. Ο τζάμπας έχει πεθάνει. Είτε πληρώνεις για το domain Και πας σε δωρεάν hosting ή πληρώνεις ετήσιο hosting και σου δίνουν δωρεάν domain

Δημοσ.

κριμα και το χρειαζομουνα τιποτα σε ftp δωρεαν υπαρχει???που να μπορουν να το βλεπουν και αλλοι και να μπορω να βαζω υλικο σαν τις ιστοσελιδες....?

---------- Προσθήκη στις 19:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ----------

το filezilla πως χρησιμοποιηται?

Δημοσ.
κριμα και το χρειαζομουνα τιποτα σε ftp δωρεαν υπαρχει???που να μπορουν να το βλεπουν και αλλοι και να μπορω να βαζω υλικο σαν τις ιστοσελιδες....?

---------- Προσθήκη στις 19:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ----------

το filezilla πως χρησιμοποιηται?

με δωρεάν δικό σου domain gr ή com εννοείς;

Δημοσ.

Σωτήρη, αν θες να συνεχίσουμε την κουβέντα απάντησε μου στην παρακάτω ερώτηση σε απλά ελληνικά

Θες οι επισκέπτες σου να συνδέονται σε server ftp με διεύθυνση του τύπου ftp://sotos888.gr ή σε διεύθυνση του τύπου ftp://182.11.45.56 ;

Τα αρχεία αν τα βάλεις σε υπηρεσία στυλ rapidshare δε σε εξυπηρετεί;

Δημοσ.

μια χαρα!λοιπον ακου θελω αν γινεται δωρεαν σε μορφη ftp://sotos888.gr

αλλα αν δεν γινεται δωρεαν και γινεται με αυτο=ftp://182.11.45.56

κανενα προβλημα ακουω οδηγιες!

---------- Προσθήκη στις 19:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:34 ----------

θα μου πεις???

Δημοσ.

Ανυπόμονε κλαψιάρη, δικό σου domain και δωρεάν δεν γίνεται. Το ξεχνάς.

Για το ftp. Μπορείς να κάνεις δυο πράγματα. Πρώτον μπορείς να στήσεις κάποιο ftp server στο δικό σου υπολογιστή και μέσω dyndns να δίνεις την ip προς τα έξω.

Η άλλη λύση είναι να κλείσεις κάποιο δωρεάν hosting που να υποστηρίζει ftp users και να δώσεις σε χρήστες τα απαραίτητα στοιχεία ( ip, user και password). Τέλος αν τα αρχεία σου είναι μικρά σε μέγεθος μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια δωρεάν υπήρεσία όπως το drop.io ή το rapidshare

• Moderators
Δημοσ.

θα μου πεις???

Σε βοηθαει που σε βοηθαει,δεν μπορεις να περιμενεις παραπανω απο 15-20 λεπτα?

Δημοσ.

ευχαριστω θα τα ριξω μια ματια!

---------- Προσθήκη στις 20:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:58 ----------

φιλε αλεξανδρε πες εσυ αμα θες κανενα καλο host-domain φτηνο!!!το προβλημα ειναι οτι δεν θελω καθε μηνα να πληρωνω η καθε χρονο θελω 1 φορα!!!

Δημοσ.

.gr domains = περι τα 22-25 ευρά ανα 2 χρόνια

.com domains = περί τα 15-16 ευρα ανά 2 χρόνια

hosting αγοράζεις όσο θέλεις. ανάλογα τις απαιτήσεις σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...