aristas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Έχω μια φόρμα για παιχνίδι quiz στην οποία ο χρήστης επιλέγοντας το όνομα του και τις απαντήσεις πατάει αποστολή. Ένα παράθυρο επιβεβαιώνει τις απαντήσεις και μετα με οκ μεταφέρεται σε άλλη σελίδα που λεει οτι οι απαντήσεις αποθηκεύτηκαν. Το Link που υπάρχει εκεί γυρίζει στην πρώτη σελίδα αλλα αυτή την φορά υπάρχουν το όνομα και οι απαντήσεις. Αυτό να γίνεται και για τους 3 συμμετέχοντες στο κουίζ και να εμφανίζονται ολα τα αποτελέσματα μαζι στην αρχική. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορώ με session να κάνω κάτι τέτοιο. έχω στην σελίδα 1 > <?php // initiate session session_start(); // check that form has been submitted and that name is not empty if ($_POST && !empty($_POST['cont'])) { // set session variable $_SESSION['cont'] = $_POST['cont']; $_SESSION['question1'] = $_POST['question1']; $_SESSION['question2'] = $_POST['question2']; $_SESSION['question3'] = $_POST['question3']; } // check session variable is set if (isset($_SESSION['cont'])) { // if set, display name and answers echo $_SESSION['cont'].' \'s answers are:<br />'; echo '1. '.$_SESSION['question1'].'<br />'; echo '2. '.$_SESSION['question2'].'<br />'; echo '3. '.$_SESSION['question3']; } ?> και στην σελίδα 2 ένα session_start(); Επίσης και οι 2 σελίδες έχουν απο ένα hidden field. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό? Ευχαριστώ
aristas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Κανείς δεν γνωρίζει; Αυτό που θέλω να κάνω για να γινει πιο κατανοητό είναι 1η σελίδα(αποστολή μεταβλητών στο session) -->> 2η σελίδα (επιβεβαίωση οτι οι μεταβλητές έχουν αποθηκευτεί, link που επιστρέφει στην 1η) -->> 1η σελίδα(εμφάνιση των μεταβλητών). Προς το παρόν έχω καταφέρει να εμφανίσω τις τιμές της φόρμας στην 2η μονο αλλα όχι όπως περιγράφω παραπάνω.
merianos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Σωστά δουλεύεις τα Sessions. Το λάθος σου είναι στη θέση που τα έχεις βάλει. Δηλαδή. Το η σελίδα 1 θα πρέπει να στέλνει τα στοιχεία της φόρμας στη σελίδα 2. Στη συνέχεια η σελίδα 2 θα αποθηκεύει τα δεδομένα στο SESSION και μετά με ένα σύνδεσμο θα επιστρέφεις στη σελίδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.