dermitzos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παίδες θέλω την βοήθειά σας. (Βασικά δεν είμαι σίγουρος αν είναι το σωστό topic) Έχω ένα .exe αρχείο, το οποίο αν δεν κάνω λάθος κάνει inject ένα dll. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να "τραβήξω" αυτό το dll αρχείο από το exe? Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
ntaryl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Φιλε μου καλησπερα Νομιζω πως μπορει να γινεi. Δωσε πληροφοριες τι κανει inject ?
dermitzos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Είναι για ένα παιχνίδι. Συνήθως, αυτό γίνεται με ένα dll injector όπως το PerX. Όταν ανοίγει το παιχνίδι, σε έναν dll injector θα βάλεις την διεργασία που θες να γίνει inject (π.χ. Engine.exe στην προκειμένη περίπτωση) και μόλις γίνει, κλείνει το πρόγραμμα. Το ίδιο γίνεται και εδώ, αλλά το dll πρέπει να είναι ενσωματωμένο στο exe. Ελπίζω να έγινα και πάλι κατανοητός!
ntaryl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Φιλε μου Εχω ασχοληθει με dll injection οχι για παιχνιδια αλλα για να διαπερασω καποιο firewall ανενοχλητος η για να κανω hook καποια api . Sυνηθως οταν τρεχεις το εκτελεσιμο κανει extract το dll καπου. και απο εκει το κανει και το κανει inject . Μηπως το προγραμματακι χρησιμοποιει code injection ?
ntaryl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Αν θελεις ανεβασε το αρχειο καπου να το τσεκαρω ισως βγαλω ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.