Προς το περιεχόμενο

UPS TurboX και εγγυηση

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κ εμένα ένα ups turbo x 1000 που είχα ξαφνικά έκλεισε μόνο/κάτι κάηκε μάλλον γιατί έκανε ένα περίεργο θόρυβο τις προυγούμενες μέρες όταν δουλεύαμε ταυτόχρονα κ το πιστολάκι του μπάνιου (τώρα τι σχέση έχει προφανώς καμία, στο υπνοδωμάτιο το ups στο μπάνιο το μπιστολάκι) αλλά έκανε ένα βουητό περίεργο κάθε φορά που άνοιγε το πιστολάκι κ τσαφ πάει μια μέρα παρέδωσε πνεύμα ούτε άνοιγε ούτε τπτ, κ ευτυχώς δεν είχα πάνω το pc εκείνη τη στιγμή.. πήγα έξαλη στο πλαίσιο τους λέω τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά, κ καπάκι ίδια μέρα με ενημερώσαν ότι παίρνω πιστωτικό κ αγοράζω ότι θέλω.. κ πήρα ένα accupower κ όλα καλά.. :-(

Δημοσ.
κ εμένα ένα ups turbo x 1000 που είχα ξαφνικά έκλεισε μόνο/κάτι κάηκε μάλλον γιατί έκανε ένα περίεργο θόρυβο τις προυγούμενες μέρες όταν δουλεύαμε ταυτόχρονα κ το πιστολάκι του μπάνιου (τώρα τι σχέση έχει προφανώς καμία, στο υπνοδωμάτιο το ups στο μπάνιο το μπιστολάκι) αλλά έκανε ένα βουητό περίεργο κάθε φορά που άνοιγε το πιστολάκι κ τσαφ πάει μια μέρα παρέδωσε πνεύμα ούτε άνοιγε ούτε τπτ, κ ευτυχώς δεν είχα πάνω το pc εκείνη τη στιγμή.. πήγα έξαλη στο πλαίσιο τους λέω τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά, κ καπάκι ίδια μέρα με ενημερώσαν ότι παίρνω πιστωτικό κ αγοράζω ότι θέλω.. κ πήρα ένα accupower κ όλα καλά.. :-(

Τα φθηνά πιστολάκια είναι από τα χειρότερα που μπορείς να βάλεις σε ένα ηλεκτρικό δίκτυο. Βάζουν πολύ παράσιτο.

Δημοσ.

ρε παιδιά τι ανταγωνιστή του πλαισίου λέτε τώρα? αν θέλεις να δεις ανταγωνισμό μην ψωνίζεις από το πλαίσιο. απλά. τα μικρά μαγαζιά κλείνουν το ένα με το άλλο και εμείς πάμε και ταίζουμε το γουρούνι. στο συνοικιακό κάνουν τζίρο 70, 80 & 100€ τη μέρα και το πλαίσιο κάνει 1.000.000€. τι λέμε τώρα....

έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι δούλευα πολύ καιρό στο πλαίσιο.. καλοκαίρι 2009 και κάποια στιγμή στα ράφια του service μετράμε 1, 2, 3, 4... 23 ups turbo-x!!! τα σχόλια για την ποιότητα του προιόντος βέβαια περιττά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...