xrist0f0r0s Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ξερεται ποτε θα βγει η stable εκδοση ? και το καινουριο του debian ? ξερεται ποτε ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ξερεται ποτε θα βγει η stable εκδοση ? Σε 17 μερες.
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Το καινουριο debian ισως βγει πριν το επομενο euro, το 2012, αλλα σιγουρα θα βγει πριν το επομενο μουντιαλ!
jemadux Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Το καινουριο debian ισως βγει πριν το επομενο euro, το 2012, αλλα σιγουρα θα βγει πριν το επομενο μουντιαλ! jim_p να μπεις στο fedora ?
Αδμιν Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Τώρα τελευταία μου ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες η Fedora στο netbook...
Sordnaxela Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Τώρα τελευταία μου ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες η Fedora στο netbook... Τί εννοείς η Fedora Αδμιν; Είσαι σίγουρος ότι φταίει η Fedora; Γιατί είμαι έτοιμος να αγοράσω netbook και να βάλω Fedora φυσικά απευθείας... enlight me
Αδμιν Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Τί εννοείς η Fedora Αδμιν; Είσαι σίγουρος ότι φταίει η Fedora; Γιατί είμαι έτοιμος να αγοράσω netbook και να βάλω Fedora φυσικά απευθείας... enlight me Δεν είχα ώρα να πολυψάξω τι ευθύνεται, αλλά υποψιάζομαι το Adobe Flash (είναι η κοινή συνισταμένη σε όλες τις περιπτώσεις). Το BIOS δεν εμφανίζει θερμοκρασίες και δεν ξέρω κατά πόσο το lmsensors μου λεει την αλήθεια, αλλά ανεβάζει θερμοκρασίες μέχρι και 70 Κελσίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.