Προς το περιεχόμενο

ανακατέυθυνση σελίδας

apsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας . Εχω 2 blog το ένα στο blogspot.com και το άλλο στο wordpress.com. Επειδή αυτό στο blogspot δεν το χρησιμοποιώ άλλο ( ουσιαστικά ειναι ανενεργό ) . Εχω το εξής πρόβλημα : εαν κάποιος με ψάξει με το όνομα στο google θα του βγάλει πανω πάνω 2-3 σελίδες απο το blog μου στο blogspot.com ( το οποίο είναι παρατημενο ) αυτή την σελίδα που έχω στο wordpress.com ( που έιναι η καλή και ενημερωμένη ) μου την βγάζει πολύ πιο κάτω . Ετσι συνήθως εαν κάποιος με ψάξει με το όνομα μου στο google είναι πολύ πιθανον να μπει στο blog που έχω στο blogspot.com και να μου τηλεφωνήσει και να μου πει : "απο πότε έχεις να ασχοληθείς με την σελίδα σου ! ' .

Η ερώτηση μου : 1) μπορώ να κανω ανακατευθυνση στην σελίδα που έχω blogspot στηn σελίδα στο wordpress.com .ωστε εαν κάποιος πατήσει στο blogspot να τον βγάλει κατεθθείαν στο wordpress ;

2) εαν δεν μπορώ να κάνω το πρώτο ( ανακατεύθυνση) τι ειναι προτιμότερο : να σβήσω εντελώς το blog απο το blogspot ή να δώσω εντολή να μην το βλέπουν οι μηχανες αναζήτησης π.χ. google ( βασικά θα προτιμούσα το δευτερο - ίσως την χρησιμοποιήσω κάποια μερα την σελιδα στο blogspot)

Δημοσ.

σβήσε όλα τα κείμενα απο το blogspot και άσε και ένα post ότι μεταφέρθηες στο WP με ένα link για όσους χρήστες πάνε αεπυθείας εκεί.

Τα αποτελεσματα του blogspot θα σβηστούν και θα ανέβουν στην θέση τους τα αντίστοιχα του WP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...