Mik-1-s Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδιά. Θέλω να κάνω το εξής: Θέλω να παίζουν ταυτόχρονα και οι 2 οθόνες μου το ίδιο βίντεο, μια ταινία πχ. Έχω την ΑΤΙ 4870 και πάνω της μια Samsung 22" και μια LG L1715s. Το μόνο που βρήκα ότι γίνεται είναι να η μία προέκταση της άλλης. Αν κάποιος ξέρει κάτι θα του είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ προκαταβολικά
liopyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Tσέκαρε στο ccc της ATi για κάποια ρύθμιση clone/dual view. Πάνε κάτι αιώνες που είχα ATi, αλλά υπάρχει σαν ρύθμιση θυμάμαι.
Mik-1-s Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Το βρήκα για το clone της 1ης οθόνης να μου το δείχνει στην 2η αλλά το θέμα είναι ότι δεν τα δείχνει στην ίδια ανάλυση. Πχ στην 22" αν το βάλω στην 1280Χ1024 δεν μου το δείχνει καλά ενώ στην 17" μου το δείχνει τέλεια και όταν βάλω στην 22" 1680Χ1050 συμβαίνει το αντίθετο. Άλλη λύση
liopyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Να παίζει clone σε διαφορετικές αναλύσεις δε γίνεται..
cosmos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Γίνεται κ παραγίνεται αλλά έχει κολπάκι.Πας στο ccc της ATI κάνεις κλώνο την δεύτερη οθόνη.Έπειτα επιλέγεις από κάτω τις αναλύσεις...άλλη θα βάλεις στην 1η κ άλλη στην 2η οθόνη.Εκεί θα διαπιστώσεις ότι την ανάλυση της δεύτερης οθόνης δεν στην παίρνει!!!Σ'αυτήν την περίπτωση πας στο :"επιλογές οθόνης-->επιλογές διαχείρισης οθόνης κ εκεί επιλέγεις -->εμφάνιση όλων των δυνατών λειτουργειών..." Ξαναπάς τώρα στις αναλύσεις των οθονών...κ δες, παίρνει κ τις δύο ξεχωριστές αναλύσεις!!! ΥΓ:Για ταινίες...πας στο "βίντεο--->παρουσίαση θεάτρου" κ εκεί-->επικάλυψη σε παρουσίαση θεάτρου κ βάζεις παρουσίαση θεάτρου (πλήρης οθόνη) και από κάτω επιλέγεις το: "αντίστοιχη τυο βίντεο προέλευσης"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.