rotten crusader Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Έχω την εξής απορία...που μπορώ να βρώ κόκκινα φασόλια,άβραστα όχι τα κονσερβοποιημένα?Αν και ενδιαφέρομαι να τα βρώ εντός πάτρας,κορίνθου...ακούω κι εναλλακτικές απο αθήνα!!!
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 στην αθηνα στην ευριπιδου διπλα στην αγορα θα βρεις παντως. δοκιμασε και τα pinto http://en.wikipedia.org/wiki/Common_bean#Pinto_or_mottled_beans
The_Judas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Τα pinto είναι τα λεγόμενα μπαρμπουνοφάσουλα; Κάπως σαν αυτά μου μοιάζουν.
rotten crusader Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Tούφα αυτά είναι τα pintos; Αυτά πρέπει να ναι,τα περίφημα "ρόδινα'...είναι και αυτά πειρασμός,αλλά η συνταγή απαιτεί αυστηρά κόκκινα φασόλια...δεν κάνω αλχημείες με το φαί...
rotten crusader Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Στο "κάτι ψήνεται" την τσίμπησα..."φασολάδα καπνιστή του κυνηγού"(κόκκινα,άσπρα φασόλια,αρκετός τοματοπελτές,χωριάτικο λουκανικο σε φέτες,κρεμμυδι,καρότο,και τα κλασσικα νερο,λάδι,αλάτι,μπαχαρικα όπως πιππέρι,πάπρικα και νομίζω,χωρίς να πέρνω όρκο,κάρυ...εγώ λέω να βάλω και tabasco!) http://www.katipsinetai.gr/index.asp?a_id=707&r_id=537 Yγ:Επίσης μια γαμάτη σαλάτα του applebee's έχει κόκκινα φασόλια,την επόμενη φορά που θα πάω θα προσπαθήσω να συγκρατήσω τα υλικά και θα την ανεβασω σε αντίστοιχο θέμα!!!
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ναι αυτα ειναι τα pinto οτι φασολια θες βαλε μεσα αρκει να βραζουν την ιδια ωρα.
rotten crusader Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ντάξει έχει διαφορά το κοκκινο απο ασπρο,χαντρα,γιγαντα,μαυροματικο κτλ...βεβαίως θα ήταν νόστιμη παραλλαγή η προσθήκη φασολιών "pinto"...τεσπά,δυστυχώς μάλλον θα πάω αθήνα!!!
_hopelesscase_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Νομίζω πως έχω δει και συσκευασμένα σε μαγαζί με βιολογικά προϊόντα. Στην Αθήνα και μη με ρωτήσεις σε ποιο μαγαζί, αλλά πιθανότατα σε παραπάνω από ένα.
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 κανε μια βολτα σε ενα carrefour πρωτα παντως. εγω σημερα βρηκα μαγαζι με αμερικανικα προιοντα εδω που ειμαι και κατουρηθηκα απο την χαρα μου μιας και τα παιρνα απο το net. μεσα σε αυτα ειχε και μαυρα φασολια που κανουν super σουπα
apd453 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Αυτά που ζητάς γίνονται και πολύ ωραία σαλατούλα πάντως. Δεν θυμάμαι όμως και εγώ πως λέγονται. Τα βρίσκω στο βασιλόπουλο μόνο πάντως.
oneofthem Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 αμάν ρε παιδιά κάνουμε και δίαιτα σταματήστε με τις συνταγές και μου αρέσει και να μαγειρεύω πια!
kfyros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Αυτά τα φαγητά τρώγονται σε χώρο με καλό εξαερισμό, έτσι δεν είναι ???:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.