Προς το περιεχόμενο

Αλλοδαπός ένας στους τέσσερις κατοίκους της Ελλάδας

anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@MrSeanKon, δεν αναφερόμουν τόσο σε σένα.
ΟΚ μαν θενξ.
Αντί να ανακαλέσεις την προσβλητική κοτσάνα που μου πέταξες, το συνεχίζεις. Τι να πω... :-(
Που και τι στο καλο :fear: ειπα και σε εθιξα?

Ποσταρισε το σε παρακαλω κι αν οντως εσφαλα θα το ανακαλεσω.

Απεναντιας (κι ειναι η τριτη φορα που το λεω δημοσια) σεβομαι τη δυσκολη θεση σου ως διαχειριστη η οποια σου σπαζει τα νευρα ωρες-ωρες εξαιτιας ολων μας.

Ανεβαζω τις εικονες με την επεξεργασια των στατιστικων της ΓΑΔΑ.

Δεν τα σχολιαζω περαιτερω καντε το εσεις.

jh1.png

jh2.png

jh3.png

Αoaforums ---> Immigrant issue & poll

• Απαντ. 971
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οι γονείς λοιπόν των ελλήνων μαθητών ξεσηκώθηκαν και προσπαθούν μέσω συνελεύσεων να αποβάλλουν τα δυο αυτά παιδάκια με τη δικιολογία ότι "μπορεί μεν η ιππατίτιδα Α να είναι αντιμετωπίσημη, αλλά ποιός ξέρει τι αρρώστιες θα μας κουβαλήσουν στο μέλλον"

Να τα αποβάλλουν όχι αλλά μπορεί ο σύλλογος γονέων να εκτιμήσει την κατάσταση τους μαζί με κάποιο γιατρό που να τα παρακολουθεί στο σπίτι τους.Ε πάμε στόιχημα ότι οι αλλοδαπόι δε θα το δεχτούν?

πιχείρημα, στο παρελθόν έχουν προσπαθήσει να χωρίσουν την αυλή στη μέση με κάγκελα, μοιράζοντας τους γηγενείς μαθητές από τους αλλοδαπούς, καθώς επίσης και να καθιερώσουν καθαρίστρια σταντ μπάι στις τουαλέτες ώστε όταν οι αλλοδαποί μαθητές τη χρησιμοποιούν, να φροντίζουν την απολύμανσή της.

απόφαση από τη συνέλευση γονέων θα βγει εντός της εβδομάδας.

Δεν ξέρω αν έτυχες να πας στην Αλβανία μετά το 91 πάντως σου λέω ότι οι γυναίκες δε φοράγαν σουτιέν .Ας μη μιλήσουμε για απολύμανση αφού όλα αυτά τα καθεστώτα (που εσύ τα στήριζες μέχρι το 91 αλλά μετά σφύριζες αδιάφορος και μεταλλαχτηκες σε κοσμοπολίτη) είχαν κοινές αντρικές γυναικείες τουαλετες.Φαντάζεσαι τι ασθένειες προκαλεί αυτή η κατάσταση?Λες οι δυτικόι να ναι μαλάκες που έχουν διαφορετικές γυναικείες και ανδρικές?Εκτός και αν θεωρείς ότι γίνεται λόγω φυλετικών διαφορών:devil:Λογικό λοιπόν είναι να εφαρμόζουν τις ίδιες συνθήκες υγιεινής (αν είανι αυτό "υγιεινό") και στη χώρα μας ειδικά αν είναι φτωχοί.Πχ πρώτα σε νοιάζει το φαγητό μετά αν είσαι πλυμένος και καθαρός

Για τη συνέλευση.Δεν πιστεύω στη δικτατορία των πολλών εις βαρος των λίγων πιστεύω στο δίκιο του εξεγερμένου αλλά όταν είχαμε ΓΣ στη σχολή και την έπαιρνε η ΔΑΠ έκανα μόκο (έβριζα βέβαια αυτούς που τη ψηφίζανε) γιατί αυτό ήθελε η πλειοψηφία + ότι η πλειοψηφία ενέκρινε αυτό τον τρόπο απόφασης.Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε τους εξεγερμένους (γονείς) + την πλειοψηφία οπότε η συνέλευση είναι καθόλα νόμιμη.

ή μάλλον.. απλά ντρέπομαι

Ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλία δεμένα:lol:Δε σε εμποδίζει κανείς.Μπορείς να πας στην Τουρκία και να εκφράσεις ελεύθερα τη στήριξη σου στους Κούρδους σοσιαλιστές αγωνιστές του pKK μάλλον μέσα από κανά λευκό κελί, ή μπορείς να πας στη Γυφτοχώρα πάνω και να πεις λευτεριά στο Τέτοβο .Εκεί να δεις χαρές που θα κάνουνε.Θες καμιά άλλη χώρα να σου προτείνω?

Δημοσ.
Να τα αποβάλλουν όχι αλλά μπορεί ο σύλλογος γονέων να εκτιμήσει την κατάσταση τους μαζί με κάποιο γιατρό που να τα παρακολουθεί στο σπίτι τους.Ε πάμε στόιχημα ότι οι αλλοδαπόι δε θα το δεχτούν?

Όχι, δεν πάμε στοίχημα, διότι αυτή η πρόταση δεν υπάρχει καν στις πιθανές επιλογές. Δυστυχώς, ο μέσος Έλληνας γονέας νοιάζεται μονάχα για το βλαστάρι του και για τα υπόλοιπα αδιαφορεί. Πόσο μάλλον όταν αυτά είναι αλλόθρησκοι, αλλοδαποί ή ξέρω γω τι άλλο.

Δεν ξέρω αν έτυχες να πας στην Αλβανία μετά το 91 πάντως σου λέω ότι οι γυναίκες δε φοράγαν σουτιέν .Ας μη μιλήσουμε για απολύμανση αφού όλα αυτά τα καθεστώτα (που εσύ τα στήριζες μέχρι το 91 αλλά μετά σφύριζες αδιάφορος και μεταλλαχτηκες σε κοσμοπολίτη) είχαν κοινές αντρικές γυναικείες τουαλετες.Φαντάζεσαι τι ασθένειες προκαλεί αυτή η κατάσταση?Λες οι δυτικόι να ναι μαλάκες που έχουν διαφορετικές γυναικείες και ανδρικές?Εκτός και αν θεωρείς ότι γίνεται λόγω φυλετικών διαφορώνΛογικό λοιπόν είναι να εφαρμόζουν τις ίδιες συνθήκες υγιεινής (αν είανι αυτό "υγιεινό") και στη χώρα μας ειδικά αν είναι φτωχοί.Πχ πρώτα σε νοιάζει το φαγητό μετά αν είσαι πλυμένος και καθαρός

Δεν ξέρω αν μπορείς να συνδέσεις με κάποιο τρόπο το σουτιέν που δε φορούσαν οι Αλβανίδες με τα όσα ανέφερα εγώ παραπάνω, αλλά πραγματικά αν μπορείς να το κάνεις θα ήθελα πολύ να μου μάθεις τον τρόπο.

Ελπίζοντας φυσικά ότι δεν ξεχωρίζεις το πολιτισμικό επίπεδο μιας γυναίκας ανάλογα με το πόσο στητό είναι το στήθος της…

Οι κοινές τουαλέτες των καθεστώτων, που δεν στήριζα λόγω διαφόρων-αδιάφορων παραγόντων πριν από το 91, ίσως να μην παρείχαν τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής σε όσους τις χρησιμοποιούσαν, όπως και διάφορα ακόμα πράγματα, αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος. Είναι μάλλον λυπηρό το γεγονός ότι για να προσλάβουν καθαρίστριες στο συγκεκριμένο δημοτικό περίμεναν να προσβληθεί κάποιο παιδί από ηπατίτιδα.

Παρατήρησα αγαπητό αφεντικό7 ότι δε σχολίασες τα κάγκελα που θέλουν να τοποθετήσουν στην αυλή οι γονείς διαχωρίζοντας τα ελληνόπαιδα από τους υπόλοιπους μαθητές, ακόμα και στο παιχνίδι του διαλέιμματος, και αρνούμαι να πιστέψω ότι σου διέφυγε.

Ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλία δεμέναΔε σε εμποδίζει κανείς.Μπορείς να πας στην Τουρκία και να εκφράσεις ελεύθερα τη στήριξη σου στους Κούρδους σοσιαλιστές αγωνιστές του pKK μάλλον μέσα από κανά λευκό κελί, ή μπορείς να πας στη Γυφτοχώρα πάνω και να πεις λευτεριά στο Τέτοβο .Εκεί να δεις χαρές που θα κάνουνε.Θες καμιά άλλη χώρα να σου προτείνω?

Σʼ ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις ανθρωπιάς.

Και μόνο το γεγονός ότι σκέφτηκες τους Κούρδους (έστω) ενώ έγραφες το ποστ με εκπλήσσει και συνάμα με ικανοποιεί.

Δημοσ.
έμαθα σήμερα από δημοσιογράφο του νομού Ροδόπης το εξής περιστατικό:

στην Κομοτηνή υπάρχει ένα δημοτικό στο οποίο παρακολουθεί μαθήματα μεγάλος αριθμός αλλοδαπών. από αυτούς, οι δυο αποκαλύφτηκε πρόσφατα ότι φέρουν τον ιό της ιππατίτιδας Α.

οι γονείς λοιπόν των ελλήνων μαθητών ξεσηκώθηκαν και προσπαθούν μέσω συνελεύσεων να αποβάλλουν τα δυο αυτά παιδάκια με τη δικιολογία ότι "μπορεί μεν η ιππατίτιδα Α να είναι αντιμετωπίσημη, αλλά ποιός ξέρει τι αρρώστιες θα μας κουβαλήσουν στο μέλλον". αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι ίδιοι αυτοί γονείς που έθεσαν το προαναφερθέν "σοφό" επιχείρημα, στο παρελθόν έχουν προσπαθήσει να χωρίσουν την αυλή στη μέση με κάγκελα, μοιράζοντας τους γηγενείς μαθητές από τους αλλοδαπούς, καθώς επίσης και να καθιερώσουν καθαρίστρια σταντ μπάι στις τουαλέτες ώστε όταν οι αλλοδαποί μαθητές τη χρησιμοποιούν, να φροντίζουν την απολύμανσή της.

απόφαση από τη συνέλευση γονέων θα βγει εντός της εβδομάδας.

...μετά από αυτό, απλά δεν έχω λόγια...

ή μάλλον.. απλά ντρέπομαι

ΣΚΑΤΑ !

Δεν είναι να λυπάσαι όυτε να ντρέπεσαι , μπορεί και να φταίει γιατί τώρα έχω νεύρα , αλλά μάλλον να οργίζεσαι είναι ... και για να κοπεί αυτό δεν πρέπει να επιθυμείς τίποτε ακομα και το να προσπαθείς να δείξεις ένα διαφορετικό δρόμο , εναλλακτικό σε οποιοδήποτε ΟΥΝΟ που εθελοτυφλεί στα αυτονόητα. Να ξεκολλήσεις ορισμένα μυαλά από την βρωμιά της καθημερινότητά τους μέσα στη οποία κολυμπάνε ΤΗΝ ΗΙΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. Βλαμένα μυαλά, ΦΟΒΙΚΟΙ και σέρνουν γαμώ την τύχη μου τις νευρώσεις τους να τις τρώμε εμείς στα μούτρα και να ανεχόμαστε με υπομονή , να ανεχόμαστε , να ανεχόμαστε . . να διαβάζουμε την κάθε φρικαλεότητα του κάθε ανάρμοστου μαλάκα στις εφημερίδες και στα forums !!!

Κάθεσαι στο τέλος και ασχολείσαι με την ψυχασθένεια του καθενός και τις εθνικές του οπτασίες , μιλάς με τον τοίχο , με ΤΟΥΒΛΑ ! Αι σιχτηρι , βλαμένοι ...

:mad:

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν μπορείς να συνδέσεις με κάποιο τρόπο το σουτιέν που δε φορούσαν οι Αλβανίδες με τα όσα ανέφερα εγώ παραπάνω, αλλά πραγματικά αν μπορείς να το κάνεις θα ήθελα πολύ να μου μάθεις τον τρόπο.

Ρώτα μια γυναίκα πως νιώθει με και χωρίς σουτιέν να καταλάβεις.Η φροντίδα ξεκινάει από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο που σημαίνει πως αυτοί οι άνθρωποι λόγω του καθεστώτος δε φρόντιζαν τους εαυτούς τους εκεί οπότε γιατί να τους φροντίζουν εδώ?Οι Ινδιάνοι στις ΗΠΑ δεν ξεκληρίσθηκαν λόγω και των ασθενειών των λευκών?Στα νοσοκομεία γιατί βλέπεις περισσότερους αλλοδαπούς παρά Ελληνες?Μήπως διότι είμαστε άρειοι?Οχι αλλά επειδή εμείς εμβολιαζόμασταν ενώ τούτοι ουδέν.Και ειδικά σε μια ασθένεια που έχει πέραση στις τουαλέτες όπως η ηπατίτιδα δεν οφείλεται δλδ σε ενδογενείς παράγοντες (πχ αμυγδαλές)

Α και στο Μοσχάτο οι γιύτοι Τσιγγάνοι έχουν στήσει μια παροικία κοντά στην Πειραιώς.Εσύ πιστεύεις δλδ ότι τηρούνται όλες οι προδιαγραφές?

Παρατήρησα αγαπητό αφεντικό7 ότι δε σχολίασες τα κάγκελα που θέλουν να τοποθετήσουν στην αυλή οι γονείς διαχωρίζοντας τα ελληνόπαιδα από τους υπόλοιπους μαθητές, ακόμα και στο παιχνίδι του διαλέιμματος, και αρνούμαι να πιστέψω ότι σου διέφυγε.

Αφού εσύ είσαι αντιρατσιστής βρες γκόμενα υπέρβαρη με σπυριά :-)Εμένα περισσότερο με ενδιαφέρει που ακόμα και στα χωριά βρίσκει πρόσφορο έδαφος η επιθυμία του κάθε μικροαστού , προσκυνημένου Ελληνα το παιδί μου γραφειάς και οι μετανάστες ως κατώτερα όντα στα χωράφια.

Σʼ ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις ανθρωπιάς.

Και μόνο το γεγονός ότι σκέφτηκες τους Κούρδους (έστω) ενώ έγραφες το ποστ με εκπλήσσει και συνάμα με ικανοποιεί.

Σου γνωρίζω τους γείτονες σου.

Δημοσ.
Ρώτα μια γυναίκα πως νιώθει με και χωρίς σουτιέν να καταλάβεις.Η φροντίδα ξεκινάει από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο που σημαίνει πως αυτοί οι άνθρωποι λόγω του καθεστώτος δε φρόντιζαν τους εαυτούς τους εκεί οπότε γιατί να τους φροντίζουν εδώ?Οι Ινδιάνοι στις ΗΠΑ δεν ξεκληρίσθηκαν λόγω και των ασθενειών των λευκών?Στα νοσοκομεία γιατί βλέπεις περισσότερους αλλοδαπούς παρά Ελληνες?Μήπως διότι είμαστε άρειοι?Οχι αλλά επειδή εμείς εμβολιαζόμασταν ενώ τούτοι ουδέν.Και ειδικά σε μια ασθένεια που έχει πέραση στις τουαλέτες όπως η ηπατίτιδα δεν οφείλεται δλδ σε ενδογενείς παράγοντες (πχ αμυγδαλές)

Α και στο Μοσχάτο οι γιύτοι Τσιγγάνοι έχουν στήσει μια παροικία κοντά στην Πειραιώς.Εσύ πιστεύεις δλδ ότι τηρούνται όλες οι προδιαγραφές?

Αφού εσύ είσαι αντιρατσιστής βρες γκόμενα υπέρβαρη με σπυριά :-)Εμένα περισσότερο με ενδιαφέρει που ακόμα και στα χωριά βρίσκει πρόσφορο έδαφος η επιθυμία του κάθε μικροαστού , προσκυνημένου Ελληνα το παιδί μου γραφειάς και οι μετανάστες ως κατώτερα όντα στα χωράφια.

Σου γνωρίζω τους γείτονες σου.

Η απάντηση του afentiko7 τα σπάει, τώρα ας του δείξουμε και το κολλητάρι... Από γειτονικό θέμα να και η garnele...

my.php?image=l76e208d84166483f2b2pw9.jpg

Δε σου απάντησα πριν, αλλά γενικεύεις με τα κομμουνιστικά καθεστώτα. Στη Ρωσία τουλάχιστον, αυτό που αναφέρεις για την τουαλέτα δεν ισχύει.

Δημοσ.
Ρώτα μια γυναίκα πως νιώθει χωρίς σουτιέν να καταλάβεις.

Ελευθερία.

Η φροντίδα ξεκινάει από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο

Λόγια λογια λόγια…

Στην πράξη όμως δε σε βλέπω να το υποστηρίζεις. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εμβόλιο κόστους ενός ευρώ, το οποίο δε σε βλέπω να είσαι διατεθειμένος να χαραμίσεις σʼ έναν αλλοδαπό

Οι Ινδιάνοι στις ΗΠΑ δεν ξεκληρίσθηκαν λόγω και των ασθενειών των λευκών?

Ότι τι;

Όχι. Κάνε κάτι.

Εμένα περισσότερο με ενδιαφέρει που ακόμα και στα χωριά βρίσκει πρόσφορο έδαφος η επιθυμία του κάθε μικροαστού , προσκυνημένου Ελληνα το παιδί μου γραφειάς και οι μετανάστες ως κατώτερα όντα στα χωράφια.

Αυτό είναι το σύνδρομο του έλληνα, κατηγορία που συμπεριλαμβάνει όχι μόνο τους μικροαστούς όμως.

και τώρα ένα σοβαρό επιχείρημα. Ελα, μπορείς!

Δημοσ.
afentiko7

Ρώτα μια γυναίκα πως νιώθει με και χωρίς σουτιέν να καταλάβεις.Η φροντίδα ξεκινάει από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο που σημαίνει πως αυτοί οι άνθρωποι λόγω του καθεστώτος δε φρόντιζαν τους εαυτούς τους εκεί οπότε γιατί να τους φροντίζουν εδώ?

Ας μη συγχέουμε ανόμοιες καταστάσεις ….οι μουσουλμάνοι της Κομοτηνής και το πρόβλημα με τις τουαλέτες τι σχέση έχει με το καθεστώς της Αλβανίας και το πώς περιποιούνται τους εαυτούς τους οι οικονομικοί μετανάστες?

Δημοσ.

Τώρα διάβαζα την Metro που έχει πρωτοσέλιδο το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Μόνο τον Σεπτέμβριο μπήκαν στην χώρα μας 13500 λαθρομετανάστες (περισσότεροι απο όσοι μπαίνουν στην Γερμανία μέσα σε έναν χρόνο), δε διαφωνώ με όλα αυτά που διαβάζω σχετικά με τα δικαιώματα τους κτλπ, αλλά το γεγονός παραμένει ότι σε μια χώρα *****δελο σε θέματα οργάνωσης και μακροχρόνιου σχεδιασμού είναι λίγο αφελές (στην καλύτερη) να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους και τοπικές κοινωνίες οι οποίοι καλούνται να καλύψουν και να αντιμετωπίσουν τα κενά του κρατικού μηχανισμού απο μόνοι τους.

Δημοσ.
αλλά το γεγονός παραμένει ότι σε μια χώρα *****δελο σε θέματα οργάνωσης και μακροχρόνιου σχεδιασμού είναι λίγο αφελές (στην καλύτερη) να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους και τοπικές κοινωνίες οι οποίοι καλούνται να καλύψουν και να αντιμετωπίσουν τα κενά του κρατικού μηχανισμού απο μόνοι τους.

Δεν είναι ακριβώς έτσι....

Όλοι οι Έλληνες το παίζουμε και καλά φιλόξενοι, ανεκτικοί απέναντι στις μειονότητες. Μόλις βρεθούμε λίγο πιο κοντά μας βγαίνει από μέσα ο ρατσισμός η αντιπάθεια, το μίσος, που οδηγεί πολλές φορές στο φανατισμό και στη τυφλή βία.

Θυμάμαι φαντάρος έτυχε να βρεθούμε Έλληνες με αρκετούς Ρωσοπόντιους. Τα ''καλύτερα'' παιδιά από τις καλύτερες και πιο εύπορες οικογένειες με 'τίτλους πτυχία γαλλικά κ πιάνο', με 'επαίνους και διθυράμβους' ανωτέρων, ήταν αυτά που έβγαζαν φανατισμό άνευ λόγου απέναντι στους μετανάστες….γιατί δε ξέρω, αλλά όπου και να πήγα έβλεπα μια δυσανεξία να το πω, μίσος, απέναντι στο διαφορετικό, που πολλές φορές ξεσπούσε με φαινόμενα βίας. Αν τους ρωτούσες όλους αυτούς γιατί…σου απαντούσαν ότι μου μίλησε άσχημα ή κάτι τέτοιο….δεν υπήρχε πρόβλημα αλλού, ήταν η διαφορετικότητα στη συμπεριφορά, που ο Έλληνας ως ων ανώριμο και μισαλλόδοξο δεν μπορεί να δεχτεί.

Δημοσ.
Για να μας δώσει ο paredwse τα στοιχεία των φυλακισμένων να δούμε εκεί ποιοι είναι μειοψηφία
Μετα την παρουσιαση των στατιστικων εγκληματικοτητας να αυτο που ψαχνεις αλλα δεν προκειται να τα αναλυσω εκ νεου! :-)

Χονδρικα ειναι περιπου το 40-45% του συνολικου αριθμου των φυλακισμενων.

Τα σχολια δικα σας κι εδω.

Δημοσ.
Τώρα διάβαζα την Metro που έχει πρωτοσέλιδο το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Μόνο τον Σεπτέμβριο μπήκαν στην χώρα μας 13500 λαθρομετανάστες (περισσότεροι απο όσοι μπαίνουν στην Γερμανία μέσα σε έναν χρόνο), δε διαφωνώ με όλα αυτά που διαβάζω σχετικά με τα δικαιώματα τους κτλπ, αλλά το γεγονός παραμένει ότι σε μια χώρα *****δελο σε θέματα οργάνωσης και μακροχρόνιου σχεδιασμού είναι λίγο αφελές (στην καλύτερη) να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους και τοπικές κοινωνίες οι οποίοι καλούνται να καλύψουν και να αντιμετωπίσουν τα κενά του κρατικού μηχανισμού απο μόνοι τους.

Αναφέρει και το πόσοι βγήκαν μήπως; Η Ελλάδα δεν είναι ο τελικός προορισμός όλών αυτών, αλλά η είσοδος τους στην ΕΕ.

Δημοσ.

Αναφορικά με το "όλοι οι Έλληνες" μίλα για τον εαυτό σου please, ο στρατός δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα για συμπεριφορές.

Το "λίγο πιο κοντά" είναι σχετικό...άλλο να είσαι πιο κοντά σε μετανάστη που ήρθε και ξέρεις ότι δεν είναι εγκληματίας γιατί το κράτος τον τσέκαρε πριν έρθει και άλλο να ξέρεις ότι είναι 1 απο τους εκατομμύρια που μπήκαν παράνομα και ότι μπορεί να είναι κάθε καρυδιάς καρύδι.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν που δεν γνωρίζω (Έλληνας ή αλλοδαπός), και μετά μου λέτε τυφλά να αποδεχτώ αυτή την τραγική κατάσταση (και για τους αλλοδαπούς και για εμάς) μόνο και μόνο επειδή ταλαιπωρήθηκε/καν στη ζωή τους??

Όσο το κράτος δεν κάνει την δουλειά του μην περιμένετε ξαφνικά ο Έλληνας να ανοίξει τις αγκάλες τους επειδή κάποιοι το ονομάζουν "προοδευτικό" και "ανθρωπιστικό", δεν αντιδρά έτσι απλά ο Έλληνας επειδή είναι "ρατσιστής", και αρκετές φορές που ακούω αυτή την λέξη να χρησιμοποιείται σε τέτοιες συζητήσεις βλέπω οτι λέγεται με μεγάλη ευκολία, κάτι που imo είναι τραγικά λάθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...