Houston Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 afentiko7το ότι καλός κυβερνήτης είναι αυτός που κάνει έργα είναι γελοία.Συνεπώς τα έργα αυτά δεν ωφέλησαν στον παραμικρό τον Ελληνα πολίτη.Τα έργα αυτά έγιναν για να πλουτίσουν οι χρηματοδότες των κοινοβουλευτικών σχηματισμών ο Μπόμπολας κλπ. Και στο όνομα του κέρδους αυτών κάποιοι έχασαν τις ζωές τους. Αν δε γινόταν φίλε μου και αυτά τα έργα η Αθήνα -χωρίς ολυμπιακούς- θα ήταν όπως τη δεκαετία 80. Και για να καταλάβουμε ποιον κυβερνήτη εσύ θεωρείς καλό…αυτόν που δεν κάνει έργα? Με τα έργα δε κινήθηκε η αγορά, το χρήμα, οι επιχειρήσεις, δε βρήκαν δουλειά τόσοι άνεργοι. ..ότι γίναν υπερβολές, κατασπατάληση δημοσίου χρήματος συμφωνώ και κάποιοι πήραν τις μίζες του αιώνα, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα? ΟΥΔΕΝ ΚΑΛΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΚΟΥ Όλα τα άλλα που λες παραπέμπουν στη στασιμότητα και στη μιζέρια της ελλάδας προ Ολυμπιακών και πολύ φοβάμαι και μετά. afentiko7Καλατράβα.Αν δεν υπήρχε το στέγαστρο δε θα παιρνες εσύ το μετρό?Είδες το στέγαστρο και νιωσες Ευρωπαίος? Κωπηλατοδρόμιο.Χρησιμοποιείται καθόλου?Εχει η Ελλάδα πλούσια παράδοση στην κωπηλασία?Κάθεται εκεί και μας κοιτάει.Για τη Νίκαια?Τεράστιο κτήριο που δεν ξέρουνε τι να το κάνουν άκουσον άκουσον.Πανθεσσαλικό, Παγκρήτιο, ή της Πάτρας, έχουν αυτά πανω από 1000 οπαδούς σε παιχνίδι? Για το στέγαστρο μπορεί να έγινε μια υπερβολή, αλλά μη τα μπερδεύεις όλα….το κωπηλατοδρόμιο έπρεπε να γίνει, όπως και το κλειστό στη Νίκαια. Το ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν σωστά μετά ολυμπιακών είναι άλλο θεμα, όπως και πολλά άλλα –μηχανολογικός εξοπλισμός, αυτοκίνητα, μηχανάκια, που σκουριάζουν γιατί έχουμε έναν κρατικό μηχανισμό δυσκοίλιο. Και από τη μια διαμαρτύρεσαι για τα έργα που τα πλήρωσε ο ελλην φορολογούμενος πολίτης και δεν έχουν αντίκρισμα στην καθημερινότητά του, από την άλλη δε σκέφτεσαι τα 6 εκατ. Έλληνες που ζουν εκτός Αττικής και πληρώσαν όσο εσύ για να γίνουν οι ολυμπιακοί στην Αθήνα….και έχεις το θράσος να διαμαρτύρεσαι για 2-3 γηπεδάκια που γιναν στην επαρχία.
MrSeanKon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 ολοι οι ιστορικοι εδω μαζευτηκανε...Bαλε και τους ομορφονιους Αλβανους που κλεβουν τα καλυτερα πλουσια κοριτσια (Ρουλα Βροχοπουλου). ΛOL....δεν σε κατηγορώ για εθνικισμό έλεος..Xμ εγω κατηγορηθηκα πριν καμμια 30αρια σελιδες πριν ως εθνικιστης.Αλλο πραγμα ομως ο εθνικισμος κι αλλο ο πατριωτισμος.
izerman76 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Με μαζικές απελάσεις μεταναστών αντιδρά η Ιταλία στην αυξανόμενη εγκληματικότητα Δεκάδες Ρουμάνοι μετανάστες έχουν απελαθεί με συνοπτικές διαδικασίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα από την Ιταλία σε εφαρμογή έκτακτων μέτρων μετά από σειρά βίαιων εγκλημάτων, στα οποία εμπλέκονται μετανάστες, οι περισσότεροι ρουμανικής καταγωγής. Ανησυχία για ξενοφοβικές αντιδράσεις εκφράζει ο Ρουμάνος πρόεδρος Καλίν Ταριτσεάνου. Το ζήτημα της μετανάστευσης έρχεται με «εκρηκτικό» τρόπο στο προσκήνιο στην Ιταλία. Ρουμάνος τσιγγάνικης καταγωγής κρίθηκε ύποπτος για την δολοφονία 47χρονης Ιταλίδας στην πλέον πρόσφατη εγκληματική ενέργεια που πυροδότησε μεγάλες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη και την πολιτική σκηνή. Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες τέσσεριες Ρουμάνοι μετανάστες κακοποιήθηκαν στα περίχωρα της Ρώμης, σε μία ρατσιστική επίθεση που εγείρει φόβους για πιθανό ξέσπασμα γενικευμένων επεισοδίων. Ο συντηρητικός ηγέτης της αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζήτησε να κλείσουν τα σύνορα στους Ρουμάνους μετανάστες, ενώ ο ακροδεξιός σύμμαχός του Τζιανφράνκο Φίνι δήλωσε πως μόνο στη Ρώμη πρέπει να απελαθούν 20.000 μετανάστες άμεσα. Η κυβέρνηση Πρόντι έθεσε σε ισχύ διάταγμα που προβλέπει απελάσεις Ευρωπαίων πολιτών που μπορεί να θεωρηθούν επικίνδυνοι. Τη σχετική εγκύκλιο, με την οποία οι κατά τόπους νομάρχες καλούνται να υιοθετήσουν «νέους κανόνες», υπέγραψε την 31η Οκτωβρίου ο υπουργός Εσωτερικών Τζουλιάνο Αμάτο. Μόνο κατά τις τελευταίες 72 ώρες απελαύνονται συνολικά 42 Ρουμάνοι από την Ιταλία, χωρίς οι θιγόμενοι να έχουν τη χρονική δυνατότητα προσβολής της διοικητικής απόφασης σε βάρος τους ενώπιον της ιταλικής Δικαιοσύνης. Ο δήμαρχος της Ρώμης και ηγέτης του νεοσυσταθέντος Δημοκρατικού Κόμματος Βάλτερ Βελτρόνι ζήτησε «κατανόηση» από το Βουκουρέστι γι' αυτές τις τελευταίες εξελίξεις, εξηγώντας πως «στη Ρώμη, η παρουσία τόσων πολλών μεταναστών δεν μπορεί να είναι ανεκτή». «Αλλά θα το καταφέρουμε, να μην υποκύψουμε, τελικά, στην αδιαλλαξία και την ξενοφοβία» είπε ο Βελτρόνι, παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα Repubblica. «Όμως, και οι Ρουμάνοι ας κατανοήσουν την δική μας ανησυχία» σημείωσε ο Βελτρόνι, ο οποίος κινεί τα νήματα της ιταλικής κεντροαριστεράς. Την Κυριακή ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣτ' δήλωσε ότι οι μετανάστες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις, δίνοντας το στίγμα του στο ζήτημα που αναστατώνει σήμερα την ιταλική κοινωνία και είναι η ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια των πολιτών της χώρας και την μεταχείριση των ξένων. Διαταράσσονται οι σχέσεις με τη Ρουμανία Οι διμερείς σχέσεις με τη Ρουμανία διαταράσσονται από τις τελευταίες εξελίξεις και σε τηλεφωνική επικοινωνία των Ρομάνο Πρόντι και Καλίν Ταριτσεάνου συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί προσεχώς επίσκεψη εργασίας του δεύτερου στην ιταλική πρωτεύουσα με ζητούμενο την εξομάλυνση. Πηγές προσκείμενες στον Ρουμάνο πρωθυπουργό ανέφεραν πως ο Καλίν Ταριτσεάνου θα επισημάνει στον Ρομάνο Πρόντι ότι «τελευταία επιδεινώνεται η κατάσταση [που οι συμπατριώτες του υφίστανται] στην Ιταλία» και θα μεταφέρει το μήνυμα πως «πρέπει να εκριζωθεί η ξενοφοβία». Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας φέρεται να έχει δηλώσει σχετικά με τις απελάσεις πως «πρέπει να προστατεύσουμε τους συμπατριώτες μας», αποδεχόμενος πάντως ταυτόχρονα πως «δεν μπορεί να είναι ανεκτή η εγκληματικότητα στις τάξεις τους». Το Βουκουρέστι αναμένεται να ζητήσει από την Ρώμη να ανακοινώσει «τα κριτήρια», βάσει των οποίων αποφασίζονται απελάσεις. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=846082 Φαντάζεστε να γινόταν αντίστοιχο πράγμα στην Ελλάδα;
slipknot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Bαλε και τους ομορφονιους Αλβανους που κλεβουν τα καλυτερα πλουσια κοριτσια (Ρουλα Βροχοπουλου). ΛOL.... Όλα αυτά είναι φανταζηηηης !!
MrSeanKon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 izerman76 οι Ιταλοι εχουν ομως τα κοτσια να το κανουν αυτο ενω εδω δεν παιζει κατι τετοιο. Κι οπως διαπιστωνεις στις τελευταιες 20 σελιδες εχει αναλωθει το thread με φιλοσοψοφικα θεματα. Π.χ. ποιος θεωρειται οτι πρεπει να λεγεται Ελληνας (αν εχει την ελληνικη παιδεια) και τι ειναι δαυτη.... Ας @@στω κι εγω τωρα θετοντας το ερωτημα LOL.... Oταν λεμε μακρυψ**ης εννοουμε καποιον ο οποιος εχει μελανο δερμα κατα αναγκη?? Γιατι υπηρχε κι John Holmes (Θεος σχωρεστον πεθανε το 1988 απο AIDS) ο οποιος ητανε λευκος. H ουσια ειναι μια κι ο μπακλαβας γωνια το θεμα ειναι αυτο που διετυπωσα στις προηγουμενες σελιδες: Πρεπει να μπει ενα μετρο στην εισροη αλλοδαπων? Ή λεμε ναι ή όχι απλα ειναι. Εγω ταχθηκα υπερ του ναι. Kαι δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο κομμα που διατυπωνει αυτη τη θεση (γιατι δεν το ψηφιζω) αλλα με τα προβληματα που προκυπτουν αλυσιδωτα απο την εισοδο τοσων ταλαιπωρων ανθρωπων στην Ελλαδα. Ειπα οτι αυξανεται η εγκληματικοτητα ακουσα ενα σωρο σχολια οτι πεταω βαρελοτα. Οταν ομως παρεθεσα την αναλυση των επισημων στατιστικων της ΓΑΔΑ φανηκε οτι ειχα λογους που το ελεγα. Συνεπως ας κοιταξουμε το θεμα σοβαροτερα γιατι αν τωρα εχουμε καμποσα προβληματα στο μελλον τι θα γινει? Κι επαναλαμβανω λεγοντας οτι η χωρα μας ανεβηκε οικονομικα (εκει που ειναι τωρα) οταν καμποσοι συγγενεις μας εστελναν $. Ομως ποσοι απο τους μεταναστες κανουν το ιδιο εργαζομενοι ως πρεπει?? Ποσες γυναικες (Ρωσσιδες ειδικα) καταληγουν σε οικους αντοχης??? Ή κι εδω λεω μα**κιες?
afentiko7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Αν δε γινόταν φίλε μου και αυτά τα έργα η Αθήνα -χωρίς ολυμπιακούς- θα ήταν όπως τη δεκαετία 80 Τα ίδια σκατά ήταν όπως είναι και τώρα.Δε βλέπω καμιά διαφορά.Πχ με τη Ταγγέρη που έβλεπα χτες στον Μπουρν δεν έβλεπα καμιά διαφορά.Σκατά η Αθήνα και πιο σκατά ο Πειραιάς.Δλδ ενώ θεωρούμε κάτι πως είιναι υποχρεωτικό να γίνει(πχ μετρό) λέμε μπράβο σ αυτόν που το έφτιαξε ενώ είναι άμεσο καθήκον του όταν αργεί 100 χρόνια σε σχέση με τους άλλους. Με τα έργα δε κινήθηκε η αγορά Ναι είδα διαφήμιση της Αττικής Οδού και είπα οπς κάτσε να παώ στο πράκτικερ να πάρω κανά σκερπάνι.Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο δε βρήκαν δουλειά τόσοι άνεργο Ναι αλλά όταν τελειώσαν αυτά τα έργα τι έγινε? Όλα τα άλλα που λες παραπέμπουν στη στασιμότητα και στη μιζέρια της ελλάδας προ Ολυμπιακών και πολύ φοβάμαι και μετά. Θα σου μιλήσω με παράδειγμα.Εχεις 20000 ωραία?Και θες να παρεις αμάξι.Το χρησιμοποιείς 350 μέρες το χρόνο εντός λεκανοπεδίου και 15 μέρες εκτός.ο μαλάκας τι σκέφτεται θα παρω μια bmw να κάνω το κομμάτι μου.Ο έξυπνος τι σκέφτεται.Θα πάρω ένα σμαρτάκι και δε θα καίει πολλά και θα παρκάρω σε όποια γωνία βρω.Βεβαια στη γυναίκα(ψηφοφόροι) δε θα καλαρέσει αλλά τουλάχιστον θα εξοικονομήσω χρήματα να τα δώσω αλλού (συνταξιούχους, ταμεία, κλπ) από την άλλη δε σκέφτεσαι τα 6 εκατ. Έλληνες που ζουν εκτός Αττικής και πληρώσαν όσο εσύ για να γίνουν οι ολυμπιακοί στην Αθήνα Οχι φίλε στα φρύδια μου γι αυτούς.Αν αυτοί έχουν δει την κοινωνική ζωή ως μπάλα και έχουν κριτήριο ψήφου το ότι διορίστηκε ο διπλανός ή πως θα πάρουν τα δάνεια στην Αγροτική καλά να πάθουν.Καρφάκι δε μου καίγεται.Τουλάχιστον οι Αττικιώτες είναι πιο ξύπνιοι. αν εχει την ελληνικη παιδεια) και τι ειναι δαυτη Τις προάλλες ένας αράπης χαιρέτησε έναν Πακιστανό με τη φράση "Που σαι ρε λαλάκα".Αυτοί μετέχουν της ελληνικής παιδείας άρα είναι Έλληνες. Kαι δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο κομμα που διατυπωνει αυτη τη θεση (γιατι δεν το ψηφιζω) @houston τι σου λέγα παραπάνω?Ετσι είναι η νοοτροπία της επαρχίας.Με πρωτεύουσα την Κρήτη.Εκεί να δεις γλέντια.
MrSeanKon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 afentiko7 καταρχας δεν ειμαι Κρητικος (δεν εχω παει καν εκει). Επομενως αφου εμεις οι επαρχιωτες εχουμε αυτη την αποψη ανοιξε με προεδρο τον Fidelio ενα φιλανθρωπικο ιδρυμα περιθαλψης απορων μεταναστων. Αλλα οι πρωτευουσιανοι (ορισμενοι) ξερετε να βγαινετε στους δρομους να τα κανετε μ**νι ολα (πορειες εννοω) και ζητατε απο την εκαστοτε κυβερνηση να δωσει και να ξαναδωσει. Ε λοιπον αφου γιναμε η γη της επαγγελιας ειμαι εντελως λαθος.
Houston Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 @afentiko7Έρχεσαι τώρα να μου πεις ότι τα έργα έπρεπε να γίνουν εδώ και 100 χρόνια…να σου θυμίσω τι έλεγες : το ότι καλός κυβερνήτης είναι αυτός που κάνει έργα είναι γελοία.Συνεπώς τα έργα αυτά δεν ωφέλησαν στον παραμικρό τον Ελληνα πολίτη.Τα έργα αυτά έγιναν για να πλουτίσουν οι χρηματοδότες των κοινοβουλευτικών σχηματισμών ο Μπόμπολας κλπ. Και στο όνομα του κέρδους αυτών κάποιοι έχασαν τις ζωές τους. Την δεκαετία 80 τα πράγματα ήταν ίσως καλύτερα διότι δεν υπήρχαν τόσα ΙΧ., ούτε μεταναστευτικό ρεύμα από το εξωτερικό. Το λεκανοπέδιο είχε 4 εκατ και τώρα ξεπερνά τα 5. Φαντάζεσαι να είχαμε μείνει στην υποδομή του τότε , τι θα γινόταν σήμερα? Τώρα για το πώς κινείται η αγορά δε μπορώ να σου εξηγήσω γιατί απ ότι φαίνεται έχεις άγνοια. afentiko7Οχι φίλε στα φρύδια μου γι αυτούς.Αν αυτοί έχουν δει την κοινωνική ζωή ως μπάλα και έχουν κριτήριο ψήφου το ότι διορίστηκε ο διπλανός ή πως θα πάρουν τα δάνεια στην Αγροτική καλά να πάθουν.Καρφάκι δε μου καίγεται.Τουλάχιστον οι Αττικιώτες είναι πιο ξύπνιοι. Όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις υποχρεώσεις. Και στο κάτω κάτω δεν είσαι εσύ που θα αποφασίσεις για το τι θα γίνει σε κάποιο μέρος της Ελλάδας ούτε σε αφορά….το ότι δε σου καίγεται καρφί σημαίνει ότι φάσκεις και αντιφάσκεις. MrSeanKon Πρεπει να μπει ενα μετρο στην εισροη αλλοδαπων? Ή λεμε ναι ή όχι απλα ειναι. Εγω ταχθηκα υπερ του ναι. Μα έχει μπει μέτρο στην εισροή. Δεν δίνουν πια πράσινη κάρτα αν δεν έχεις εργασιακή απασχόληση. Σε περίπτωση που συλληφθεί κάποιος ως λαθρομετανάστης εκδίδεται στην πατρίδα του, στέλνεται σήμα στην ιντερπολ και δεν μπορεί να μεταναστεύσει νόμιμα για τα επόμενα 10 χρόνια σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε.
afentiko7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 afentiko7 καταρχας δεν ειμαι Κρητικος (δεν εχω παει καν εκει). Είσαι όμως επαρχιώτης.Αυτό το πιάσα.Ψάξε στο "Εσύ σωληνώσου" youtube αγγλιστί για κανά βιντεάκι σχετικό με Κρήτη δημάρχους και θα καταλάβεις. Αλλα οι πρωτευουσιανοι (ορισμενοι) ξερετε να βγαινετε στους δρομους να τα κανετε μ**νι ολα (πορειες εννοω) και ζητατε απο την εκαστοτε κυβερνηση να δωσει και να ξαναδωσει. Καταρχήν να πάψεις να ακούς ευλαβικά Πρετεντέρηδες, Σπυράκη και Σία.Εσύ λοιπόν νομίζεις πως σε κάθε πορεία κατεβαίνουν χ αριθμός πολιτών που καλοπερνάνε (ειδικά οι συνταξιούχοι οι οποίοι ζητάνε από την κυβέρνηση να δώσει λιγότερα λεφτά γιατί έχουν τόσα που δεν ξέρουν τι να τα κάνουνε)Ε αφού πιστευεις ότι εικόνα σου δείχνουν τα κανάλια γιατί να πιστέψεις και αυτό .Συνεπώς τα έργα αυτά δεν ωφέλησαν στον παραμικρό τον Ελληνα πολίτη Ρώτα ένα κάτοικο της Νίκαιας.Σε ωφέλησε η άρση βαρών?Ρώτα μετά ένα κάτοικο του Σχοινιά αν τον ωφέλησε το κωπηλατοδρόμιο ή έναν του Ζωγράφου πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το Ταε κβο ντο.Αν θεωρείς πως για να χει η πρωτεύουσα μετρό έπρεπε να γίνουν ΟΑ και στη Θεσσ/νικη πω έπρεπε να φοβάται μην δεν εκλεγεί κάποιος δήμαρχος τότε είσαι άξιος των διαφεντευτών σου. Όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις υποχρεώσεις Ναι ε?Εχω τα ίδια δικαιώματα με το Λάτση?Με τον Αλαφούζο?Μήπως έχεις εσύ τη ψευδαίσθηση ότι τα έχεις? Δεν δίνουν πια πράσινη κάρτα αν δεν έχεις εργασιακή απασχόληση Διπλό το κακό.Γιατί όταν ο άλλος δεν έχει δουλειά τι κάνει για να ζήσει?
Cromb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 προσωπικά πάντως MrSeanKon,εμένα με κάλυψες πλήρως με το avatar σου στο άλλο forum. Αυτό της χούντας εννοώ (ή αν θες της επανάστασης).
KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Έχω την εντύπωση ότι ο Breton θα έβρισκε την εξέλιξη της συζήτησης αυτής πολύ ενδιαφέρουσα.
MrSeanKon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 afentiko7 δεν πολυμπαινω Internet (φαινεται κι απο την καθυστερηση της απαντησης) οποτε δεν εχω και την πολυτελεια να ψαχνω για τετοια video που λες. Δεν εχω ομως κανεναν λογο να σε πιστεψω. Τωρα τα περι δημοσιογραφων δε χρειαζεται να μου τα λενε αυτοι βλεπω και τον απλο κοσμο που γκρινιαζει/σχολιαζει και να ζηταει συνεχως αυξησεις. Παντως δε νομιζω οτι μονο οι εκτος Αθηνων-Θεσ/κης εχουν καποιους αναλογους προβληματισμους με το θεμα αυτο. Τωρα τα περι αητου avatar Cromb στα ξενα forums δεν εχει καμμια σχεση με το κινημα της 21ης Απριλιου. Ομως δεν υπαρχει λογος να αρχισω να αναλυω και να γινεται το thread μπαχαλο. Houston και σημερα το πρωι (ηταν και 2 πολιτικοι σε μια πρωινη εκπομπη) κουβεντιαζαν το θεμα της λαθρομεταναστασης. Φαινεται οτι ειναι καπως ενεργο στις τωρινες πολιτικες συζητησεις. Κλεινοντας δε θα συνεχισω να ποσταρω εδω. Θαρρω οτι εχουν ειπωθει παρα πολλα κι απο εμενα αλλα κι απο τα υπολοιπα μελη. Ο αναγνωστης ας κρινει τα γραφομενα μας.
kage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 flame post... περα απο τα μαγαζακια-ψιλικατζιδικα κ μαγαζια με τηλεφωνα που χουν πισω απο ομονοια κ τα χουν ολα αλλοδαποι...διαβασα σε ενα περιοδικο για εναν αλλοδαπο που ξεκινησε απο παρκαδορος κ τελικα εχει καταληξει με εταιρια κ 68 υπαλληλους γι αυτη την δουλεια... εν ολιγης εχει αναλαβει 8 club κυριως Κολωνακι μεχρι και συνεδρια π.χ. αναφερει το συνεδρειο Πασοκ που εγινε,loreal κτλ... 1)τοσο ξεφτυλισμενοι ειναι αυτοι οι επιχειρηματιες?δηλ.τι θελουν να πουν οτι δεν εβρισκαν Ελληνες γι αυτη την δουλεια κ τις εδωσαν ολες σε αυτον? 2)μηπως πρεπει καποτε να ασχοληθουν με του παρανομους Αλλοδαπους κ να δεχομαστε κ μεις ενα ποσοστο π.χ. 4% οπως η Γαλλια κ να βαλουν τελος στα ψευτοσυνορα? 3)η καραμελα που ακουω ειναι αν δεν υπηρχαν αυτοι δεν θα γινοντουσαν καποιες δουλειες...σιγα ρε παιδια τοσα χρονια που δεν υπηρχαν δεν γινοντουσαν?απλα γινοντουσαν με αξιοπρεπες μεροκαματο και οχι με την καταντια που γινονται τωρα... 4)εχει αναλογιστει κανεις το κακο που κανουν τα 2 μυρια ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ αλλοδαποι ? σπιτια 2 δωματιων με 10 ατομα μεσα,επιβαρυνση στα εξοδα για την δωρεαν ιατρικη περιλθαψη,δεν πληρωνουν εφοριες κ μετα σου λενε οτι οι αλλοδαποι κανουν και καταθεσεις καθε μηνα +αυξηση ανεργιας για τους Ελληνες
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Σιγά την αύξηση ανεργίας. Λες και κάθε μέρα γκρινιάζουν Έλληνες πως δεν τους παίρνουν στην οικοδομή. Εκτός αν έχουμε γεμίσει Πακιστανούς λογιστές, γιατρούς και δικηγόρους κ δν το χω πρεφάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.