Προς το περιεχόμενο

Αγορα Νεου PC για Gaming

mec123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,

θα ηθελα να αγορασω ενα pc περιπου 700 ευρο για gaming.Πειττε την γνωμη σας ευχαριστω (θελω να το αγορασω με δοσεις)

Δημοσ.

Γεια σου φιλε.. Εγω σου προτεινω αυτο, αν θελεις να κοψεις απο καπου παρε αλλα ηχεια..Αλλα για την καλυτερη εμπειρια χρειαζεσαι καλα ηχεια να το ξερεις ..

capturebz.jpg

Δημοσ.
Γεια σου φιλε.. Εγω σου προτεινω αυτο, αν θελεις να κοψεις απο καπου παρε αλλα ηχεια..Αλλα για την καλυτερη εμπειρια χρειαζεσαι καλα ηχεια να το ξερεις ..

capturebz.jpg

Ηχεια εχω.. ο αθλον με χαλαει :\

+ Οτι 2 γιγα ραμ ειναι λιγα και δεν μου πολυ γεμιζει το ματι Παντος σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση

Δημοσ.

Αν ξεκαθαριζες τι εχεις θα σου εβαζα πολυ καλυτερα κομματια οπως ειναι λογικο. Και να σου πω , να μη σε χαλαει καθολου ο 4πυρηνος της AMD επειδη ειναι σφαιρατος και με γ@ματη τιμη.

Δημοσ.
Θες να μας πεις τι έχεις;

Ενα λαπτοπ εχω :P Και ενα Pc o Αδερφος μου.Δεν ενδιαφερομε για αναβαθμηση στου αδερφου μου. Ενα καινουριο θελω

Δημοσ.
Ενα λαπτοπ εχω :P Και ενα Pc o Αδερφος μου.

Εννοώ σε σχέση με τον η/υ που θέλεις να φτιάξεις.Πριν είπες πως έχεις ηχεία.Εκτός απο αυτά έχεις τπτ άλλο;(καμία οθόνη,κανα πληκτρολόγιο κτλ)

Δημοσ.
Εννοώ σε σχέση με τον η/υ που θέλεις να φτιάξεις.Πριν είπες πως έχεις ηχεία.Εκτός απο αυτά έχεις τπτ άλλο;(καμία οθόνη,κανα πληκτρολόγιο κτλ)

πληκτρολογιο ποντικι εχω Αλλα και ενα καινουριο οικονομικο σετ πληκτρολογιο με ποντικι δεν με χαλαει.

Δημοσ.
[ATTACH]28145[/ATTACH]

Aυτά απο εμένα

Καλη η προταση σου. Αλλα σκεφτομε να κοιταξω κατι σε ι5. Ο 750 ειναι Quad η οχι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...