lazaros93 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 παιδια μηπως ξερετε καθε καλωδιο απο το τροφοδωτικο ποσο ρευμα δινει????(μαυρο,κοκκινο,κιτρινο)
turist Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μαύρο = Γείωση Κόκκινο = 5v Κίτρινο = 12v Πορτοκαλί = 3,3v Μπλε = -12v Λευκό = -5v Πράσινο = Power on
lazaros93 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 οκ ευχαριστω αλλα τι ειναι το γειωση???
nem52 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Επειδη το κοβω οτι ρωτας για να κανεις καμια moda... εγω θα σου ελεγα να μην το προσπαθησεις η να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ παρα πολυ διοτι το pc μπορει να εχει λιγα volt αλλα εχει πολλα amber.. και αυτα ειναι που κανουν την ζημια.. και εγω τετοιες μαλακιες εκανα και μου εκαψε το χερι..
tarantules Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Και μακριά από τους πυκνωτές το χεράκι σου ακόμα και όταν το τροφοδοτικό είναι ΚΛΕΙΣΤΟ.Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν αποθηκεύσει φορτίο και μόλις τον ακουμπήσεις στην επαφή του να προλάβεις να δεις μια...λάμψη.... και μετά να κόβεις βόλτες στη...γειτονιά των....αγγέλων.....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 οκ ευχαριστω αλλα τι ειναι το γειωση??? Ειναι Η γειωση, και καλα θα κανεις να αφησεις κατα μερος τις σκεψεις να πειραξεις κατι εκει μεσα γιατι υπαρχει κινδυνος χωρις τις στοιχειωδεις ΕΣΤΩ γνωσεις να βρεθεις στα θυμαρακια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.