Προς το περιεχόμενο

δημιουργια flash webpage

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα, θελω να φτιαξω μια σελιδα η οποια μαλλον θα ειναι σε μορφη flash

ειμαι εντελως ασχετος και το αποτελεσμα γνωριζω εκ των προταιρων οτι δεν θα διεκδικει δαφνες επαγγελματισμου κλπ.

προκειμενου να φτιαξω ενα flash menu (ουσιαστικα αυτο θελω, λιγο εφεντζιδικο μενου δλδ) για μια στατικη σελιδα, τι θα χρειαστω;

adobe flash cs4;

υπαρχει τπτ σε δωρεαν; ειδα και το SWiSH, αυτο ειναι κατι σαν το προγραμμα της adobe;

τελος, επεσε η ιδεα στο τραπεζι να αγορασουμε ενα ετοιμο template ,ισως kati san ayto

http://www.templatehelp.com/preset/pr_preview.php?i=25719&pr_code=jFwh0AicrXj3Gj6A76678JK35g2H6r

γνωριζει κανεις πως υπολοιπειται με ετοιμα templates;

δλδ κατεβαζω καποια αρχεια και μπορω να τα επεξεργαστω με dreamweaver-photoshop οπως λεει διπλα,ετσι ωστε να παραμετροποιησω το μενου στα μετρα μου και μετα κανω απλα upload τα αρχεια στο ftp;

τελος, ποσο ευκολο ειναι σε ενα τετοιο μενου να βαλω την επιλογη για 2η γλωσσα;

μηπως ειναι ευκολοτερο να φτιαξω μια σελιδα intro που να δινει 2 επιλογες για γλωσσα και σε καθε επιλογη να εχω ανεβασει την σελιδα φτιαγμενη στην αντιστοιχη γλωσσα;

βεβαια κατι τετοιο θα σημαινε τον διπλασιο χωρο στον server που ειναι περι τα 100ΜΒ

Δημοσ.

Τα έτοιμα templates θέλουν παραμετροποίηση, οπότε πάλι θα χρειαστείς adobe flash. Απλά γλυτώνεις το χρόνο να φτιάξεις template. Το ίδιο με το swish και τα templates του.

Αν ασχοληθείς μόνος σου, σκάλισε το swish είναι πιο εύκολο.

Δημοσ.

Εαν σε ενδιαφέρει μόνο το μενού μπορείς να βρείς και προγράμματα που φτιάχνουν μενού εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτούν γνώση flash ( πχ http://www.flashmenufactory.com/FlashMenuFactory/index.asp )

Για να πάρεις ενα flash template και να το "πειράξεις" κατα τη γνώμη μου πρέπει να έχεις μια αρκετά καλή εξοικείωση με το flash. Δεν είναι τόσο απλό να το φέρεις στα μέτρα σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, η παραμετροποιηση που θέλω αφορά μόνο στα κείμενα του μενού τα χρώματα κ ίσως να βάλω το λογότυπο του ενδιαφερόμενου,

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...