garrett156 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Γιατί ρε παιδιά κολάτε τόσο πολύ με το Mario? Μπορείτε να μου το εξηγήσετε? ξεκινησε ενα ωραιο πρωι που δεν ειχα τι να κανω και λεω δεν βαζω mario kart να δω πως ειναι οnline οσο πινω καφε;; ε το εβαλα και οταν εγινε το μεσημεριανο ακομα εκει ειμουν
ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εγώ που τα έπαιξα αυτά τα παιχνίδια δεν μπορώ να καταλάβω τι εντυπωσιακό βρίσκετε... ίσως να έχετε αναμνήσεις από παλιά και για αυτό να σας αρέσουν... Απο την αλλη ισως να εχουμε χρονια εμπειριας gaming περισσοτερο απο οτι ειναι τα συνολικα χρονια ζωης σου και να μπορουμε να συγκρινουμε αναμεσα σε αρκετα μεγαλυτερη "θαλάσσα" απο gameplay εμπειριες. Το εντυπωσιακο θα μπορεσεις να το καταλαβεις με τον καιρο. Τωρα και να θες, δεν μπορεις γιατι μονο "ρουφας" οτι μπορεις να πιασεις στα χερια σου. Επισης δεν εχει να κανει με αναμνησεις απο παλια γιατι τα Mario Galaxy δεν ειναι "παλια" παιχνιδια.
Drop_Dead Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το mario galaxy ομως ειναι λαμπερη εξαιρεση. Χωρις υπερβολη ειναι σαν να παιζεις HD παιχνιδι, τοσο υπεροχα ειναι τα γραφικα που ξεχνας οτι εχεις Wii. To mario galaxy φαινεται καταπληκτικα παρολο που εχει χαμηλη αναλυση(δεν το καταλαβαινεις). Ειναι τοσο "ομαλοποιημενα" ολα στις ακρες, λες και εχει 10 τονους ΑΑ
skanjos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 επειδή ψάχνομαι για το πάσχα να το τσιμπήσω βρήκα 2 καλύτερες προσφορές αν κάποιος βρήκε κάποια καλύτερη ας το γράψει. μια στο ebw για όσους δεν έχουν κάρτα στα 228ε,και μία στα ίδια λεφτά στο game.co.uk αλλα έχει δώρο το street fighter. σκέφτομαι να το τσιμπήσω με το Street fighter ,όχι οτι με νοιάζει το παιχνίδι αλλα τσάμπα στο δίνουν χαχαχα
mavlok Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Γιατί ρε παιδιά κολάτε τόσο πολύ με το Mario? Μπορείτε να μου το εξηγήσετε? Γιατί είναι απόλαυση να φεύγεις μπροστά, να στήνεις παγίδες σε όλα τα στενά περάσματα και να βλέπεις μετά να γίνεται χαμός σ' εκείνα τα σημεία! Πραγματικά η επιτομή του "pure fun" αυτό το παιχνίδι...
doutsos13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Το mario galaxy ομως ειναι λαμπερη εξαιρεση. Χωρις υπερβολη ειναι σαν να παιζεις HD παιχνιδι, τοσο υπεροχα ειναι τα γραφικα που ξεχνας οτι εχεις Wii. +1 Γιατί είναι απόλαυση να φεύγεις μπροστά, να στήνεις παγίδες σε όλα τα στενά περάσματα και να βλέπεις μετά να γίνεται χαμός σ' εκείνα τα σημεία! Πραγματικά η επιτομή του "pure fun" αυτό το παιχνίδι... χαχαχα ισχύει.. πλάκα πλάκα όταν παίζει online ρίχνεις το γέλιο της αρκούδας
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Παιδιά το προσέξατε ότι έπεσε η τιμή του 3DS? Στα 246€! http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Nintendo-3DS.htm
ultralisk Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 είναι μόνο για αυτές τις μέρες απ' ότι μου είπαν
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 είναι μόνο για αυτές τις μέρες απ' ότι μου είπαν Α τότε όποιος προλάβει!
iRox Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ποια ειναι η καλυτερη καρτα για να παιζω παιχνιδια απο τον "θειο"? (best value for money) Δεν με ενδιαφερουν εξτρα οπως π.χ tutorials κλπ που δινουν μερικες καρτες Ακομη τι χρειαζομαι για να παιξω "σπασμενα" παιχνιδια στο 3DS μου? Μεχρι στιγμης μονο παιχνιδια DS μπορω να παιξω στο 3DS ? ή και παιχνιδια 3DS? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι καινουργιος σε αυτα
Federer Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Παιχνιδια 3DS προς το παρον δεν μπορεις να παιξεις Σου προτεινω την R4i-3DS που παιζει τα παιχνιδια του απλου DS στο 3DS εξακριβομενο απο εμενα
endj3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ναι αλλα με αυτη θα μπορεις να παιξεις μελλοντικα και παιχνιδια 3ds?η κανεις δεν το ξερει αυτο...Και εγω στην ιδια κατασταση με τον φιλο ειμαι
Federer Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Κανεις δεν ξερει γι'αυτο...το οτι αναγνωριζεται απο το 3DS και παιζει εστω και τα παλια παιχνιδια ειναι ενα θετικο σημαδι οτι στο μελλον θα μπορει με καποιο update να παιζει και του 3DS H καρτα ειναι αυτη Link ΠΡΟΣΟΧΗ η συμβατη με το 3DS ειναι αυτη που λεει 3DS και οχι η SDHC Σε καποιο ελληνικο site εγω πριν 3 βδομαδες δεν την βρηκα...την αγορασα απο εδω Link και μου ηρθε σε 7 μερες
hollow_83 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Η καλυτερη καρτα αυτη τη στιγμη ειναι η Supercard DSTWΟ, εκτος των αλλων ειναι η μονη που παιζει και παιχνιδια GBA και SNES χωρις καποιο extra addon. Δοκιμασμενη επισης ειναι και η M3i.
skanjos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 εγώ απο την πλευρά μου πρωτείνω την acekard 2i γιατί έχει το πιο ομορφο interface(akaio)και είναι απο τα πιο συμβατά kernel για παιχνίδια του Ds.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα