Edgar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 plaka plaka Cristina, ksereis sxedon ta panta gia ola ta energa member tou insomnia... EKTOS APO TA DIKA MOU! ZILIA ZILIA... :p
Cristina Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 HAHAHAHA!!! Μάλλον υπερβάλεις! :grin: Ένα όνομα δεν κάνει τα πάντα Κι έτσι για την ιστορία, ρίξτε και μια ματιά Ε Δ Ω (Το ευαγγέλιό μου :p )
Jheremias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Από την εμπειρία μου στο IRC: Όταν ο άλλος θέλει να σου την πει, και να μιλήσει σοβαρά, θα το κάνει και θα φανεί, άσχετα αν βάζει δίπλα και το ... Τα φαινόμενα παρεξηγήσεων λόγο κούρασης κλπ δεν λείπουν......Όταν λείπουν τα εξωγλωσσικά στοιχεία η επικοινωνία είναι μεν πιο εύκολη (δεν φοβάσαι να πεις αυτό που πραγματικά νιώθεις) αλλά μπορεί και να παρεξηγηθείς...
pyro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 ti to kako exoune ta ???????????? egw mono auto xroishmopoiw sthn omila mou p.s. otanmporw kai milaw, fusika!
madsc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Για χαλαρώστε ΟΛΟΙ ... μας λέω εγώ μην περάσουμε και σε καμιά ... καταγγελία για άλλες "διαστάσεις" και άλλους πλανήτες, είπε κάποιος κάποτε ... που βέβαια βρίσκεται σε άλλη "διάσταση" τώρα... :D sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.