Προς το περιεχόμενο

F.3.A.R.

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για dx10,παιζει τιποτα ή να βαλω κι εγω στο dx11?! :devil:

Αυτο το μ@λ@κι@@@νο ρομποτ που προσγειωνεται στη μεση της πλατιας,στο mission 5,υπαρχει καποιο ιδιαιτερο κολπο,για να βγει!Γιατι με μ@μισε κανονικα! :devil:

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Έμενα πάντως στο πρώτο FEAR με πήγαινε κοπίδι κάθε φορά που παίζανε τα φώτα.

'Ισως τη πρώτη φορά, άντε τη δεύτερη που σου πεταγόταν η Alma να ταραχτείς λίγο.

Από ένα σημείο και μετά όμως καταντάει ρουτίνα τελείως. Είναι πολύ "φτηνιάρικος" ο τρόπος που προσπαθεί να σε τρομάξει.

Και σου μιλάει άτομο που έκανε uninstall το Amnesia από το φόβο του. Πραγματικά δεν έχω ταραχτεί ποτέ στη ζωή μου τόσο από παιχνίδι/ταινία/βιβλίο. Τα horror τα τρώω με το κουταλάκι. Το Amnesia μέχρι τη μέση άντεξα να το παίξω.

Όπως και να 'χει, αγόρασα τη σειρά FEAR σε προσφορά του Steam πρίν λίγες μέρες και ξαναπαίζω αυτη τη στιγμή το πρώτο. Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά μονότονο πολύ και σίγουρα υπερβολικά overrated στην εποχή του. Τα γραφικά του πάντως κρατάνε. Τότε που βγήκε όλοι είχαμε πάθει πλάκα από τα γραφικά του.

Δέν θα ξεχάζω τότε που πρωτοβγήκε και πάσχιζα να το κάνω να τρέξει καλά σε GeForce5700.

Δημοσ.

Καλά και το Doom 3 ήταν καλό σε κάποια σημεία, αφού δεν έβλεπες τη μύτη σου... και σου έβγαιναν κι απ' όπου ήθελαν...

Απ΄τα πιο τρομακτικά ήταν το Alien vs Predator 2... ειδικά σε κάτι στενά σκοτεινά σημεία με τον τρομερό ήχο του μπιπ μπιπ απ΄το όπλο να ψάχνεις σαν τρελλός πού θα εμφανιστούν τα Aliens... πόμολα...

Δημοσ.

να φανταστειτε το dead space 2 με τρομαζε πολυ στην αρχη, μετα το συνηθισα. ηξερα τι θα γινει

και παρατησα στο παιχνιδι στο 10 chapter γιατι ειδα οτι ειχα να δω, το ειχα βαρεθει. τωρα σε αυτο

ουτε που το συνεχιζω. μεγαλη βλακεια

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το στόρυ των 2 προηγουμένων ήταν καλύτερο.

Αυτό απλά πάτησε πάνω σε ήδη γνωστά πράγματα, αλλιώς δεν μάθαμε τίποτα καινούργιο, παρά μόνο περισσότερο visual (γιατί από γραμμένα κλπ, ξέραμε παλιότερα) backstory για τον Point Man και τον Fettel.

Δημοσ.

Κάτι άλλο, πάλι καλά που δεν μιλάει ο Point Man, θα χαλούσε όλο το κλήμα..

υγ : πώς και δεν έβαλαν ούτε ένα "live" βιντεάκι..?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...