Προς το περιεχόμενο

F.3.A.R.

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κάτι άλλο, πάλι καλά που δεν μιλάει ο Point Man, θα χαλούσε όλο το κλήμα..

Έτσι. :D

Ο Point Man μιλάει με το βλέμμα και τις πράξεις του. :P

υγ : πώς και δεν έβαλαν ούτε ένα "live" βιντεάκι..?

Σαν εκείνο στο πρώτο trailer; Ε, καλύτερα τα CGI παρά τα FMVs πια. Εκτός αν βγει κανένα C&C5.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήταν κάτι το διαφορετικό να βλέπεις το FEAR με ηθοποιούς κλπ..

Δίνει ελπίδα στο να βγεί μια FEAR ταινία (μακάρι!!!!). ^_^

Δημοσ.

Καλά ναί, το 2 είναι πολύ καλύτερο, απλά αυτό σου γεμίζει κάποια κενά στο συνολικό story.

Mπορεις να μου πεις με λιγα λογια το σεναριο τι παιζει ?

• Moderators
Δημοσ.

Mπορεις να μου πεις με λιγα λογια το σεναριο τι παιζει ?

Δεν είναι λίγα. :P

Ο Point Man (πρωταγωνιστής του 1) ελευθερώνεται από τον αδερφό του Paxton Fettel (τον οποίο ο PM σκότωνε στο 1 και στο FEAR 2 Reborn εβγαινε από έναν replica clone) στην αρχή του F.E.A.R. 3 θέλει να πάνε προς την Alma γιατί ο Fettel θέλει να δει τι θα γίνει με το παιδί.

Ο Point Man ακούει σε ασύρματο την Jin Sun-Kwon (από το 1) και θέλει να την βοηθήσει. Ενδιάμεσα βλέπουμε flashbacks όταν ήταν παιδιά και πως ο Harlan Wade (πατέρας της Alma και κοινώς παππούς των παιδιών) τα κακομεταχειριζόταν για να γίνουν Psychic Commanders, κάτι στο οποίο ήταν καλός ο Fettel και ο PM δεν ήταν κατάλληλος. Ο Harlan εμφανίζεται σαν το "Creep", ένα τέρας από τις αναμνήσεις τους. Επίσης έχουν κόσμο από την Armacham που τους κυνηγάει.

Βρίσκουν την Jin και πιο μετά τον Becket (πρωταγωνιστή του 2), ο οποίος έχει μισοτρελαθεί πια και ο Fettel τον κάνει possess για να μάθουν τι ξέρει, αλλά δεν μας λέει και πολλά, πάντως αντιστέκεται στο possession αλλά στο τέλος γίνεται splat (όπως γίνεται με όλα τα possessions του Fettel). Πριν το τέλος βρίσκουν στο Fairport που έκαναν την εκπαιδευσή τους, τις διάφορες αναμνήσεις τους και μετά αντιμετωπίζουν το Creep σε boss fight. Μετά πάνε στην Alma που είναι έτοιμη να γεννήσει και ο PM βγάζει το περίστροφο του και στοχεύει την κοιλιά της. Εκεί ο Fettel θυμώνει και οι 2 παλεύουν.

Ανάλογα με το ποιος παίχτης (αν ήταν coop) έχει τους περισσότερους πόντους, ο τερματισμός τελειώνει ή με τον Fettel να κάνει possess τον PM και να παίρνει βίαια το παιδί από την Alma και μετά να την τρώει (meh) ή μάλλον το πιο canon ending που ο PM βάζει για άλλη μια φορά το πιστόλι στον κρόταφο του Fettel και τον πυροβολεί πάλι, ο Fettel εξαφανίζεται και ο PM αλλάζει γνώμη από το να σκοτώσει και τελικά παίρνει το παιδί και χαμογελάει. Έχοντας ησυχάσει η Alma ότι το παιδί είναι σε καλά χέρια (μάλλον), εξαφανίζεται κι εκείνη όπως ο Fettel και ο PM βγαίνει από το δωμάτιο με την Jin να λέει ότι όλα είναι πλέον καλά. Κανένα horror ending ή τίποτα. :P

Αν και μετά τα credits δείχνει το πρώτο synchronicity event του Fettel που είχε τρελαθεί από την Alma και να μπαίνουν οι φρουροί στο δωμάτιο και ο ένας μετά τον άλλον να χάνουν (SPLAT) το κεφάλι τους. ;) Μετά που τον έκαναν μαξιλαράκι για καρφίτσες από ηρεμηστικά, σταματάει ο Fettel.

Tα πρόσωπα είναι 6 στο game: PM, Fettel, Harlan Wade (που δεν κατάλαβα γιατί απέκτησε κι αυτός paranormal δυνάμεις... χαζό μου φάνηκε), Jin, Βecket και Alma. Δεν μάθαμε τί έγινε με την Genevieve του 2 ή την Lt. Stokes, δεν είχε γενικά κάποιο background να μας λέει πράγματα ή εγώ δεν το παρατήρησα.

Γενικά ήταν "in-family" κατάσταση και τους υπόλοιπους στα @@ μας. :P

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.

Εχω ενα προβλημα εχω του θειου την εκδοση και οταν παω να το τρεξω βγαζει αυτο το μηνυμα με το κοκκινο Χ : "C:\Program Files (x86)\WB Games\F.E.A.R. 3\F.E.A.R. 3.exe The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Pleas see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool fot more detail. "

Τι ακριβως παιζετε? Να πω επισης πως στο τελος του install που σου λεει να κανεις install τα directx9 και 11 οταν πατησα ναι μου εβγαλε προβλημα και δεν εκανε κανενα απο τα 3 που του ειχα πει install...

Δημοσ.

τέλος και από μένα. πολύ καλό και προσεγμένο game. του αξίζει και το 2ο playthrough με fettel μετά από λίγο καιρό.

Δημοσ.

παιδες πως επιλεγω τον fetel αντι του point man? παντως εως τωρα που εχω παιξει ( 3 επιπεδα) το παιχνιδι ειναι μουφα ειδικα για οσους λατρεψαμε το 1....

Δημοσ.

ρε μαγκες , γιατι δεν μου βγαζει αναλιση 1280*1024? μεχρι 1280*960 παει,

μου κοβει το game! πανω κατω εκει που σου διχνει σφερες κ.λ.π δεν μου τα διχνει :fear:

Δημοσ.

ωραίο παιχνίδι, σαφώς κατώτερο απο τα 2 προηγούμενα αλλά αυτό που μου άρεσε είναι ότι στάθηκε σε όλη του τη σειρά αξιοπρεπώς και

δε πήγαν να εκμεταλλευτούν το όνομά του για αρπακτή..online έχει παίξει κανείς? έχει κόσμο? διότι διάβασα ότι έχει κάποια modes που μετράνε

Δημοσ.

Μουφα το παιχνιδι, ενταξει εχει ανεβει το επιπεδο πλεον κι εχουμε γινει κι εμεις πιο απαιτιτικοι αλλα πολυ ξαναζεσταμενο φαγητο το 3.

Δημοσ.

σαφώς και άπο άποψη

τρόμου σε σχέση με το 1 το παιχνίδι

ειναι χάλια

αλλά βασίζεται σε μια ιστορία

και στην οποία δίνει ένα τέλος

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είναι ωραίο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...