Προς το περιεχόμενο

Htc Hd 2 επαφες στην SIM

atvelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λογικα πας στις επαφες>μενου>διαχειριση ΣΙΜ και απο εκει τις αντιγραφεις. Εχε υποψη σου πως αν εχεις διπλες και παραπανω καταχωρησεις ανα επαφη θα γινει μπερδεμα οταν αντιγραφουν (αν αντιγραφουν ολα τα στοιχεια). Για ποιον λογο θελεις να το κανεις αυτο? Θελω να πω, μηπως υπαρχει αλλος τροπος για να γινει αυτο που θελεις να κανεις.

• Moderators
Δημοσ.
Εχω το hd2 και το αναποδο γινεται αλλα αυτο νομιζω πως οχι....

Το microsoft outlook ειναι μονοδρομος.

Χμμμ βρηκα την επιλογη που ανεφερα παραπανω στο ΤΡ2 μου και νομιζα πως εχει να κανει με τα winmo, οχι με την συσκευη, αλλα μπορει να κανω λαθος. Συμφωνω παντως πως η καλυτερη λυση ειναι το outlook ή καποιο backup προγραμμα γενικοτερα...

Δημοσ.
Λογικα πας στις επαφες>μενου>διαχειριση ΣΙΜ και απο εκει τις αντιγραφεις. Εχε υποψη σου πως αν εχεις διπλες και παραπανω καταχωρησεις ανα επαφη θα γινει μπερδεμα οταν αντιγραφουν (αν αντιγραφουν ολα τα στοιχεια). Για ποιον λογο θελεις να το κανεις αυτο? Θελω να πω, μηπως υπαρχει αλλος τροπος για να γινει αυτο που θελεις να κανεις.

Θελω απλα να βαλω ολες τις επαφες και στη sim σε περιπτωση που κατι συμβει και χρειαστει να αλαξω τηλεφωνο απροσμενα και δεν ειμαι στο σπιτι να μπορω να εχω τισ επαφες αμεσα.

• Moderators
Δημοσ.

Toτε δοκιμασε αυτο που εγραψα, (αν λειτουργει αυτη η επιλογη στην συσκευη σου βεβαια).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...