Προς το περιεχόμενο

γνωμη για scooter απο 50 μεχρι 250 κυβικα;

viper2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

scooter απο 50 μεχρι 250 κυβικα?

μεταχιρισμενα η καινουργια?

δεν ειμαι γνωστης οποτε οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Ποσα χρηματα διαθετεις φιλε μου??

Ενα πολυ καλο scooter ειναι το honda sh150! Ενα αλλο καλο ειναι το yamaha xmax 250.

Προσωπικα αν ηθελα scooter ντε και καλα θα επαιρνα το κορυφαιο honda sh 300 με abs και θα τελειωνε το θεμα.

Αν μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα και δεν εισαι πολυ ζορισμενος αστα τα μεταχειρισμενα.

Δημοσ.

Εχω παρει το Sh150i της Honda απο τον Οκτωβριο για να μην φορτωνω την μηχανη με χιλιομετρα πολης , και ηδη εχει κανει 4400 χλμ . Απο θεμα ασφαλειας καθαρα , παρε σκουτερ με μεγαλους τροχους ! και στριβει μια χαρα και φρεναρει αξιοπρεπεστατα . Απο τελικες μεχρι 120 παει αλλα καλο ειναι να το δουλευεις μεχρι τα 100 για να μην σου καιει πολυ . Με ενα γεμισμα ( 7 λιτρα ) εμενα μου βγαζει κοντα στα 200χλμ .

Μεταχειρισμενο δεν θα στο προτεινα , εκτος αν βρεις το injection με το δισκοφρενο πισω .

Εγω μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αν και παντα ειχα μεγαλη μηχανη ...

Τωρα παω παντου με το σκουτερ και η μεγαλη βγαινει μονο για εκδρομες και για πιστα ;)

Δημοσ.

Να το χαιρεσαι το sh150... Οντως εχεις μεγαλο δικιο για τις μεγαλες ροδες... Εχω σαν δευτερο ενα honda lead 100 και ειναι ακρως επικινδυνο...

Δημοσ.

"μια χαζη ερωτηση" παιδια επειδη δεν εχω ιδεα απο σκουτερ, τα λαστιχα τους ειναι με σαμπρελα η σαν του αυτοκινητου?

Δημοσ.

Αλλα ετσι αλλα αλλιως πρεπει να ειναι. Στο honda lead 05 ειναι χωρις, στον pegaso εχει...

Καποιος μπορει να ξερει παραπανω και ισως και τον λογο προτιμησης

Δημοσ.

εδω ειναι το θεμα...

το οτι δηλαδη είμαι στριμωγμενος οικονομικα

και θελω να αλλαξω μεταφορικο μεσο γιατι το ibiza που εχω καει 10 στα 100...

Δημοσ.

Κι εγώ ως κάτοχος ενός SH150, στο προτίνω με 1000.

Το έχω απο το 2005, έχω κάνει 52.000χλμ και δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.

Οικονομικό, τέρας αξιοπιστίας, γρήγορο, ασφαλές (μεγάλοι τροχοί, καλά φρένα), σχετικά γρηγορο και πολύ πρακτικό.

Ακόμα και μεταχειρισμένο να πάρεις, αν είναι σε καλη κατάσταση δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Γύρω στα 1500€ μπορείς να βρείς ένα.

Φυσικά το Sh300 είναι ο βασιλιάς των scooter αλλά για καινούργιο είναι ακριβό (παρόλαυτά αξίζει τα λεφτά του).

Δημοσ.

κορυφαιο σκουτερ τα SH και επισης αντιστοιχα τα beverly της piaggio. εννοειται μεγαλοι τροχοι. τιποτα αλλο.

Δημοσ.
xmax παιδια δειτε το καινουργιο..

το εχω δει στο δρομο και το ζαχαρωνω και εγω...

αλλα τα 4 χιλιαρικα ειναι τσουχτερα ακομα και αν το αγοραζα σε κοκκινο :lol:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Mια ερωτηση..

Το σκουτερ προφανως το θες για μεσα πολη κινηση λογικα..

Εγω θα σου προτεινα κατι λιγο μεγαλυτερο οπως ενα kawasaki versys η ER τα οποια ειναι παρα πολυ οικονομικα μηχανακια,φρενα δυνατοτερα απο τα σκουτερ και σαφως πολυ καλυτερα σε χωσιματα αναμεσα στην κινηση απο τις φαλαινες τα 250αρια που λετε..

Επισης θα μπορεις να πας και την βολτιτσα σου στην εξοχη η να κανεις μια επιθετικη εξορμησηη με την γκομενα-φιλο σου.. ;)

Δημοσ.

ER6n πωωωωωω [space saga] [drool]

ωραιο ειναι αλλα τρωει και 6,5/100

και αυτο δεν ειναι αποδεκτο στην οικονομικη κατασταση που ειμαι τωρα...

ασε που το ποιο φτηνο μεταχειρισμενο ειναι στα 3600

ενω τα nexus ξεκινανε απο τα 2000 μεταχειρισμενα...

και με καταναλωση που ξεκιναει απο 4/100 μεχρι 6/100

Δημοσ.
ER6n πωωωωωω [space saga] [drool]

ωραιο ειναι αλλα τρωει και 6,5/100

και αυτο δεν ειναι αποδεκτο στην οικονομικη κατασταση που ειμαι τωρα...

ασε που το ποιο φτηνο μεταχειρισμενο ειναι στα 3600

ενω τα nexus ξεκινανε απο τα 2000 μεταχειρισμενα...

και με καταναλωση που ξεκιναει απο 4/100 μεχρι 6/100

Οκ then..

Μια προταση εκανα..

Δεν εχω εμπειριες απο scooter αλλα το μονο που ξερω ειναι πως θα το ευχαριστηθεις λιγοτερο απο μια μηχανη..Οπως και να εχει επειδη θα ανεβεις σε δικυκλο οφειλω να σ ευχηθω παντα ορθιος να εισαι.. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...