Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε Λαπτοπ HP PAVILION DV6


vaso das

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγγνώμη αν ενοχλώ και κάπου έχει ήδη δοθεί απάντηση αλλά είμαι σε κατασταση περίεργη και αδυνατώ να ψάξω..Το πρόβλημα..Χτες ειχα το λαπΤοπ στα χέρια μου και επεσε ελάχιστο κρασί με κοκα κόλα ..ΤΟ γύρισαμε αμέσως σκούπισα τα υγρα-αν και η κόρη μου εκανε κατι που δεν ξερω αν φταιει στα υπόλοιπα.Το κουνούσε ενώ το είχε αναποδα αλλά όχι εντονα-και συνεχισε να λειτουργεί..Στεναχωρεθηκα πολύ και εξακολουθησα να το σκουπίζω αλλα δεν εδειχνε ότι έχει πάθει κάτι μεχρι την ώρα που αρχισε να τρεμοπαίζει η εικόνα..Το εκλέισα αμέσως και αρχισα να το στεγνώνω αναποδα με χλιαρό αέρα για περίπου μια ώρα και..Μετά ο άντρας μου το ξανανοιξε και λειτουργησε κανονικά για περίπου δυο ώρες..Το κλείσαμε και απο χτες δεν το ξανανοιξαμε γιατί δεν είμασταν σπίτι..Πριν λίγο γύρισαμε και έκανα να το ανοίξω..Η οθόνη ασπριζει και δείχνει οτι προσπαθεί να φορτώσει αλλά αυτό για 2 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει όπως σταματαει και το φωτάκι που δείχνει τους δίσκους ένώ η οθόνη παραμένει σταθερά ασπρη ενώ το ανεμιστηράκι εξακολουθεί και δουλευει..

ΕΡΩΤΗΣΗ:1η κλασσική..Ισχύει το ότι καηκε η μητρική;

Ερωτηση 2.Χρησιμοποιώ firefox..όταν εκανα την επανεκκίνηση χτες μετα το στέγνωμα μου είπε να κάνω αμέσως scan..Nα πω την αλήθεια εκανα μόνο με το spyware..Υπάρχει πιθανότητα να μπήκε ιος και να ριξε το σύστημα;Έπηρεαζει και τη μητρική;(η γκαντεμια είναι οτι διαβαζα για το πρόβλημα του firefox λιγα λεπτα πρίν)

Είναι καινουργιος..Μόλις πριν 2 μήνες από μια πόλη πολύ μακρια απο δω.Εμεις ζουμε σε νησί και δεν εχει service εξουσιοδοτημένο..Τι μπορώ να κάνω;Θα δεχτουν την εγγύηση:

Και αν μου πούνε για μητρική ποσο κοστίζει;

 

Συγγνώμη για την εκταση αλλα είμαι σε κατασταση σοκ..Το χρειαζομαι στη δουλεια μου και έχω αρχεια μαθητών μου μέσα που δεν πρόλαβα να περάσω σε usb stick και με τρελάινει γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν τελειο για μενα και τη δουλεια μου..

 

Και κατι ακόμα..Ενώ μπήκε ο γιος μου από το pc του σπιτιου και ανοιξε το firefox αμέσως του εδειξε ιο με χτυπημα 8 στα 10 και στο κοκκινο.Προσοχή λοιπόν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στακα Βασω γιατι εισαι ενας Χείμαρρος...

 

Δοκιμασε να τον ανοιξεις και να μπεις σε safe mode.

Ξεκινωντας ο υπολογιστης εσυ πατας συνεχομενα το F8.

ΠΕς ΜΑς μπαινει σε safe mode?

Κανονικα δε πιστευω οτι σε καλυπτει η εγγυηση γιατι οφειλεται σε κακη χρηση.

Ας μη παμε ομως κατευθειαν στο κακο και ας δουμε αλλους τροπους και στο τελος να δουμε που θα καταληξουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην αγχωνεσαι...

Οταν λες δε μπαινει τι ακριβως εννοεις?

ξεκιναει κανονικα?

δειχνει καθολου ''γραμματα?''

το σημα της HP?

η οθονη ειναι νεκρη?

Kατι?

το ανεμιστιρακι δειχνει οτι δουλευει?

αν πατας καπσ λοκ δουλευει το λαμπακι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΝΑΒΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΘΟΝΗ ΑΣΠΡΗ..Το Ηp εχει διπλα από το φωτακι που δειχνει οτι είναι On έχει και ένα φωτάκι που δειχνει την κινηση δισκων αυτο νεκρωνεται μετα απο 2 δευτερα αλλα το ανεμιστιρακι δουλευει

 

---------- Προσθήκη στις 23:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:27 ----------

 

ναι αναβει και σβηνει κανονικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκ πρωτης οψεως δε θεωρω οτι ειναι προβλημα μητρικης.

κατι με καρτα γραφικων ισως να παιζει.

Αφηνω στη ακρη το προβλημα με τον ιο και επικεντρωνομαστε στο κρασι και τη μπυρα.

Η μπαταρια σου ειναι φορτισμενη?

δοκιμασε να ξεκινησεις με τη μπαταρια και χωρις ρευμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι ειναι και με αυτη ξεκινησα..Πριν απο ενα δευτερόλεπτο ξανα εκανα αυτό με το caps lock και μου δημιουργει πρόβλημα..΄Παρτμαενει αναμμενο ότι και να κανω..Δεν ανταποκρίνεται παι στο πάτημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρεπει να πηρε υγρο στις επαφες του πληκτρολογιου.

Πρεπει να ανοιχθει να εξεταστει εσωτερικα και να καθαριστει.

Δε νομιζω οτι εχεις μεγαλη ζημια.

Εφοσον ειπες οτι εισαι σε νησι πηγαινε το σε καμμια αλυσιδα υπολογιστων να το δουνε η αν θελεις πες μου το νησι να κοιταξω για κοντινο σερβις της hp.

YΓ : η μητρικη παει γυρω στο 300αρι + αποτι ειδα στα γρηγορα.

Λυπαμαι που δε μπορω να σε βοηθησω αλλο.

Ισως καποιος αλλος ινσομνιακ δει το ποστ σου και σε βοηθησει αλλιως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ ειλικρινα..Και αυτα που μου είπες αλλά και το ότι μίλησα σε κάποιον με ηρεμησε λίγο..ότι και να κάνω ο τεχνικός θα το δει αλλά ειλικρινά μου εκανε και καλό η κουβεντα..Σεευχαριστώ.Και το πιο κοντινο σερβις είναι Αθήνα..Στη LOGIN από ότι είδα..Τωρα βεβαια είναι το δίλλημα να βρω τεχνικό εδω που θα το κανει εδώ μιας και απ ό ότι καταλαβαίνω η εγγύηση δεν θα ισχύσει ή να το στέιλω Αθήνα και ότι μου πουν εκεί..Θα δω..Σε ευχαριστώ πάντως chesty

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρε τους τηλεφωνο και ρωτα αν υπαρχει καποιος ''μεσαζων'' στο νησι σου, πριν το στειλεις.

Αν οχι τοτε θα μπεις σε δυσκολη διαδικασια...

Ευχομαι να πανε καλα ολα και να μας ενημερωσεις για την εξελιξη του θεματος αν δε βαριεσαι για να μαθαινουμε και μεις.

ΥΓ : καλως ηλθες στο ινσομνια και σου ευχομαι τα επομενα ποστ σου να ειναι πιο ευχαριστα.

Καλο βραδυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σας ενημερώσω γιατί θεωρώ ότι ΄ό,τι συμβαινει-πρόβλημα ή λύση-πρέπει να δίνεται για΄τι η γνώση και οι λυσεις προβληματων πρέπει να διαδίδονται..Και πραγματικά υπόσχομαι την επόμενη φορά η αναρτηση να είναι ευχαριστη για όλους..Καλώς σας βρήκα..Καλό βράδυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδή είπες ότι χρειάζεσαι τα αρχεία σου, βρες κάποιον που να ξέρει για να αφαιρέσει τον σκληρό σου δίσκο, να τον συνδέσει σε άλλον υπολογιστή και να τα τραβήξεις.

 

τώρα για το λαπτοπ αν δεν έχεις εκεί κάποιον γνωστό που να το κατέχει μην πολυεμπιστευτείς. στείλ'το στη login. νομίζω και η quest έχει service για hp..

 

όσες φορές έχω δει πρόβλημα μητρικής το λαπτοπ ανάβει και μετά από 1 δευτερόλεπτο σβήνει. το δικό σου μένει ανοιχτό άρα μάλλον η μητρική είναι οκ. τώρα κι εγώ η πρώτη υπόθεση που κάνω είναι για κάρτα γραφικών γιατί απλά τίποτα άλλο δεν ταιριάζει στο σύμπτωμα που έχεις..... δυστυχώς όμως ούτε αυτές είναι φθηνές..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΡΩΤΗΣΗ:1η κλασσική..Ισχύει το ότι καηκε η μητρική;

Ερωτηση 2.Χρησιμοποιώ firefox..όταν εκανα την επανεκκίνηση χτες μετα το στέγνωμα μου είπε να κάνω αμέσως scan....

 

απάντηση 1: Δυστυχώς τα υγρά "σκοτώνουν" οτιδήποτε ηλεκτρονικό. Το αμέσως επόμενο βήμα δέν ειναι το στέγνωμα αλλά να βγάλεις την μπαταρία (εννοείται και τη πρίζα αν είναι στο ρεύμα). Καλύπτεσαι απο το HP Total Care αλλά αν διαπιστώσουν οτι χύθηκε υγρό... τότε βγαίνεις εκτός εγγύησης αυτομάτως και θα χρεωθείς ανάλογα. Ναι αν έχει εισχωρήσει σε οποιοδήποτε κύκλωμα -η μητρική τα έχει όλα στα λαπτοπ τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Χρειάζεται να δούν εαν και μέχρι που έχει καταστρέψει το υγρό. Καλύτερα να χυθεί νεράκι παρά καφές, χυμοί, κτλ. Το σκέτο νερό δέν καταστρέφει αμέσως αν στεγνώσει.

 

απάντηση 2: Αυτό είναι άσχετο με τα υγρά.

 

Αν δέν το χεις στείλει ήδη στην LOGIN δοκίμασε να συνδέσεις το λαπτοπ στην τηλεόραση μέσω HDMI καλωδίου ή σε οθόνη εξωτερική υπολογιστή.

Επειδή ο δίσκος σου είναι γεμάτος, μπορείς να σώσεις ότι έχει βγάζοντάς τον και με ειδική θήκη ή καλώδιο να τον συνδέσεις σε άλλο PC αντλώντας ότι αρχείο σου είναι απαραίτητο.

 

Καλή τύχη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα..Μολις επικοινώνησα με την εταιρεία για το θέμα..Μου έκαναν τις σχετικές ερωτήσεις και όταν πήγα να τους πω για το τι εγινε μου είπαν ότι από τη στιγμή που είμαι στην εγγύηση είναι προτιμότερο να δουν το πρόβλημα οι ίδιοι και από τη στιγμή που δεν έχει ανοιχτεί από κανέναν αλλο τεχνικό θα ναι πιο ευκολο να μιλήσουν για τη ζημιά..μου είπαν ότι θα το παραλάβω εντός 9 ημερών και υπολογιζω μετα το Πασχα να το εχω..Μιλησαν για mother board ή καρτα γραφικών..Θα μου πουν το κοστολόγιο αν βγω εκτος εγγυησης και θα ενημερώσω..

Α καλό Πάσχα σε όλους αφου από αυριο μπάινουμε επίσημα στις γιορτές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...