Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS για οικιακή χρήση..

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Μετά από ένα πρόσφατο πατατράκ (κατά το οποίο τον ήπιε ευτυχώς μόνο το τροφοδοτικό), αποφάσισα να προβώ στην αγορά ενός UPS. Για να είμαι ειλικρινής το θέλω ΚΥΡΙΩΣ για προστασία από τάσεις και να προλαβαίνω να σβήσω κανονικά τον υπολογιστή, να σώσω τίποτα που είναι ανοικτό εκείνη την στιγμή, οπότε θεωρητικά κανά 5λεπτο λειτουργίας μου αρκεί.. Πάω λοιπόν για κάποια φθηνή όσο το δυνατόν λύση..

Τώρα για τις συσκευές τις οποίες προορίζεται να σηκώσει... Οι συσκευές είναι ΠΟΛΛΕΣ. 2 τροφοδοτικά, 2 οθόνες (μάλιστα η μια 19άρα CRT, που όμως με την πρώτη ευκαιρία θα αλλαχτεί με LCD) ενώ η δεύτερη είναι μια 15άρα TFT, 2 εκτυπωτές (ένας laserjet και ένας psc inkjet), ένα ΠΑΛΙΟ βίντεο (που σπάνια το χρησιμοποιώ), ένα router, ένα switch, 2 εξωτερικοί σκληροί και ένα πορτατίφ :-D

ΠΡΑΚΤΙΚΑ όμως, ΔΕΝ με ενδιαφέρει να σηκώνει ΟΛΕΣ αυτές τις συσκευές το ups. Με ενδιαφέρει να είναι συνδεδεμένος σίγουρα ο καλός υπολογιστής, η μικρή TFT οθόνη (για να μπορώ να το λειτουργήσω αυτό το 5λεπτο να κάνω τα save/close κλπ), το router και οι 2 σκληροί (μη τυχόν δουλεύουν όταν γίνει το πατατράκ και παραδώσουν πνεύμα). Για τα άλλα, δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας. Απλά τα ανέφερα, ΑΝ με ένα φθηνό UPS μπορεί να τα σηκώσει κι αυτά για κανά 5λεπτο, καλώς..

Κάποια πρόταση; Θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος αν μπορούσα να κάνω την δουλειά μου με λιγότερα από 100 γιούρα..

ΥΓ. Ο "καλός" υπολογιστής μου είναι:

i7-860,

Radeon HD5770,

ένας σκληρός sata 500άρης,

και τροφοδοτικό αυτή την στιγμή έχει ένα Q-tec 650άρι, προσωρινά όμως, αφού το καινούριο μου τροφοδοτικό ένα Corsair ΗΧ520W είναι για επισκευή..

Το δεύτερο pc είναι ένας P4 2,4GHz με μια GeForce 5200FX και 2 IDE σκληρούς..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...