Προς το περιεχόμενο

αναρχία

xampa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θες να πιαστώ από τη λέξη "περιγραφή" και να υποθέσω πως αφορίζεις όλα τα εκφραστικά μέσα ως ανεπαρκή να αντιπροσωπεύσουν το αντικείμενο παρατήρησης; Επέλεξα την λιγότερο χαζή πιθανότητα, αλλά πιέζεις την αισιοδοξία μου.

Δημοσ.
Σιγά την άμιλλα ρε, σκραμπλ με τσοπάνους και μπάσκετ με παρκινσονικούς να παίξω;

Έχω να πω ότι σ' αρέσει η φέτα πάντως και ότι την καλύτερη μαλακία την παίζει ο παρκινσονικός.:-)

Δημοσ.
Και τον αμφισβητείς και τον διαψεύδεις.

Το κάνω, όχι στις παραπάνω φράσεις, αλλά το κάνω. Εσείς πότε θα το κάνετε λιγάκι;

Στο έγραψα και το πρωί η αλήθεια δεν είναι υποκειμενική, υποκειμενικός είναι ο τρόπος που την περιγράφει αυτός που την παρατηρεί.

Οπότε, θες να πεις, ας επιλέξω να γράφω για την δική σας συλλογική υποκειμενική αλήθεια και όχι τη δική μου;

Ξαναδιάβασε το ποστ του Λούσιφερ, έχει δίκιο.

Δημοσ.
Το κάνω, όχι στις παραπάνω φράσεις, αλλά το κάνω. Εσείς πότε θα το κάνετε λιγάκι;

Οπότε, θες να πεις, ας επιλέξω να γράφω για την δική σας συλλογική υποκειμενική αλήθεια και όχι τη δική μου;

ποιούς εννοείς;
Δημοσ.
...κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;

...εσάς... αυτός είναι με τους ... άλλους....

έλα ρε διάολε μη μου το χαλάς...

άστον να μου πει ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είναι οι άλλοι;

έτσι ωραία και αφαιρετικά που τα γράφει :-)

Δημοσ.
έλα ρε διάολε μη μου το χαλάς...

άστον να μου πει ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είναι οι άλλοι;

εσείς εννοώ η λίνα και εσύ, μαζί παίζουμε μπάλα, μην εξάπτεις τη φαντασία σου. Παντού παρτούζες βλέπεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...