Προς το περιεχόμενο

Αρχεια χχχχ.rar.1

kpav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αρχεία από ταινία που κατέβασα της μορφής

χχχχ.rar.1

χχχχ.rar.2

χχχχ.rar.3

.....

με ποιο πρόγραμμα μπορώ να τα αποσυμπιέσω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

extract με το winrar.

αποσυμπιέζοντας ένα από αυτά θα αποσυμπιεστουν όλα αυτόματα και θα

"ενωθούν" για να "φτιάξουν" την ταινία

• Members
Δημοσ.

Εναλλακτικά, σε περίπτωση που δεν θες το winrar γιατί είναι trial (αν θυμάμαι καλά), μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν 7zip. Απλώς αποσυμπιέζεις το πρώτο .rar αρχείο και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μου βγάζει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο!!!!!!!

• Members
Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μου βγάζει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο!!!!!!!

Τότε μάλλον ένα ή περισσότερα από τα αρχεία που κατέβασες δεν έχει κατέβει σωστά. Αν μπορείς να το βρεις και να το ξανακατεβάσεις, έχει καλώς (αν και σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί συχνά να πέσεις σε νεκρά links).

Διαφορετικά θα πρέπει μάλλον να βρεις αυτό που κατέβαζες (όλο το πακέτο) από άλλη πηγή.

Δημοσ.

Για δοκίμασε και με το hjsplit να ενώσεις πρώτα τα αρχεία σε ένα rar (xxx.rar) και μετά να το αποσυμπιέσεις με το winrar...

Δημοσ.

Τελικα με 7z εγινε αν και στο τελος βγάζει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο η ταινια παιζει και παλι ευχαριστω οκ

• Members
Δημοσ.
Τελικα με 7z εγινε αν και στο τελος βγάζει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο η ταινια παιζει και παλι ευχαριστω οκ

Χμ... για να βγάλει ότι είναι κατεστραμμένο το αρχείο κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Δεν αποκλείεται σε κάποιο σημείο της η ταινία να διακόπτεται ή να μην παίζει σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...