kpav Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Έχω αρχεία από ταινία που κατέβασα της μορφής χχχχ.rar.1 χχχχ.rar.2 χχχχ.rar.3 ..... με ποιο πρόγραμμα μπορώ να τα αποσυμπιέσω. Ευχαριστώ
sakkisaa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 extract με το winrar. αποσυμπιέζοντας ένα από αυτά θα αποσυμπιεστουν όλα αυτόματα και θα "ενωθούν" για να "φτιάξουν" την ταινία
Members gsarig Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εναλλακτικά, σε περίπτωση που δεν θες το winrar γιατί είναι trial (αν θυμάμαι καλά), μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν 7zip. Απλώς αποσυμπιέζεις το πρώτο .rar αρχείο και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.
kpav Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μου βγάζει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο!!!!!!!
Members gsarig Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μου βγάζει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο!!!!!!! Τότε μάλλον ένα ή περισσότερα από τα αρχεία που κατέβασες δεν έχει κατέβει σωστά. Αν μπορείς να το βρεις και να το ξανακατεβάσεις, έχει καλώς (αν και σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί συχνά να πέσεις σε νεκρά links). Διαφορετικά θα πρέπει μάλλον να βρεις αυτό που κατέβαζες (όλο το πακέτο) από άλλη πηγή.
Maitre Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Για δοκίμασε και με το hjsplit να ενώσεις πρώτα τα αρχεία σε ένα rar (xxx.rar) και μετά να το αποσυμπιέσεις με το winrar...
kpav Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Τελικα με 7z εγινε αν και στο τελος βγάζει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο η ταινια παιζει και παλι ευχαριστω οκ
Members gsarig Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Τελικα με 7z εγινε αν και στο τελος βγάζει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο η ταινια παιζει και παλι ευχαριστω οκ Χμ... για να βγάλει ότι είναι κατεστραμμένο το αρχείο κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Δεν αποκλείεται σε κάποιο σημείο της η ταινία να διακόπτεται ή να μην παίζει σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.